Перейти до змісту

Гугл Хром. Проблема. Зображення надто велике

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проблема така. Граю в браузерку *Правила війни*. Граю в три аккаунти одночасно. Граю в експлорері, хромі й яндексбраузері. Несподівано в Хромі зображення гри стало надто крупним, ніби як коли разрєшеніє монітора 600 на 800. В інших браузерах нормально, адобе флеш плеєр переставляв, маштабом *грався*, шрифти пробував збільшувати зменьшувати, нічого не допомагає. Раніше сидів при масштабі 125%, зараз навіть при 100% все в вікні не поміщаєтся, зьявляєтся полоса прокрутки, ставлю 90%, все поміщаєтся але майже в два рази збільшене ніж має бути . В чому може бути проблема й куди *копати* ?

Опубліковано

можливо ще малий щось десь міг випадково наклацати, але якщо й так, то навряд чи він би зміг наразі розказати та відтворити ту ситуацію, при якій сталась така фігня, томук навіть не питав про це в нього

Опубліковано

Була така ж проблема вчора, яким чином вирішелась не знаю (алгоритм мені зовсім не зрозумілий), але зробив таке:

перезапустив хром в режим Windows 8, і з нього знову перезапустив в десктопну версію. Проблема пішла.

ORmf.png

Опубліковано

Була така ж проблема вчора, яким чином вирішелась не знаю (алгоритм мені зовсім не зрозумілий), але зробив таке:

перезапустив хром в режим Windows 8, і з нього знову перезапустив в десктопну версію. Проблема пішла.

в мене сьома вінда стоїть й такої вкладки нема (щойно глянув провсяк випадок)

Опубліковано

попробував ще погратись з сумістністю з іншими версіями вінди, не допомогло, попробував востановити попередню версію Хрома, датовану 25,09,2014. Не допомогло. Доречі поки восстановляв, то замітив, що в *Подробно* стоїть Дата изменения 8.10.2014 7:36 . Тобто сьогодні зранку разом з запуском щось *прилетіло*, а що невідомо ((

Опубліковано

При наличии любых проблем с плагином для начала попробуйте отключить аппаратное ускорение.

Опубліковано

не допомогло, та й не видалило толком походу, хоч й через панель управління видаляв, бо як встановив по новій то настройки збереглись

на клаві Ctrl зажми і скрол на мишці вниз

Alt + Scroll (В новинах писали)

не допомагає

тим більше то маштабування сектору, а на іконки друзів й інтерфейсу не впливає

Опубліковано

А якщо спробувати в Хромі відкрити анонімну вкладку і там запустити ту флешку як буде тоді показувати?

Опубліковано

прийшла обнова адобефлешплеєра, все саме стало на свої місця. Саме цікаве, що перед тим я сам пробував флешплеєр обновити, не допомогло, мабуть на той час потрібної обнови ще не було. Тому всім дякую, тему закриваю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...