Vadimm Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 19:24 #1 Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 19:24 тільки що їхав на обід і знову ДТП з велосипедистом та автомобілем МАН чи ДАФ короткої бази. Автомобіль повертав з Дубнівської (сторона водоканалу) на Карпенка Карого. Бачив тільки велосипед під задніми колесами автомобіля і щось мокре на асфальті. Надіюсь що велосипедист не був під тими колесами...... Велосипед розчавило вщент. Теж надіюсь на благополучний розвиток... http://www.volynnews... РОЗШУКУЮТЬ СВІДКІВ! З Фейсбука: Вітя після аваріїї в важкому стані в реанімациї.Вдень іде більше ніж 2 тисячи на підтримку його життя.Водій вантажівки відмовився фінансово допомогти.Я сама з 3 річною дитиною на руках ,гроші кінчаються.Якщо хтось,з його друзів може допомогти звоніть 0667891274.Даже гривня має значення,щоб спасти його життя. Наташа Нумержицька ВСІМ ДУЖЕ ДЯКУЮ ,ХТО СЬОГОДНІ ДОПОМІГ ВІКТОРУ, ПИШУ НОМЕР КАРТКИ ПРИВАТБАНКА 4405 8823 0298 2156,ХТО НЕ БАЧИВ ПОВІДОМЛЕННЯ. Постраждалий, Віктор Нумержицький, він же бордівчанин VicNNN.
Вoвчик Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 01:34 #2 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 01:34 Перехрестя на Дубинський біля Польского посольства, ненавиджу сюдою їздити, завжди звертаю направо та їду метрів з 50, потім на 180, тобто розвертаюсь назад і знову звертаю направо - таким чином немає не буває посеред перехрестя. А так пруть всі як скажені, звичайно рух такий що на велосипедитів звертають увагу в останню чергу...
Numrik Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 06:54 #3 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 06:54 8 вересня приблизно між 12- і 13 год на перехресті Дубнівської сталась ДТП, в результаті якої велосипедист Віктор Нумержицький попав під колеса вантажівки. http://www.volynnews.com/news/extreme/u-lutsku-shukaiut-ochevydtsiv-dtp-/ http://www.volynnews.com/news/society/u-dtp-potrapyv-lutskyy-dyzayner-potribna-krov/ Хто став свідком ДТП, хто має якісь фото або відео матеріали, скиньте будь-ласка мені на пошту [email protected] або зателефонуйте дружині Віктора - Наталії 0667891274. Потрібні докази, оскільки є підозра, що водій намагався сфальсифікувати обставини ДТП ось фото із волинських новин (У вкладенні фото з волинських новин) на якому видно, що велосипед опинився аж за вантажівкою, а ДТП сталось на світлофорі!. А водій стверджує, що він стояв на світлофорі та після увімкнення зеленого світла повільно повертав вправо. Яку треба було мати швидкість щоб велосипед опинився аж за задніми колесами вантажівки? Крім того є інформація що водій ДТП має родичів у ДАІ. Тому, на мою думку, є висока ймовірність фальсифікації обставин ДТП. Ваша допомога буде дуже корисна і потрібна для з'ясування усіх обставин ДТП. Чим більше доказів тим менше шансів сфальсифікувати ДТП. Відгукніться хто не байдужий, адже це може статись із кожним!
Sanver Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 06:59 #4 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 06:59 для цього є відповідна тема
SOAD Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 07:22 #5 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 07:22 а шо на водія ще не завили справу по 286 ККУ
Oksana04 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 07:24 #6 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 07:24 для цього є відповідна тема http://board.lutsk.u...4/page__st__675 Так, тільки інша.
Numrik Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 08:38 #7 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 08:38 Ведеться слідство. Ніякої інформації поки немає від слідчого. Зараз його жінка шукає адвоката. А слідчий окрім адвоката нікому не має право розголошувати хід слідства. На скільки мене консультували обвинувачення може бути висунуте лише після медичного висновку (який ступінь ушкодження - важкий чи середній) Відповідно тоді буде інкримінуватись стаття. А медичний висновок кажуть буде тоді коли його випишуть з лікарні. А за цей час ,як на мене, можна поміняти обставини ДТП. Тому збираємо максимум доказів.
Andreyxxx Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 12:37 #8 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 12:37 Шкода людину.. але у мене було багато випадків коли велосипедист ставав на світлофорі мені по праву сторону і рушав разом зі мною. Коли я починаю повертати на право його звісно затискає під бардюр і він кричить "куди преш". Надіюсь у цьому ДТП такого не було.
milana Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 14:11 #9 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 14:11 як це водій авто відмовився допомогти? в голову не вкладається
Frank Cowperwood Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 19:51 #10 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 19:51 Шкода людину.. але у мене було багато випадків коли велосипедист ставав на світлофорі мені по праву сторону і рушав разом зі мною. Коли я починаю повертати на право його звісно затискає під бардюр і він кричить "куди преш".Це ж порушення ПДР. Потрібно виконувати поворот з крайнього положення на смузі. Велосипедист у вашому випадку правий.
foma144 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 20:15 #11 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 20:15 Шкода людину.. але у мене було багато випадків коли велосипедист ставав на світлофорі мені по праву сторону і рушав разом зі мною. Коли я починаю повертати на право його звісно затискає під бардюр і він кричить "куди преш".Це ж порушення ПДР. Потрібно виконувати поворот з крайнього положення на смузі. Велосипедист у вашому випадку правий.Стаття ПДР підскажи.
ursa Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 22:22 #12 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 22:22 Стаття ПДР підскажи.10.4. Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в’їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
bandit Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 22:45 #13 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 22:45 знаю що в більшості випадків машини займають смугу перші...а вже потім під'їздджають велосипеди збоку....тому спочатку самі вивчіть статті і їх дотримуйтесь
ursa Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 22:54 #14 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 22:54 В большинстве случаев велосипедист хрен останавливается на светофоре или перекрёстке...
foma144 Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 10:57 #15 Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 10:57 Стаття ПДР підскажи.10.4. Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в’їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.І що не зробив водій в порушенні цієї статті? Може я не так зрозумів, але водій під"їхав до перехрестя, прийняв крайне праве положення і повернув на право. Що в цьому не так, думаю, що і поворот був ввімкнутий.
IronSun Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 16:44 #16 Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 16:44 Проїжав сьогодні те перехрестя, вирішив пристроїтись за машиною посередині, а не біля бровки.p.s. Скинув грн скільки зміг.
Vadimm Опубліковано 3 Березня, 2016 в 14:37 Автор #17 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 14:37 Постраждалий, Віктор, вже одужав, справа в суді і або вже виграна, або має хороші шанси для виграшу. Всім дякую, ви дуже допомогли! Закрито.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.