Алексей Валерьевич Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 11:53 #101 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 11:53 У нас, к сожалению, скорее такое построят, чем используют "вражеские" технологии.
WebTraveller Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 07:33 #102 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 07:33 у меня есть друг, который за 3 года уже больше 40 тыс грн в землю закопал, а у него нету даже перекрытия первого этажа , а если бы эти финансы потратились на каркасный домик, то он бы наверняка уже жил в своем собственном доме и радовался жизни строя планы на дальнейшее... А з валютою ви не помилились?? друг хотів щоб за 40 тис. грн. був побудований будинок і він жив в ньому?
Платформа Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:08 Автор #103 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:08 побачив ваше відео, то капець я вас зараз розкритикую в пух і прах, поперше ваша превдо професійна мова з нотками егоїзму не викликає довіру, 60 тис долларів закруто, так "будуємо швидко та впевнено" ваші будинки розраховані для лохів з грошима, навіть якщо вони є тут, я не один рік маю справу з будівництвом і працював в свій час у таких людей яким привозили мрамур прямо з флоренції. Так ваші будинки це повна туфта, ваші будинки не ремонтопригодні, такі будинки обмежені, ви висмоктуєте з людей гроші, поперше всі матеріали які ви використовуєте в загальній кількості виходить те саме, що будувати з блоків навіть з блоків ще дешевше, куча недоліків. якщо наприклад власник схоче підключити освітлення електрику на вулицю йому що пів стіни розбивати аби знайти коробку бо як побачив у вас все сховане, нафіга питається стільки точок електрики робити і автоматів майже на кожен битовий прилад ставити, це або спеціально аби рахунок більший виставити або ви просто позапихали тоненькі провода , у мене будинок на 10 квадратів менший за того але я вибирав найгрубші кабелі одеського заводу і поставив лише 7 автоматів, поперше це простіше подруге доступніше і дешевше, потретє чугунних радіаторів у ваш будинок уже не поставиш бо вони облитять під своєю вагою, потретє це не камін а пєчка, справжній камін повинен бути вимурований. Ваш будинок настільки затратний, що то капець і не ремонтопригодний, от наприклад що власнику робити якщо він наприклад схоче перепланувати будинок, перенести комунікації електрику вентиляцію йому треба пів будинка розбирати і будівельник звичайний в те чудо ніколи не полізе а буде звонити до вас і ви з таких людей здератимете гроші, такій будинок стає постоянним вашим клієнтом, ваший будинок це капєц повний , я з деревом мав справу неодноразово і знаю що якщо дерево, якшо не прошліфувати і не обробити древохроном чи борохолом пару разів воно довго не пробуде, а в вас бачу просто сирі необроблені доски зашиті ватою гіпсом і осб. І ще раз кажу ви свій професіоналізм виливайте на іншу категорію людей які вірять в вас і те що ви їм строїте тобто лохі 1 категорії. Подруге ніодна людина з грошима в Україні і в Луцьку теж, усілякі івахіві мартинюкі єремеєві чорнухі та інші не побудували ще ніразу каркасний будинок, а якщо не побудували значить ця технологія х_рова і недовговічна, бо вони то тяму в тому то мають при своїх то статках, бачив будинки їх усіх, усі з цегли, у декого з металоконструкцій, але ах ніяк не з дерева. і потретя в вас стільки туди пішло досок, гіпсокартону. мін вати, плівки, осб, кріплень усіляких і розходів, що за ті гроші можна було блоків купити, привести піску з цементом і фінішних сумішей тай поштукатурити за ті самі гроші і хата би міцніша була, но це діло власника. і останнє можу вам дати номер бригади які приїдуть і за 2.5 тижні 6 чоловік побудують такий будинок точно такий самий як той на відео все те саме з усіма роботами тільки з блоків за 50тис зелених в наш час. Зараз цей будинок продається за 48 000 дол. Зробили переоцінку. Якраз каркасні будинки - і найбільш ремонтопригодні, все легко переноситься це давно відомий факт. В мурованих будинках що бщось перенести - траба дуже багато робити брудних та мокрих робіт, а в каркасних просто походити з шуруповертом)) Проводка там вся нормальна. Стільки автоматів - що б почуватись комфортно, 180 точок електрики, щоб почуватись комфортно. Та все супер чувак, так сильно не кипятись) Кожен каркас оброблений. Даний каркас обробляли пожарники з вул Тарасава спец установкою. Людина,яка планує будуватись, окрім цієї теми прочитає ще сотні - і тоді визначиться... Ці всі люди,що ставите в приклад для наслідування - мультимільйонери - це потрібно враховувати. Їхні середньовічні замки мене не цікавлять. цікавить масове житло, енергоощадливість, мінімальна затратність з максимальним комфортом. Баланс сучасного житла - затратності - технологій. Сидите в інтернеті, а мінімально не можете погуглити та почитати що таке каркасні будинки. Дивна ви людина. Нічого, абсолютно нічого не пишете конструктивного, просто базарний трьоп В мене друг при курсі 8 робив фундамент під будинок з блоків. Будинок на 160 м2. Фундамент робив з батьком, Економив на залученій роботі... Я в цей час теж робив фундамент під каркасний дуплекс на 270 м2. Собівартість усіх моїх матеріалів не перевищила 12 000 грн! Зробив його фактично один, трошки жінка помагала. Здається за 1 місяць (я ще в той час на роботі працював). Мій друг з батьком витратили 56 000 грн на їхній фундамент і розтянули його на 2 місяці. Зараз коробка 1250 грн за м2 Під ключ коливається.. Від 4500 грн
Платформа Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:14 Автор #104 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:14 А все викладаю в інтернет на загальний доступ, бо такий зараз час..Жаль що трачу час на обговорення всіляких дурниць з дурниками...Пояснюю не треба висміювати каркасну технологію і мене компрометувати, а краще б ставили правильні запитання!Н-д, Олег, от ти говориш що звукоізоляція на рівні. Приведи мені приклад розрахунків з малюнками, як її покращити. і тд..ТАк само про віброізоляцію.. Це вже буде цікаво, це вже буде конструктив... Тут ви мене, дорогі тролики, і зможете зловити якщо я щось не знаю чи десь помилюсь) і виставити мене не компетентним. Це ж так просто... А ви просто базар розводите... мені рейтинг піднімаєте (за це окремо дякую). Задавайте конструктивні, технологічні питання.А все викладаю в інтернет на загальний доступ, бо такий зараз час..Жаль що трачу час на обговорення всіляких дурниць з дурниками...Пояснюю не треба висміювати каркасну технологію і мене компрометувати, а краще б ставили правильні запитання!Н-д, Олег, от ти говориш що звукоізоляція на рівні. Приведи мені приклад розрахунків з малюнками, як її покращити. і тд..ТАк само про віброізоляцію.. Це вже буде цікаво, це вже буде конструктив... Тут ви мене, дорогі тролики, і зможете зловити якщо я щось не знаю чи десь помилюсь) і виставити мене не компетентним. Це ж так просто... А ви просто базар розводите... мені рейтинг піднімаєте (за це окремо дякую). Задавайте конструктивні, технологічні питання.
Платформа Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:22 Автор #105 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:22 Ось до речі, моє старе відео про монолітний будинок з незйомної опалубки.. Знімав для російських друзів, які роблять схожу справу як я. ( так що не варто критикувати моє знання російської - воно на рівні з англійською)) До речі, як показують дані тепловізора - незйомну опалубку краще ще раз утепляти ззовні ППС 5 см. Багато тепла виходить через пластикові з*єднувачі.
CompService Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:24 #106 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:24 Можливо, в темi вже було це запитання....Хотiлося б побачити фото вашого власного, каркасного будинку, в якому мешкаете. Як взiрець, як еталон.P.S. Потенцiйний клiент.
Платформа Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:39 Автор #107 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 18:39 Фото власного будинку було б готове вже б до цієї осені, якби не криза.. Скоріш за все перенесеться на 2016.. Мої всі капітали вкладені. Зараз їх важко витягнути..Єдине що, цього року придбається земля. Напрям Новостав - Голишів
sergkots Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 19:03 #108 Опубліковано 9 Лютого, 2015 в 19:03 До речі, як показують дані тепловізора - незйомну опалубку краще ще раз утепляти ззовні ППС 5 см. Багато тепла виходить через пластикові з*єднувачі. Пластикові з’єднувачі не у всіх моделях термоблоків. На відео без пластикових з’єднувачів.
Платформа Опубліковано 10 Лютого, 2015 в 06:17 Автор #109 Опубліковано 10 Лютого, 2015 в 06:17 До речі, як показують дані тепловізора - незйомну опалубку краще ще раз утепляти ззовні ППС 5 см. Багато тепла виходить через пластикові з*єднувачі. Пластикові з’єднувачі не у всіх моделях термоблоків. На відео без пластикових з’єднувачів.Так, згадав просто відео про теплорозрахунок блоків з пластиковими з*єднувачами... Можливо і не прав, але, мабуть, з пластиковими з*єднувачами такі блоки безпечніші при горінні - не так вигорають швидко
Соромітник Опубліковано 10 Лютого, 2015 в 12:21 #110 Опубліковано 10 Лютого, 2015 в 12:21 спостерігаю за темою від початку і от що я вам скажудуже по-українськи писати в цій темі що житло має бути дорогим, а в сусідній що в Україні жопа і курс поганий і всі біднідуже по-українськи розповідати про те що житло, яке будує по всьому світу середній клас – то є гавно для "ніщєбродів", і кожен засраний полішук з ЗП в 100 баксів має жити в цегляному будинку за 200к євро...не кумарте, а... дуже прошуТС, під кожним постом є кніпка "Жалоба" (папевно із солідарності з москалями), то не відмовляйте собі в можливості нею користуватися і тріть весь непотрібний мотлох
beemer Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 12:31 #111 Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 12:31 Дома из бетона и кирпича лучше всего! А какой бетон, сами решайте, хоть пенобетон, хоть керамзитобетон, главное чтоб по правилам было. А почму: Ну дык вам дом нужен или что? Дома первого класса надежности и долговечности из дерева и всякой фигни не строят! Деревянные дома относятся к низшему классу в этом плане. Помоему в сказке про 3-х поросят про это наглядно рассказано, вы не в курсе!?
sergkots Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 13:11 #112 Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 13:11 Дома из бетона и кирпича лучше всего! А какой бетон, сами решайте, хоть пенобетон, хоть керамзитобетон, главное чтоб по правилам было. А почму: Ну дык вам дом нужен или что? Дома первого класса надежности и долговечности из дерева и всякой фигни не строят! Деревянные дома относятся к низшему классу в этом плане. Помоему в сказке про 3-х поросят про это наглядно рассказано, вы не в курсе!?Скоро власники бетоних та цегляних будинків почнуть одне місце чухати - а як свій замок обігріти.
Платформа Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 14:29 Автор #113 Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 14:29 Накрили дах на одному з наших будинків) Це полімер піщана черепиця. Товщина 1 см. Ударостійка. Звукопоглинаюча (не барабанить як метал), не гріється (отже і не портить підпокривельну плівку). Просто укладається - гарно дивиться
Платформа Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 14:38 Автор #114 Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 14:38 Дома из бетона и кирпича лучше всего! А какой бетон, сами решайте, хоть пенобетон, хоть керамзитобетон, главное чтоб по правилам было. А почму: Ну дык вам дом нужен или что? Дома первого класса надежности и долговечности из дерева и всякой фигни не строят! Деревянные дома относятся к низшему классу в этом плане. Помоему в сказке про 3-х поросят про это наглядно рассказано, вы не в курсе!?Перший клас надійності? Хм... Не знав що тутвсе розділяється на класи.. Тепер буду знати, дякую! А про нищий клас ви загнули. Добре, значить так:По сейсмостійкості - до екстравищого,Енергозбереженні - до екстравищого,Вартості експлуатації - екстравищийвартість та строк будівництва - вищий, Перепланування, заміна чогось у конструкції - екстравищий.Надійність конструкіції - вищий (при правильному монтажі)Ви мені будь ласка норми, СП, СНиП і ДБН а не ахінєю з Вашого мозку. Я там тицнув на рекламку (+1 до Тиц и PR)
beemer Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 12:46 #115 Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 12:46 Скоро власники бетоних та цегляних будинків почнуть одне місце чухати - а як свій замок обігріти.Как как дровами))) У меня лет пять такой котел стоит, греет нормально, просто о таких нюансах сразу думают, к тому же кирпич хорошо сохраняет тепло.
sergkots Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 12:54 #116 Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 12:54 Скоро власники бетоних та цегляних будинків почнуть одне місце чухати - а як свій замок обігріти.Как как дровами))) У меня лет пять такой котел стоит, греет нормально, просто о таких нюансах сразу думают, к тому же кирпич хорошо сохраняет тепло.Дрова експортна позиція України. Їх ціна скоро буде дорівнювати європейській ціні мінус транспорт. Поцікавтеся також скільки коштують дрова у Любомилі - там газу немає.
Платформа Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 08:58 Автор #117 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 08:58 До речі про дрова... В мене залишився Котел Brastal Ogni 2 24 kWt. Новий.Привезений з Польщі... Продаю за 1150 дол. Чугун всередині, автоматика і турбіна... Ціна без торгу. Взяв його за 1350 дол Ось такий.
Каркас Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 16:36 #118 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 16:36 Дома из бетона и кирпича лучше всего! А какой бетон, сами решайте, хоть пенобетон, хоть керамзитобетон, главное чтоб по правилам было. А почму: Ну дык вам дом нужен или что? Дома первого класса надежности и долговечности из дерева и всякой фигни не строят! Деревянные дома относятся к низшему классу в этом плане. Помоему в сказке про 3-х поросят про это наглядно рассказано, вы не в курсе!? Я відкриваю такі документи як... БЕТОНИ НІЗДРЮВАТІ. Загальні технічні умови. ДСТУ Б В.2.7-45:2010 і ще такий ЦЕГЛА ТА КАМЕНІ КЕРАМІЧНІ РЯДОВІ ТА ЛИЦЬОВІ нижче скріншоти по морозостійкості матеріалів "Дома из бетона и кирпича лучше всего!"... ги-ги-ги... там такі смішні циферки))) Таке стараються афішувати по мінімуму, адже це бізнес і великі гроші...
sergkots Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 18:40 #119 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 18:40 F15 - це 15 циклів замерзання-відмерзання?
S30 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 19:08 #120 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 19:08 F15 - це 15 циклів замерзання-відмерзання?Вони самі. Не знаю лише що Каркаса так розсмішило.
sergkots Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 19:15 #121 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 19:15 Я так розумію більшість будується із D400? Бо я вже зустрічав у літературі тезу, що будинки з піноблоків недовговічні. Там також вказували термін 15 років (марки правда не вказували).
S30 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 19:36 #122 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 19:36 Та почитайте врешті що таке ота морозостійкість і як вона визначається на практиці.Після цього скажіть. У вас реально такі умови будуть? Сумніваюсь.Щоб досягти лабораторних умов це потрібно будинок взагалі ніяк не захищати .
Каркас Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 22:22 #123 Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 22:22 Та почитайте врешті що таке ота морозостійкість і як вона визначається на практиці.Після цього скажіть. У вас реально такі умови будуть? Сумніваюсь.Щоб досягти лабораторних умов це потрібно будинок взагалі ніяк не захищати .Я вкурсі як проводять випробування.А ще вкурсі, що якщо бетонні сходи залишити в Луцьку без захисту на 3-4 сезони, то є велика вірогідність, що вони посипляться... Во реалії...практика а не теорія. Типовий забудовник сходи заливає десь 1:3. Отримує морозостійкість при цьому ...50-60 циклів десь... тому 15 циклів для блока це смішна циферка... В Луцьку кожної зимової ночі градус опускається нижче нуля... а вдень уже +5градусів. Це екстрим для бетона, блока чи цегли. І не забудем помножити це на вологість в районі 80% Повітря дуууже вологе... стіни з блока вологість гарно натягують... + зимою в нас дуже поширені дощі... вони буває і на стіни попадають...тут страдає більше цегла.
S30 Опубліковано 24 Лютого, 2015 в 06:20 #124 Опубліковано 24 Лютого, 2015 в 06:20 Ну навіщо ото маніпулювати словами?Де в умовах при будівництві блоками вказано, що їх необовязково захищати від зовнішнього впливу ?Навпаки, вказується обовязкове зовнішнє оздоблення, котре несе не лише естетичне значення.Ви ж дерево теж захищаєте від зовнішнього впливу? Чи рахуєте, що деревина настільки стійка, що не підлягає атмосферному руйнуванню?
Платформа Опубліковано 24 Лютого, 2015 в 07:16 Автор #125 Опубліковано 24 Лютого, 2015 в 07:16 Криві руки та халатні голови призводять до руйнування будь яких конструкцій. Якби для мене стояв вибір, який будинок собі будувати (і був накладений бан на каркасний деревяний будинок ) то перший в черзі був би монолітно каркасний, далі цегляний і десь там далеко далеко брусовий... Блок як самонесучий матеріал не розглядаю взагалі. Максимум - це заповнення порожнин.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.