Перейти до змісту

Продам ВАЗ 2108 не дорого

kekc

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Двигатель после капиталки 1.5 , прошел 1500 км. Новое сцепление. Коробка не шумит, 4-х ст. Панель от Вектры, сидушки с Гольфа. В тех. паспорте есть отметка о наличии ГБО. Комплект зимней резины. Кузов целый, но требует покраски...

Цена 1750 у.е.

066-744-39-90

post-3775-0-77753800-1411904285_thumb.jp

post-3775-0-26964600-1411904303_thumb.jp

post-3775-0-90620600-1411904319_thumb.jp

post-3775-0-12395900-1411904406_thumb.jp

post-3775-0-92004300-1411904425_thumb.jp

post-3775-0-24993700-1411904442_thumb.jp

Опубліковано

Если бы меня интересовало твое мнение, я бы непременно поинтересовался. А так, сомкни уста и топай умничай в другом месте...

Опубліковано

Машина делалась для себя, хоть и таз, но в салоне поудобней штатной 8-ки. Денег вбухано немало, сам посчитай: капиталка мотора+замена сцепления+замена панели+замена сидушек. Даже не считаю во что обошлась 8-ка и вложенное не пытаюсь вернуть. А такие задроты уже порядком надоели... Все обсуждение закончено!!! Незначительный торг...

Опубліковано

kianos, ти перш ніж когось повчати, навчись грамотно виражати власні думки.

Це справа продавця, його авто і нехай хоч за мільйон продає.

Опубліковано

По фоткам видно, машина до 91 года (короткое крыло), точнее 1988. kianos, повторяю сомкни уста, твоего мнения здесь никто не спрашивает. Открывай отдельную тему и тошни там, как все плохо в этой стране

Опубліковано

Если бы меня интересовало твое мнение, я бы непременно поинтересовался. А так, сомкни уста и топай умничай в другом месте...

от таких умников уже тошнит каждый четверг и воскресенье, ну сколько же можна людей за идиотов держать и лохов, продавая старую 8-ку за такие деньги, у меня вобще такое мнения склалось , что нынешние продавцы авто не имеют желания просто продать авто, а имеют желания впервую очередь найти лоха, написал бы хоть з какого года ето корито. До свиданья!!!

А в тебе є авто?

Опубліковано

от таких умников уже тошнит каждый четверг и воскресенье, ну сколько же можна людей за идиотов держать и лохов, продавая старую 8-ку за такие деньги, у меня вобще такое мнения склалось , что нынешние продавцы авто не имеют желания просто продать авто, а имеют желания впервую очередь найти лоха, написал бы хоть з какого года ето корито. До свиданья!!!

А в тебе є авто?

є

От мені цікаво: що це за авто і за яку суму ти б його продав ?

Опубліковано

А в тебе є авто?

є

От мені цікаво: що це за авто і за яку суму ти б його продав ?

опель, я б його не продав бо мене властовує, я не барига я не купляю машини для продажі, а для себе, якщо є така потреба.

Я ж не кажу що ти барига. Мені цікаво якби ти своє оцінював, рідне ?

Якщо можеш, дай відповідь: модель, рік, мотор, ціна ?

Опубліковано

ГБО на машине отсутствует, но вписано в тех.паспорт. Тоесть, поставили и никакой регистрации/замены тех.паспорта. Расход дело субьективное, зависит от наездника: город 8-9 л, трасса при сокрости 80 - 6л

Опубліковано

так як купую своє авто то вставлю своїх 5 копійок

для вісімки ціна чуть перевищена , на 300-400 доларів .

це кажу як людина яка вложила в копійку немало грошей(не одну тищщу)

вони ніколи не вернуться.

такщо я запропоную 1500

Опубліковано

Нормальна ціна за нормальну машну. Чого домахалися.

Спробуйте знайти дешевше! Подивіться, що по чому бариги продають на вторинку і на авторіа.

Вона вже так і вартує. Це її ціна. Тим паче, якщо врахувати наявність в документах ГБО.

З.І. Не побачив на фото "короткого крила".

Машина була бита? Втратила геометрію ? Для чого ота жовта розтяжка під капотом?

Опубліковано

Для чого ота жовта розтяжка під капотом?

для "регулировки" развала колес, кузов с 88 года немножко подустал, работать ;)

Опубліковано

Конечно же машина не первой свежести. В моих руках кузовных повреждений не случалось...

Опубліковано

Підтримую Zheny@ (і це ж зрозуміло, ну ми ж "тазоводи"! ;)), на ці гроші машина нормальна. Звичайно, якщо з документами все в порядку.

А от таким вумнікам, як kianos, потрібно б давати РО хоч на пару деньків, щоб не гадив в чужі теми.

Опубліковано

Підтримую Zheny@ (і це ж зрозуміло, ну ми ж "тазоводи"! ;))

та справа навіть не в ТАЗоводах. А в логіці. Це хороша ціна. В принципі.

Якщо хтось вважає, що краще за ті гроші купити іномарку, то удачі в пошуках гнилого металобрухту.

Це реальна ціна за нормальну машину. Вона ні менше ні більше не вартує.

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...