Holy Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:10 #26 Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:10 на мою думку рус. авно юКОЗ- це даремна трата часу, і ще там зае**є реклама на пів сторінкикраще вже CMS (уроків(і відео) є дофігіще)для прикладу можеш взяти фришній хост від hostinger (+ відсутня реклама).
lilechka Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:11 Автор #27 Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:11 Але,я все-таки не можу зрозуміти, Ви казали що в майбутньому хотіли б мати інтернет-магазин, то навіщо Вам WYSIWYG ? Хіба для саморозвитку....Якщо ж хочете спробувати вести свій блог, то знову таки - Wordpress,Joomla,Drupal - будуть набагато корисніші ніж "чистий" WYSIWYG - редакторТобто Ви вважаєте, що у WYSIWYG створювати інтернет-магазин важко і не варто?
Factory Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:14 #28 Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:14 Але,я все-таки не можу зрозуміти, Ви казали що в майбутньому хотіли б мати інтернет-магазин, то навіщо Вам WYSIWYG ? Хіба для саморозвитку....Якщо ж хочете спробувати вести свій блог, то знову таки - Wordpress,Joomla,Drupal - будуть набагато корисніші ніж "чистий" WYSIWYG - редакторТобто Ви вважаєте, що у WYSIWYG створювати інтернет-магазин важко і не варто?краще перевірений джумла або вордпрес настроїти, для початку згодиться
BkSeo Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:15 #29 Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:15 Тобто Ви вважаєте, що у WYSIWYG створювати інтернет-магазин важко і не варто?тобто Ви паралельно збираєтесь ще й PHP і MySQL вивчити?P.S. Це як мінімум
lilechka Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:43 Автор #30 Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:43 Поясніть, будь ласкаРазархивируйте пакет в пустой каталог и загрузите на сервер.який сервер мається на увазі?
BkSeo Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:45 #31 Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 18:45 який сервер мається на увазі?На сервер хостінгаP.S. Зареєструйтесь на будь-якому безкоштовному хостінгу, наприклад - ho.ua (він український і без реклами), дайте доступ до панелі і скажіть що Вам поставити.... або, запитуйте - будемо крок за кроком пояснювати що робити...P.S.S. На www.pp.ua - можете безкоштовно зареєструвати собі домен для майбутнього сайту
Factory Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 21:16 #32 Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 21:16 Поясніть, будь ласкаякий сервер мається на увазі?заваньаж з інтернету веб сервер і встанови собі на комппрограми (локального) сервера (eleanorserver, openserver, і більш не згадаю)це програми які дозволяють на компютері(локально) створити або смробувати створити свою систему(цмс), погратись із базами настройками роботи апачя(компілятор пхп), і тд, якщо етузіазм незаглохне то вуалямене колись вчитель заставляв самому зібрати апача пхп і mysql, а потім настроїтиентузіазм - стремління до нового яке штовхає прогрес
lilechka Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:19 Автор #33 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:19 Зареєструйтесь на будь-якому безкоштовному хостінгу, наприклад - ho.ua (він український і без реклами), дайте доступ до панелі і скажіть що Вам поставити.... або, запитуйте - будемо крок за кроком пояснювати що робити...Зареєструвалась. Хочу поставити WordPressЗалила, а наступний крок не виходить у мене(Откройте wp-admin/install.php в вашем браузере. Этот скрипт поможет вам создать файл wp-config.php с параметрами доступа к вашей базе данных.
BkSeo Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:24 #34 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:24 програми (локального) сервера (eleanorserver, openserver, і більш не згадаю)Денвер - самий простий з цього всього (denwer.ru - само-собой безкоштовно)Залила, а наступний крок не виходить у мене(що саме не виходить? ваш-сайт.com/wp-admin/install.php - що пише?
lilechka Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:29 Автор #35 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:29 що саме не виходить? ваш-сайт.com/wp-admin/install.php - що пише?ось це відкриваєтьсяhttps://s3.ho.ua/fm.cgi?action=view&file=wordpress/wp-admin/index.phpЩо з ним робити?
BkSeo Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:35 #36 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:35 Що з ним робити?ви шось путаєте, це вхід в панель керування хостінгом (дані для входу вам мають бути вислані на пошту яку ви вказали), або ви залили не в ту папку, в яку папку заливали (на фтп)?тут написано як робити
seolutsk Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:56 #37 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:56 Я не дарма сказав, що беріть для початку UCOZ, бо будуть проблеми, якщо немає ніяких знань. Він навчить Вас базовим html+bbcode, як управляти адмінками сайтів і т.д.. Тільки тоді вже можна буде братись за CMS типу WP, Drupal, DLE і т.д. Про денвери і прочеє навіть не читайте. wysiwyg покладіть в дальню коробочку, до інтернет-магазина це не має ніякого відношення, якби статичний сайт - ще б зрозумів, а так..
lilechka Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:57 Автор #38 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 05:57 ви шось путаєте, це вхід в панель керування хостінгом (дані для входу вам мають бути вислані на пошту яку ви вказали), або ви залили не в ту папку, в яку папку заливали (на фтп)? так, справді, без введення логіну та паролю заходить в панель керування мені видає ось це я не знаю що далі з ним робити
seolutsk Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:02 #39 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:02 Очевидно, що файл запускаєте через якусь адмінку хостинга, а треба напряму, бо виконується phpinstall-ер, як cgi скрипт, тому йде просто його перегляд, без запуску. Там на інгліші жеш помилка написана
FunTom Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:04 #40 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:04 ви шось путаєте, це вхід в панель керування хостінгом (дані для входу вам мають бути вислані на пошту яку ви вказали), або ви залили не в ту папку, в яку папку заливали (на фтп)? так, справді, без введення логіну та паролю заходить в панель керування мені видає ось це я не знаю що далі з ним робити вам при реєстрації на ho.ua мало видати адресу сайту типу site.ho.ua, де site - вибрана вами назва сайту якраз і треба набрати оце site.ho.ua/wp-admin/install.php а взагалі я би радив спочатку спробувати joomla, ІМХО на прикладі неї простіше розібратись що таке CMS
seolutsk Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:06 #41 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:06 Різниці для новачка між Жумлой і WP немає в принципі. Все виключно індивідуально. Друге питання, що навіть на етапі встановлення сайту пішли заминки, і це від того, яка CMS не залежить
FunTom Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:15 #42 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:15 Різниці для новачка між Жумлой і WP немає в принципі. Все виключно індивідуально. Друге питання, що навіть на етапі встановлення сайту пішли заминки, і це від того, яка CMS не залежить звичайно на даний момент проблема не у вибраній CMS ясно що буде зручніша CMS та, яку почати вивчати і особливої різниці для новачка нема, але як показує досвід викладача - студенти краще справляються з джумлою
seolutsk Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:19 #43 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:19 Різниці для новачка між Жумлой і WP немає в принципі. Все виключно індивідуально. Друге питання, що навіть на етапі встановлення сайту пішли заминки, і це від того, яка CMS не залежить звичайно на даний момент проблема не у вибраній CMS ясно що буде зручніша CMS та, яку почати вивчати і особливої різниці для новачка нема, але як показує досвід викладача - студенти краще справляються з джумлою Як показує мій власний досвід, то я починав на "зарє сваєй моладасті" з Жумли, і вона мені не пішла..( А от з WP - проблем було менше. ІМХО, звичайно.
BkSeo Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:35 #44 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 06:35 там просто lilechka,закачала в корінь інсталяху WP а треба в htdocs, вже все поправив
0003854546 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 09:05 #45 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 09:05 Є багато різних безкоштовних конструкторів, з яких можна почати створюват и сайти: (http://www.key.ua/ukr/step1/ ,,, http://ru.wix.com/russianhtml/900-website-builder? ,,,, http://prom.ua/lpg/constructor1?,, ,, http://www.ucoz.ua/ http://ru.jimdo.com/,,,, http://nethouse.ua/ ,,, та багато іншого, Я особисто почав з юкоза... Щоб почати писати в HTML. треба мати трохи мову HTML. В інтернеті є дуже багато повчальних сайтів, один з них http://www.postroika.ru/inter.html,. Тай взагалі наберіть в пошук.
BkSeo Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 09:27 #46 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 09:27 Є багато різних безкоштовних конструкторів, з яких можна почати створюват и сайтиКонструкторів - море, але це все - "безкоштовний сир", скрізь або реклама, або обмежений функціонал, крім того якщо раптом захочете серйозно займатись своїм проектом і перенести його на людський хостінг - будуть проблеми,або взагалі не можливо перенести...В данному випадку, людина хоче спробувати себе не як вебмайстра чи вивчити мову програмування і т.п., а просто хоче мати свій сайт/блог/магазин без лишнього клопоту, тому одна з самих відомих і простих CMS (Wordpress) - оптимальний вибір.... в користуванні - проста, шаблонів - купа, модулів - навалом, документації - повно, ніякі юкози і близько не стояли
legolas_soi Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 12:13 #47 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 12:13 Підтримую Вордпрес. Найкращий варіант для таких випадків.DLE (про який писали на першій сторінці) - не має стільки примочок. Не рекомендую брати.Joomla - трошки важчий ніж ВП.Взагалі рекомендую звернутись до тих, хто пропонував безкоштовну допомогу заради досвіду
lilechka Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 17:11 Автор #48 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 17:11 Порадьте, будь ласка, хостинг (недорогий), який би підтримував WordPress. Хочу також зареєструвати домен, порадьте де
BkSeo Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 17:18 #49 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 17:18 Порадьте, будь ласка, хостинг (недорогий),чим вас не влаштовує той що зараз? щей безкоштовно і без реклами? місця і ресурсів там для десятка таких сайтів вистачить, а буде мало - перейдете на платний тариф - від 20 грн. місяцьякий би підтримував WordPress.практично будь-який платний підтримує, важче знайти який НЕ підтримуєХочу також зареєструвати домен, порадьте де Залежиь в якій зоні, тобто com, net, org чи com.ua, lutsk.ua і т.п.
Oli Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 17:24 #50 Опубліковано 6 Жовтня, 2014 в 17:24 Хочу також зареєструвати домену них VOLYN.UA LT.UA та LUTSK.UA але останнім часом там не все ок, Чухрій+Терен бардак там коротше.... домени були по 25грн http://www.name.lutsk.ua/
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.