Перейти до змісту

Придбаю механізм для гаражних воріт

luxshyna

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть,будь-ласка,де можна придбати,замовити,виготовити механізм для підйомно поворотних гаражних воріт.Ось малюнок

http://e-help.kiev.ua/images/kak-sdelat-podemno-povorotnie-vorota-svoimi-rukami_4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись дуууууже давно (2008 приблизно) на Бандери напроти стоматклініки десь на 2-3 поверсі була фірма, що займалась гаражними воротами. У них спеціально для чоловіка зі Львова брав рахунок....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виготовити то навряд чи получеться, а ось купити варіантів куча, від китайських до німецьких і італійських( приблизно від 150, 200, 250 євро і до....) називається автоматика до гаражних воріт, в неті багато, в Луцьку фірм які продають також багато, потрібна консультація напишіть в приват допоможу)) Переставив я їх десятками, а може і за сотню))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виготовити то навряд чи получеться, а ось купити варіантів куча, від китайських до німецьких і італійських( приблизно від 150, 200, 250 євро і до....) називається автоматика до гаражних воріт, в неті багато, в Луцьку фірм які продають також багато, потрібна консультація напишіть в приват допоможу)) Переставив я їх десятками, а може і за сотню))

Де? Подивитись би що до чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де? Подивитись би що до чого.

)) Що значить де? у людей в гаражах)) тож не буду я радити, поїдьте наприклад до будинка у Рованцях там-то, там-то і зайдіть на приватну територію і подивіться, бо я там колись ставив мотора до гаражних воріт.))

А що дивитися, ось фоткі автоматик( хоч на картинці секційні ворота, але різниці немає можна і на щитові як ТС запитував)avtomatika_sectsionnyh_vorot5.jpg

avtomatika_garaznyh_vorot-279x300.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фірма "Алерт" займається гаражними воротами, розміщенна по вул. 8 Березня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фірма "Алерт" займається гаражними воротами, розміщенна по вул. 8 Березня.

Це "Алерт Ком", а "Алерт" на вул. Генерала Шухевича 4. вони точно їх продають, да і "АлертКом" вроді також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...