Перейти до змісту

Якими мабілами користуються наші хфорумчани

Zeuss

Вибирайте моделькі так сказать (в повідомленнях вказуйте моделі)  

253 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я все таки взяв MPx220-й. Тепер буду мати ну дуже багацько сексу... Але поки телефоном дуже задоволений.

Хоча, наступним певне буде точно N71-й >-)

• Відповідей 227
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Хоча, наступним певне буде точно N71-й >-)

буду продавати -- свисну

не думаю що чекати прийдеться довго... ;)

в мене телефони зазвичай надовго не затримуються.

Опубліковано

у MPX220 есть огромное преимущество в виде цены. за такую мизерную сумму получается телефон на винмобиле и с приличным набором функций достойных аппарата бизнес-класса. почти уверен что у нокии такой же аппарат стоил бы почти вдвое дороже ;)

Опубліковано

Ага, це точно. + є така штука, як RegEdit, а це означає, що налаштувати можна все, що тільки заманеться. :-)

Опубліковано

regedit, нормальная файловая система, совместимость со многими виндовыми форматами файлов, масса наработок в плане софта. и все это в красивой упаковке и всего за $200. мечта :)

Опубліковано

і не говори. зі смартом згадав "молодость" :smoke: - по ранках поки їду на роботу вже пройшов дум, дум2, зараз добігаю єретік, далі буде дюк нукем ;) - жир

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Не дивлячись на фразу "на вкус и цвет ... " в основному в руках людей які люблять міняти телефони, або мають можливість для цьго, Sony - Ericson W800, k500, k700 , Nokia 6610, 6230 - до чого б це!!!

А Гнусмас , Лижа, Сіменс (сучасні) - в основному НЕЯКІСНІ глючні телефони, що подобаються в основному жіночій частині населення, яким головне реклама на ТВ .а не об"єктивна думка (особливо слайдери і жаби :P ) :P

Опубліковано

В мене СX75...

Телефон ниче ... мені подобаеться...

падав кучу раз

лежав в сугоробі пів дня...

робить хоть би хр...

...

сименси рулять!!!

Опубліковано

Да, в сіменса також були вдалі моделі: в мене раніше був SX1, то я скажу нічо так апарат, але всеодно перейшов на нокію. NOKIA the best!!! :P

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В мене Alcatel OT 556. З функціями телефона справляється. Більше мені від нього нічого не тре. Камера хоч і є, але використовую тільки для зйомки портретів в тел. книгу.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

2 fenom:

несомненно, но не за $250-270, которых он никак не стоит. $200 его максимальная цена, а за $150-170 это был бы вообще народный хит.

Опубліковано
2 fenom:

несомненно, но не за $250-270, которых он никак не стоит. $200 его максимальная цена, а за $150-170 это был бы вообще народный хит.

6233 - рулить

Опубліковано
2 fenom:

зараз він коштує дешевше...... просто в нас великі накрутки...... але в мене до ньго немає жодних претензій....

Опубліковано

А у меня все тот же Siemens CX65 что и два года назад. И честно говоря вообще не ощущаю потребности этот телефон менять.

p.S. Юзаю почти все функции телефона + синхронизацию с ноутом через кабель + gprs серф.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

нокІІІа 1100 - оце сила :) , 2,5 років вже в мене, батарея тримає тиждень (і горішка можна розколоти коли треба :) )

Опубліковано

- Капитан, в море надвигается шторм!

- Шторм? Надо немедлено всех предупредить. Дайте мне мою позорную трубу.

- Вы хотели сказать "подзорную"?

- Позорную! Я хотел сказать позорную!

- А! Держите Ваш Siemens А35 !

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Користуюсь Qtek S200 комунікатор

Досить пристойний варіант

Все що потрібно і про що мріяв

Так що мріі збуваються :))

Користуюсь 4міс все влаштовуе і міняти не збираюсь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...