Перейти до змісту

Порекомендуйте книжку

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт,

хочу подарувати дівчині книгу, без поводу а просто раптовий подарунок, проблема в тому що вона любить читати та читає щодня, тому вибрати щось гарне та попурне є шанс попасти те що вона вже пробігла своїми чарівники блакитними очиськами можливо й паро разів, я останній раз щось прочитав десь років 15 тому, тому покластись на свій смак в літературі в такій делікатній справі нажаль не можу.

Її смак я теж не знаю, щось типу Пауло Коельйо, явно не сопливі романи, хоча можливо трішки романтики і філософії...

Опубліковано

Всім привіт,

хочу подарувати дівчині книгу, без поводу а просто раптовий подарунок, проблема в тому що вона любить читати та читає щодня, тому вибрати щось гарне та попурне є шанс попасти те що вона вже пробігла своїми чарівники блакитними очиськами можливо й паро разів, я останній раз щось прочитав десь років 15 тому, тому покластись на свій смак в літературі в такій делікатній справі нажаль не можу.

Її смак я теж не знаю, щось типу Пауло Коельйо, явно не сопливі романи, хоча можливо трішки романтики і філософії...

скільки їй років і чим займається, що полюбляє?

Опубліковано

Путешествие домой. Майкл Томас и семь ангелов.

Повинно сподобатись так як сам полюбляю Коельо і не шкодую витраченого часу на неї.

Опубліковано

якщо є фінансова спроможність - подаруйте гарну електронну читалку. що почитати - пані визначиться сама, а кожен раз, коли братиме у руки читалку - буде згадувати, що це Ваш подарунок і це буде часто-часто і довго-довго :_04:

Опубліковано

Якщо щось типу Пауло Коельйо - то "Так говорил Заратустра" Ніцше.. Сердитіше, серйозніше і доросліше) Хай вилазить з тих казок)

Опубліковано

рекомендую "Шантарам" (Роберт Грегорі Девід) - цікава, захоплююча книга, не відпускає до останньої сторінки.

із останнього прочитаного мною можу рекомендувати "Цветы для Элджернона" (Дэниел Киз)

Опубліковано

купи краще їй електронну читалку.зручно і практично. зможеш поповнювати її бібліотеку хоч щодня.

ціна електронної читалки явно виходить за межі простого подарунку типу одної паперової книги)

порекомендував би шось веселе типу Швейка чи "золотого теленка". та сам я їх читав на Amazon Kindle Paperwhite ...

Опубліковано

Дівчина любить подорожувати, купую їй "Мексик"нськi хронiки. Історiya однiєї Мрiї". та Путeшecтвие дoмoй. Мaйкл Тoмаc и ceмь aнгелoв

Дякую за поради :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...