Zevs_Isver Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 11:08 #26 Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 11:08 p.s. все у кого нет желания и/или лишних денюжек для участия в пирамидках - редиски Неа. Все инвестиции, в любое предприятия (кроме своего кармана) - ЭТО ПИРАМИДЫ!!!! в моём понимании "предприятияе" должно чтото выпускать, а не расчитыватся со старыми вкладчиками деньгами новых
Zheny@ Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 11:13 #27 Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 11:13 Ярчику +1 - ти вмієш гарно сказати те - за що я отримав попередження (благо обійшлося без РО чи ПНХ) А товаришу Алексу - я нічого адресувати не буду.. я йому вже все що хотів сказав. Варто задуматися над такими речами як старість і пенсія. Не все ж життя на вершині Піраміди сидіти? Всілякому фараону приходить так би мовити - час лягати у свій золотий саркофаг. А час такий нестабільний - в будь-який момент всі накопичення можуть перетворитися на мотлох... Так - знову відволіклися.. Тему,вважаю, можна закрити так як вияснили що це не поголовний РО а глюк вінчестера.
alex1973 Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 11:25 #28 Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 11:25 p.s. все у кого нет желания и/или лишних денюжек для участия в пирамидках - редиски Неа. Все инвестиции, в любое предприятия (кроме своего кармана) - ЭТО ПИРАМИДЫ!!!! в моём понимании "предприятияе" должно чтото выпускать, а не расчитыватся со старыми вкладчиками деньгами новых А как же насчет банков например? Что они выпускают? Но при размещении депозитов приносят вкладчику какую никакую но прибыль. Под словом предприятие я имел ввиду любые виды инвестиций. Если для тебя предприятие - это только какой-то завод по выпуску чего-либо то мы непоймем друг друга...
alex1973 Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 11:43 #29 Опубліковано 11 Грудня, 2007 в 11:43 Варто задуматися над такими речами як старість і пенсія. Не все ж життя на вершині Піраміди сидіти? Всілякому фараону приходить так би мовити - час лягати у свій золотий саркофаг. А час такий нестабільний - в будь-який момент всі накопичення можуть перетворитися на мотлох...Давай подискутуємо про це в http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=16401
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.