VitaliyS Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:46 #1 Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:46 Хтось може конкретно сказати про роботу даної фірми?Раніше ТО проходив саме там, так як там фірмовий сервіс КІА.Але всі кажуть про Волинь авто тільки погане.Щось типу " там дуже дорого", " там погано", "туди не заганяй авто"... все погано, але нічого конкретного.Вже час робити чергове ТО ( в мене простенька КІА) і я не знаю де те то зробити.Шукав інші сервіси, але скрізь кажуть що запчастини прийдется шукати самому, а на Волинь авто тут плюс - всі запчастини, "расходніки" на місці.
vaz75 Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:53 #2 Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:53 Тобі самому сподобалося проходити ТО там?По запчастинам - то вони відсотків на 10-15% дорожчі ніж на ринку, але тум менший ризик отримати неякісну запчастину і є можливість замінити\здати по-гарантії.Про якість робіт не скажу, оскільки не обслуговувався там, але відповідальність за твоє авто на невисокому рівні, хоча загалом по Луцьку це тенденція.
MelvinPVV Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 08:05 #3 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 08:05 Багато деталей вони перекуповують по Луцьку: на ринку, на початку електроапаратної (з правої сторони), на Рівненській, як від Волинь-авто їхати до Відродження (зправа в гуртожитку), а також за мостом, біля АТП (зправа). Якісь робіт не знаю. Багато деталей є на фірмі оригінальних, або по філіалах. Раджу заїхати на Exist.ua там поцікавитись ціною на деталі.
natalka) Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 09:09 #4 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 09:09 Щось типу " там дуже дорого", " там погано", "туди не заганяй авто"... все погано, але нічого конкретного.Вже час робити чергове ТО ( в мене простенька КІА) і я не знаю де те то зробити.Над ними просто треба "стояти і все перевіряти", не на балкончику, а реально тупо іти в середину і наблюдати, для того щоб:1. нічого не познімали з авто.2. всі поміняли і перевірили що передбачено ТО. Причому бажано брати сервісну книжку і по кожному пункту задавати їм питання.Якщо на інший сервіс поїдете - то там як правило лише замінять те, що Ви принесете і все, або перевірять те, що Ви скажете перевірити (Тобто Ви самі детально повинні розбиратись що під час ТО потрібно міняти і що перевіряти).
Zheny@ Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 20:15 #6 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 20:15 Над ними просто треба "стояти і все перевіряти", не на балкончику, а реально тупо іти в середину і наблюдати,точно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.