Перейти до змісту

Охорона в Цумі

Myrash

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чесно кажучи вже достали....обуренню нема меж....ті охорнці в Цумі геть обнагліли.....мало того що колись хотіли зайти в цум поїсти гамбургер перед сном))))в 22:18 вони вже нас не пустили в середину...при тому, що працюють до 23:00 і я прийшла не без 5-ти одинадцять..а за той час ще б встигла поїсти...та ще й сьогодняі захожу з мороженком в цум а охранік вийдіть в нас з морозивом не можна...я кажу чого це..як це...кажу у вас, що на дверях є знак що не можна...нема...кажу ну тоді чого не можна..покликав іншого той каже в нас не можна з морозивом..кажу як так знака заборони нема...на 5 поверсі продають морозиво і всі можуть купити і піти не зі своїм морозивом каже не можна...кажу так аргумента нема нема знака...як так...ну каже в нас знака нема але ми охорона маєм донести інформацію..кажу ок дякую за інформацію і пішла далі на 5 тий поверх....скажіть що це за фігня...мене це капец як обурило там морозиво продають а зі своїм не не...

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

там морозиво продають а зі своїм не не...

в рестранах та кафе їжу та напої теж продають, а зі своїми продуктами, не можна...

Опубліковано

треба було поставити на місце.

клин клином вибивають, охоронці в переважній більшості-це ніхто. я поясню чому так грубо-в 90% ліцензії в них ніякої немає, окрім деяких спец-підрозділів. а з цього випливає, що... вони затримувати когось права не мають. інакше-стаття. а ті правила, тимбільше неписані і ніде не зафіксовані це взагалі хороший привід послати нецензурно куди подалі. якшо кожен, до кого вони шось вякнуть буде їх слати, то їм швидко набридне і будуть вони виконувати свою функцію-БДЄТЬ. себто, шаритись і робити вигляд бурної діяльності.

Опубліковано

В транспорт тоже с мороженым нельзя - догадайся почему ;)

Да и вообще, есть такая штука, как этикет. Почитай на досуге ;)

Опубліковано

хотіли зайти в цум поїсти гамбургер перед сном))))в 22:18 вони вже нас не пустили в середину

та то вони просто турбувалися про Ваш здоровий сон та самопочуття, не варто їсти на ніч, тим паче гамбургери, тим більше з ЦУМу

Опубліковано

колись довелось працювати вночі в цумі(займалися там ремонтом в одному бутіку)

не сперечаюсь,набридали страшно,перепустки,з собою обовязково паспорт,навіть причепилися з тим шо сфоткають,довелося згодитись(фоткали навіть в профіль,невистачало тільки таблички з профілем).

але пояснюється все звичайно,начальник охорони там колишній СБУ-шнік,тому й такі порядки.а хлопці просто роблять свою роботу.

Опубліковано

треба було поставити на місце.

клин клином вибивають, охоронці в переважній більшості-це ніхто. я поясню чому так грубо-в 90% ліцензії в них ніякої немає, окрім деяких спец-підрозділів. а з цього випливає, що... вони затримувати когось права не мають. інакше-стаття. а ті правила, тимбільше неписані і ніде не зафіксовані це взагалі хороший привід послати нецензурно куди подалі. якшо кожен, до кого вони шось вякнуть буде їх слати, то їм швидко набридне і будуть вони виконувати свою функцію-БДЄТЬ. себто, шаритись і робити вигляд бурної діяльності.

нащо ляпати коли незнаєш?все там в них розписано.охоронець має свої права,обовязки та повноваження.

ти мабуть в армії небув,чи солдат з автоматом в караулі то теж ніхто?а охоронні структури базуються на тих самих правилах й принципах.

Опубліковано

людина ніколи не чула, як себе поводити в громадському місці(((((((((( мене більше виводять себе з біляшами і чебуреками що завалюються в маршрутку...біля старого ринку....

Опубліковано

вони затримувати когось права не мають. інакше-стаття. а ті правила, тимбільше неписані і ніде не зафіксовані це взагалі хороший привід послати нецензурно куди подалі.

ознайомся із ЗУ "Про охоронну діяльність" зі змінами від 09.06.2013 р.. Роз'яснення та тлумачення до нього тут. А на рахунок виражатися нецензурно безпричинно, то такими словами оперує людина, не має більше ніяких аргументів.

Опубліковано

Я з морозивом (гамбургерами, котлетами, сосисками, зернятами тощо) в руках в магазин теж не пускаю.

Є правила етикету, а наклейки клеять для невихованих. але вважаю ТС-а б наклейка не зупинила, раз навіть слова не діють.

Опубліковано

людина ніколи не чула, як себе поводити в громадському місці(((((((((( мене більше виводять себе з біляшами і чебуреками що завалюються в маршрутку...біля старого ринку....

причьом тут біляши...етикет....і т д....в них морозиво продається на 5 поверсі якщо там нема позначкі чого вони докулупуються...наклей знак...і кажи що не можна....я зі своє піцою в піцерію не захожу це ітак понятно..про транспорт взагалі мовчу....причьом тут етікет в них общепіт на 5 поверсі....я ж не пішла в магазин з одежою з морозивом...

Опубліковано

а чого ти йшла в ЦУМ, своїм морозивом похизуватися на 5-му поверсі?

))))) от мені цікаво якби когось даїшник зупинив і виписав штраф за нефіг...і сказав ну тут мав бути знак, але його нема але короче в нас правила плати штраф, а знак я потім приліплю...

Опубліковано

Мабуть їм просто скучно стало і вони вирішили розважитись, плюс до того, зі слів ТС була 22 година, не думаю що якісь бутіки працють до такого часу і вони боролись за чистоту.

Опубліковано

а чого ти йшла в ЦУМ, своїм морозивом похизуватися на 5-му поверсі?

аби не мовчки=)

post-16719-0-55978500-1409690280_thumb.j

Опубліковано

причьом тут біляши...етикет....і т д.... якщо там нема позначкі чого вони докулупуються...наклей знак...і кажи що не можна.... причьом тут етікет в них общепіт на 5 поверсі....

Этикет тут как раз при чём.

Если на клумбе нет таблички "Срать запрещено" - ты без зазрения совести присядешь в благоухающие цветочки? А чё, там же не написано ;)

Опубліковано

без зазрения совести присядешь в благоухающие цветочки? А чё, там же не написано ;)

Ти нє павєріш, так і роблять, ще й знаходять всякі там виправдання, мол "де написано", крім простого "вибачте, каюсь, дуже приспічило".

А чому в Юванті можна їсти морозиво?

А де написано?

Опубліковано

причьом тут біляши...етикет....і т д....в них морозиво продається на 5 поверсі якщо там нема позначкі чого вони докулупуються...наклей знак...і кажи що не можна....я зі своє піцою в піцерію не захожу це ітак понятно..про транспорт взагалі мовчу....причьом тут етікет в них общепіт на 5 поверсі....я ж не пішла в магазин з одежою з морозивом...

.і сказав ну тут мав бути знак

так, знак пунктуації.

Опубліковано
Master77707 (02 вересня 2014 - 22:54) писал:

А де написано?

А я дуже сумніваюсь, що там хтось заборонить таке робити.

Опубліковано

причьом тут біляши...етикет....і т д.... якщо там нема позначкі чого вони докулупуються...наклей знак...і кажи що не можна.... причьом тут етікет в них общепіт на 5 поверсі....

Этикет тут как раз при чём.

Если на клумбе нет таблички "Срать запрещено" - ты без зазрения совести присядешь в благоухающие цветочки? А чё, там же не написано ;)

цікаво))) а якби я купила морозиво на 5 поверсі і ходила з ним по цуму..то що?порушила правила етикету?

Опубліковано
Master77707 (02 вересня 2014 - 22:54) писал:

А де написано?

А я дуже сумніваюсь, що там хтось заборонить таке робити.

А це вже "робота" охорони.

А я щось охорону в Юванті не бачив.

А взагалі зайди-но з морозивом в магазин з шубами, взнаєш про себе багато

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...