Перейти до змісту

Страхование здоровья

gen552

Рекомендовані повідомлення

Кто, что знает про секту "Допоможемо собі"? Стоит в нее вступать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене поліс нормальної страхової компанії в ніяких благодійних фондах я б не участвовав) оскільки в них не вірю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що за страхова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що за страхова?

УСГ але страхування з нездешевх 400 у.е в рік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

користуюсь рік, все працює )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитал те темы. Раньше они не работали с физ. лицами. Теперь, я так понял, работают. Но 7 пункт говорит, что условия не очень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитал те темы. Раньше они не работали с физ. лицами. Теперь, я так понял, работают. Но 7 пункт говорит, что условия не очень.

якісне страхування здоров'я не вартуватиме 33грн/міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это понятно. Но хоть что-то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это понятно. Но хоть что-то.

краще прихват банк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто, что знает про секту "Допоможемо собі"?

Громадське об'єднання «Допоможемо собі»

Секта це закрите таємне об'єднання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З самого початку лікарняна каса не працювала з окремими людьми, лише з фірмами, а допоможемо собі працював і з тими і з тими. Якраз тоді наша фірма входила в допоможемо собі, потім я звільнився, але ще деякий час робив індивідуальні внески. Все працює прозоро, ніяких підвохів чи махінацій. Через деякий час хотів поновитися з індивідульними внесками, то сказали, що вже не працюють з окремими людьми. Як зараз не знаю.

По 7 пункту: виключенням є хвороби (ліки), по яких існують державні програми, на які є виділення з держбюджету: гемодіаліз, інсулін, психічні захворювання, ВІЛ-СНІД. Раніше був туберкульоз і рак, зараз щось цього в списках не бачу. Мабуть немає державної підтримки по цих хворобах. Попали в виключення і добровільні хвороби і їх наслідки - куріння, алкоголізм і наркоманія. Ну і різні медичні бзіки типу зміни статі, пластичні операції, гіпнози і т.д. По моєму все правильно, ти ж не хочеш щоб за твої гроші хтось собі цицькі силіконові ставив чи зуби золоті і т.д.

Найкраще сходити до них, вони все гарно розкажуть, тим більше офіси поруч в одному приміщенні. Ми викликали консультанта на фірму, спочатку вона з годину розказувала що то і як все відбувається, а потім ми усім колективом задавали питання. Відповідала навіть на самі не зручні запитання.

Між цими об'єднаннями є деякі відмінності, вони самі про них розкажуть. Але варто стати членом любого з цих об'єднань. Це ще не страховка, але дуже на неї схоже і з мінімальними фінансовими втратами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, якщо є "Положення про індивідуальне членство", значить працюють з фіз.особами.

Сходжу до них на днях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, якщо є "Положення про індивідуальне членство", значить працюють з фіз.особами.

Сходжу до них на днях.

Не забудь з нами поділитися інфою. :)

Може й собі поновлюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тобі ті внески, які ти робив, назад віддали? Чи вони тупо "згоріли"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тобі ті внески, які ти робив, назад віддали? Чи вони тупо "згоріли"?

Я на них "тупо" :) пролікувався в інфекційній лікарні від гнійної ангіни і, мабуть, ще й винен остався. До цього також була лікарня і ще там різні аналізи і т.д.

Внески не повертаються - однозначно, але на них можна лікувати членів родини, при певних обставинах чи пролікувати зуби чи потратити на санаторний відпочинок. Ну і вони розповідають таку мотивуючу :) історію, про якогось клієнта, який платив внески і не хворів, а потім раптово помер. Прийшли родичі вимагати внески назад, то вони домовилися перевести ті внески на когось з родичів і той собі на них лікувався і протезував зуби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

В нашій країні ще не скоро страхова медицина стане на нормальний рівень, я застрахований на роботі, пару разів хворів, з них ні разу не потрапив на страховий випадок) А пока себе перестраховою з спиною, катаюсь в санаторій Березовий Гай, після нього рік забуваю, що в мене спина боліла!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...