Перейти до змісту

Якими мабілами користуються наші хфорумчани

Zeuss

Вибирайте моделькі так сказать (в повідомленнях вказуйте моделі)  

253 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скайп є, йде на диску в комплекті з апаратом, і навіть ніби не бета (принаймні ніде не бачив щоб вказувалось що це Beta). Через WiFi виходимо в інет і говоримо, говоримо, говоримо... :unsure:

Біля халявних хот-спотів (на зразок Майдану) можна організувати переговорний пункт :)

Ну і так, для довідки, коштує апарат трохи дешевше, ніж 800 самі знаєте чого :)

• Відповідей 227
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Скайп є, йде на диску в комплекті з апаратом, і навіть ніби не бета (принаймні ніде не бачив щоб вказувалось що це Beta). Через WiFi виходимо в інет і говоримо, говоримо, говоримо... :angry:

Біля халявних хот-спотів (на зразок Майдану) можна організувати переговорний пункт :mdr:

Ну і так, для довідки, коштує апарат трохи дешевше, ніж 800 самі знаєте чого :mdr:

Тоже еще с осени присмотрел себе этот коммуникатор, но брать сейчас не буду, т.к. почти вся денежка жлобится на покупку машины :blush:

Эххх..................

Но летом после покупки авто я его первым делом возьму! Полюбому! :D

И стоить тогда будет в районе 500, ИМХО. Вообще нормально.

А пока буду мучить свой старый добрый патченый-перепатченый SX1+MMC 1Gb :)

И все-таки, если оценивать Asus P525 трезво, у него все же есть свои недостатки. Но для меня, как и для многих, они не критичные. Это:

- отсутствие встроенного GPS (зато всегда можно юзать отдельный через Bluetooth)

- отутствие EDGE (это уже для современного телефона должно быть обязательным пунктом, ИМХО)

- USB порт стандарта 1.1 (могли бы уже и 2.0 заделать, но для быстрой передачи данных можно и КП вынуть и в кардридер сунуть)

- тихий динамик и относительно слабая вибра

Но есть и очень приятные плюсы, такие как наличие той же аппаратной поддержки Skype, аппаратной клавиатуры, а также поддержка SD обьемом до 4Gb (90-100$, тоже уже узнавал, хотя достать пока что реально вроде только в Киеве)

Специально для Plum'а и Shkoder'а: Скорее всего, вы уже знаете, но на всякий случай: ЗДЕСЬ есть отличнейший ресурс, посвященный именно этому коммуникатору. Там его, как говорится, по косточкам перебрали :)

Опубліковано
Скайп є, йде на диску в комплекті з апаратом, і навіть ніби не бета (принаймні ніде не бачив щоб вказувалось що це Beta). Через WiFi виходимо в інет і говоримо, говоримо, говоримо... :)

Біля халявних хот-спотів (на зразок Майдану) можна організувати переговорний пункт :)

Ну і так, для довідки, коштує апарат трохи дешевше, ніж 800 самі знаєте чого :)

Вибачте відійду трохи від теми.

Plum В Майдані до цих пір халявна точка доступу? :huh: Я чув, що вони її платною зробили. Розкажіть хто недавно юзава WiFi в Майдані.

Опубліковано

юзали незадолго до нового года...

халява :huh:

ЗЫ если в пятницу вечером в Корабле оказываеццо ноутбук............(преццтавляете, шо с Визоровским каналом делают админы ФК и не только?:)))))))))))))))))))))

ЗЗЫ

поддержка SD обьемом до 4Gb

я вам так скажу: лучше 2х2, чем 1х4Г ! И

P1040685.JPG

вот такой кафылёк :)

Опубліковано
Розкажіть хто недавно юзава WiFi в Майдані.

так, працює. правда більше користуюсь в кораблику, тел з WiFi...халява :huh:

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Купив собі сьогодні Nokia N95. Народ, це просто лімузин з вертикальним зльотом! :)

Нокія однозначно постаралась, проектуючи нового флагмана...

Опубліковано

Plum, неужели в этот раз даже воткнули приличную батарею? :) ан нет. лимузин-то он лимузин, но далеко ли улетит вот с этим:

Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F)

gallery_32_26_32.gif

особенно учитывая перефаршированность аппарата всяческими фичами. насчет софта, включая варезный, не буду топтать старую мозоль..

Опубліковано
Plum, неужели в этот раз даже воткнули приличную батарею? :ok2: ан нет. лимузин-то он лимузин, но далеко ли улетит вот с этим:
Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F)

gallery_32_26_32.gif

особенно учитывая перефаршированность аппарата всяческими фичами. насчет софта, включая варезный, не буду топтать старую мозоль..

Нарахунок батареї -- якщо не юзати постійно GPS і WiFi, то півтора-два дні тримає при досить активному використанні. Це якщо вірити різним обзорам, сам поки нічого не можу про це сказати.

Ну, принаймні N80 з батареєю 700 mAh дисплеєм 416х352 точок працювала в середньому день.

В моєму попередньому (Е50) батарея була 900mAh, так вона тримається два дні взагалі без проблем при 20-30 хвилин розмов на день, з десяток СМСок і хвилин 30 GPRS/EDGE.

Схоже, Нокія непогано попрацювала над економією заряда батареї в своїх девайсах.

Єдине, що я поки не розумію в N95 -- чому нокія не навчила його заряджатись від miniUSB? Всі WM-девайси давним-давно вміють заряджатись від USB, а нокія до цього поки не здогадалась. Але перехід з PopPort на MiniUSB -- це вже величезний прогрес. Особливо враховуючи, що телефон вміє працювати як Mass Storage Device.

Ну і нарахунок софта. Більшість потрібного софта вже є під Symbian OS 9.1, хоча воно все дійсно не таке гнучке в настройці, як під WM. А те чого не вистачає на телефоні -- я ганяю на HP iPAQ 2750 :)

Опубліковано

Один мій друг взяв телефон в руки, крутив його. А коли почув скільки він коштує -- бігом-бігом віддав його мені, щоб часом десь з рук не випав :ok2:

Опубліковано

Було багато різних,остання N73,телефон бомба,але мені він надоїв.Щей бамбула така.Продав за 435 і купив зараз Е50. Наразі його вистачає з головою.

Опубліковано

В мене Siemens CX75, користуюсь вже більше року і поки міняти цей телефон не збираюсь, використовую всі функції телефону: java-софт, gprs-інтернет, і.т.п. кілька разів падав, один раз навіть так що аж флеш-карта вилетіла, але нічо, поки живе :D

Опубліковано
В мене Siemens CX75

ІМHО це не телефон, а кусок пластмаси :D Блютус в ньома працює не набагато швидше чим в інших телефонах інфрачервоний порт. Не знайшов в цьому телефоні ЖОДНОЇ достойної уваги функції

Опубліковано

Недавно был в столице, взял Asus P525.

Давненько к нему присматривался, пока что не жалею.

Сегодня еще доставили из Киева miniSD 2Gb (на 4 брать пока побоялся - авось не станет?) и защитную пленку Brando UltraClear на его превосходный экранчик (дорогая, зараза, но для такого аппарата не жалко).

Думал, что будет трудно привыкать к платформе WinMobile после Symbian... Но не тут-то было! Винда - она и в Африке винда :D

Законектился по Wi-Fi и к ноуту, и к точке доступа... Можно лазить по расшаренным дискам/папкам других компов только так! Например, посмотреть фильм или послушать музыку, что лежит где-то на компе/ноуте... Удивительно удобно.

Это из того, что меня удивило. Ну пожалуй еще приятно удивил тачскрин - тоже очень приятная вещь. В остальном - практически тот же смартфон (но это только на первый взгляд)

Да, чуть не забыл. Больше всего радует изобилие всякого фриварного и варезного софта для винмобайл!!! :blink:

Опубліковано

В мене Siemens CX75

ІМHО це не телефон, а кусок пластмаси :D Блютус в ньома працює не набагато швидше чим в інших телефонах інфрачервоний порт. Не знайшов в цьому телефоні ЖОДНОЇ достойної уваги функції

А мені потрібен телефон для того щоб користуватися ним за призначенням а не "зібрання понтів" за 300-1000 у.о. ^_^

P.S. А нормальні функції в ньому є: можна грати ігри, читати книжки через readmanjak, сидіти в асі, серфити інет через mini-opera, і писати та читати мило через mailman.

Може ти просто не зміг розкрити весь потенціал цього телефону?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...