Перейти до змісту

Питання про "Волинь авто"

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Хтось може конкретно сказати про роботу даної фірми?

Раніше ТО проходив саме там, так як там фірмовий сервіс КІА.

Але всі кажуть про Волинь авто тільки погане.

Щось типу " там дуже дорого", " там погано", "туди не заганяй авто"... все погано, але нічого конкретного.

Вже час робити чергове ТО ( в мене простенька КІА) і я не знаю де те то зробити.

Шукав інші сервіси, але скрізь кажуть що запчастини прийдется шукати самому, а на Волинь авто тут плюс - всі запчастини, "расходніки" на місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі самому сподобалося проходити ТО там?

По запчастинам - то вони відсотків на 10-15% дорожчі ніж на ринку, але тум менший ризик отримати неякісну запчастину і є можливість замінити\здати по-гарантії.

Про якість робіт не скажу, оскільки не обслуговувався там, але відповідальність за твоє авто на невисокому рівні, хоча загалом по Луцьку це тенденція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато деталей вони перекуповують по Луцьку: на ринку, на початку електроапаратної (з правої сторони), на Рівненській, як від Волинь-авто їхати до Відродження (зправа в гуртожитку), а також за мостом, біля АТП (зправа). Якісь робіт не знаю. Багато деталей є на фірмі оригінальних, або по філіалах. Раджу заїхати на Exist.ua там поцікавитись ціною на деталі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось типу " там дуже дорого", " там погано", "туди не заганяй авто"... все погано, але нічого конкретного.

Вже час робити чергове ТО ( в мене простенька КІА) і я не знаю де те то зробити.

Над ними просто треба "стояти і все перевіряти", не на балкончику, а реально тупо іти в середину і наблюдати, для того щоб:

1. нічого не познімали з авто.

2. всі поміняли і перевірили що передбачено ТО. Причому бажано брати сервісну книжку і по кожному пункту задавати їм питання.

Якщо на інший сервіс поїдете - то там як правило лише замінять те, що Ви принесете і все, або перевірять те, що Ви скажете перевірити (Тобто Ви самі детально повинні розбиратись що під час ТО потрібно міняти і що перевіряти).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Над ними просто треба "стояти і все перевіряти", не на балкончику, а реально тупо іти в середину і наблюдати,

точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...