Перейти до змісту

Гугл Хром. Проблема. Зображення надто велике

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Проблема така. Граю в браузерку *Правила війни*. Граю в три аккаунти одночасно. Граю в експлорері, хромі й яндексбраузері. Несподівано в Хромі зображення гри стало надто крупним, ніби як коли разрєшеніє монітора 600 на 800. В інших браузерах нормально, адобе флеш плеєр переставляв, маштабом *грався*, шрифти пробував збільшувати зменьшувати, нічого не допомагає. Раніше сидів при масштабі 125%, зараз навіть при 100% все в вікні не поміщаєтся, зьявляєтся полоса прокрутки, ставлю 90%, все поміщаєтся але майже в два рази збільшене ніж має бути . В чому може бути проблема й куди *копати* ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо ще малий щось десь міг випадково наклацати, але якщо й так, то навряд чи він би зміг наразі розказати та відтворити ту ситуацію, при якій сталась така фігня, томук навіть не питав про це в нього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була така ж проблема вчора, яким чином вирішелась не знаю (алгоритм мені зовсім не зрозумілий), але зробив таке:

перезапустив хром в режим Windows 8, і з нього знову перезапустив в десктопну версію. Проблема пішла.

ORmf.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була така ж проблема вчора, яким чином вирішелась не знаю (алгоритм мені зовсім не зрозумілий), але зробив таке:

перезапустив хром в режим Windows 8, і з нього знову перезапустив в десктопну версію. Проблема пішла.

в мене сьома вінда стоїть й такої вкладки нема (щойно глянув провсяк випадок)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попробував ще погратись з сумістністю з іншими версіями вінди, не допомогло, попробував востановити попередню версію Хрома, датовану 25,09,2014. Не допомогло. Доречі поки восстановляв, то замітив, що в *Подробно* стоїть Дата изменения 8.10.2014 7:36 . Тобто сьогодні зранку разом з запуском щось *прилетіло*, а що невідомо ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на клаві Ctrl зажми і скрол на мишці вниз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пробував

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При наличии любых проблем с плагином для начала попробуйте отключить аппаратное ускорение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

chrome://flags/#disable-direct-write

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При наличии любых проблем с плагином для начала попробуйте отключить аппаратное ускорение.

пробував

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

chrome://flags/#disable-direct-write

не допомогло :(

мабуть буду пробувати видалити й перевстановити Хром

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Alt + Scroll (В новинах писали)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не допомогло, та й не видалило толком походу, хоч й через панель управління видаляв, бо як встановив по новій то настройки збереглись

Alt + Scroll (В новинах писали)

не допомагає

тим більше то маштабування сектору, а на іконки друзів й інтерфейсу не впливає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ctrl и + - на клавиатуре?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо спробувати в Хромі відкрити анонімну вкладку і там запустити ту флешку як буде тоді показувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сброс настроек хрома тоже не помог?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не зброс настройок ні анонімна вкладка не допомогли, пробував

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не зброс настройок ні анонімна вкладка не допомогли, пробував

Ну что тут скажешь - хакер растет ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може в самій грі розмір налаштовується?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийшла обнова адобефлешплеєра, все саме стало на свої місця. Саме цікаве, що перед тим я сам пробував флешплеєр обновити, не допомогло, мабуть на той час потрібної обнови ще не було. Тому всім дякую, тему закриваю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...