Jump to content

GPRS-анлім від МТС за 100 грн/міс

Recommended Posts

• Адміністратори

Класно придумали <_< :

"Увага! Плата 100 грн з ПДВ стягується незалежно від дня календарного місяця, коли розпочато використання послуги. Наприклад, якщо Ви вперше скористаєтесь послугою 05.12.2007, з Вашого рахунку буде стягнуто 100 грн, а необмежений доступ до Інтернету надаватиметься до 31.12.2007."

• 4 weeks later...

Думаю врядли прикроют или повысят цену....уж больно конкуренция на рынке да и УТЕЛ не дремлет.

Отткока клиентов им не нужно. Да и врядли они будут конкурентам домашним юзверям которым АДСЛ или ЛАН подавай а так новости посмотреть да почту почитать.

Одне погано - що лише до 28.02.2008 р., а там можуть прикрити, або якусь додаткову плату брати.... а я вже буду переходити!

Ну це вони зробили для теста, подивитись як підключатись будуть, як будуть качати, як це вплине на мережу і щоб не влитіки крепко, якщо щось піде не так. А якщо все буде ок, то, напевне, далі продовжать...

А я вже качаю музон і фільми на повну :) Тепер маю інет, про який мріяв - завжди зі мною, необмежений, і відносно швидкий.

відносно швидкий.
ключове слово -- ВІДНОСНО. Такий зв'язок не буде для мене цікавим, поки не перейдемо на 3G :)

А я вже качаю музон і фільми на повну :) Тепер маю інет, про який мріяв - завжди зі мною, необмежений, і відносно швидкий.

Яку там швидкість скачки показує?

Без еджу ~10 кб/с, а едж у МТС у Луцьку майже відсутній.

Ну не знаю... в мене досиь часто при з'єднанні з'являється буква E...

В мене рекорд - 31 кбайт/секунду. Це дорівнює хорошому 256 кбіт з'єднанню. Середня швидкість 28-29 кбайт. Ось скріншот:

IMG263-1199172643.jpg

Не знаю, не знаю... в тих районах, де я буваю - практично скрізь є EDGE. І швидкість на скріншоті тому підтвердження.

Ну... на роботі в мене інет від фотакома - так там всього 18 кбайт за секунду ;) А дома (і не тільки дома - а скрізь, де є МТС) я маю 28 кбайт :) Це, я вважаю, непогано!

А на котрий день МТС гроші за це бере? А то в мене вже друга доба пішла, і поки що нахаляву виходить :smile-zachot:

Правда швидкість бажає кращого. Фактично 7 кб/с, іноді EDGE прорветься, то буває піднімається більше, ніж 10 кб/с. Максимум, що я за ці два дні бачив, то було 15 кб/с.

В мене теж такий прикол, я навіть гроші переказав на інший номер і всеодно в неті сиджу :smile-zachot:

Знайшов свою стару карточку, їй приблизно рік. Коли ввімкнув телефон з нею, то пише UA UMC, при перевірці рахунку МТС перший тариф. Що робити? чи все нормально, достатньо поповнитись?

В мене текий прикол: при підключенні до нету починають приходити ussd повідомлення з інтервалом 5-15сек такого змісту L1,C0:Your account balance is 270 and about to be consumed, please recharge, TC=4 Це практично не дає номально в неті сидіти

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ситизен, ты немного пургу несешь, ибо EV-DO(именно так) как раз таки и используется в МТС Коннект, а Rev. 0 это cdma2000 1X - 2,75G, тогда как EV-DO - полноценные 3G.

вместо того, чтобы по форумам лазить, читай Википедию, там все чьотко и понятно описано. А еще следи за написанием и смыслом своих постов, в них зачастую разобраться невозможно: отсутствие пунктуации и аморфное употребление непонятных фраз.

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

пурга несусветная.

Сам не знаеш

По-перше

Однако, стоит отметить, что реализованная фаза cdma2000 1X все же не является полноценным 3G, ибо не дотягивает до обязательных двух мегабит. Поэтому ее чаще называют 2.5G.

И именно стандарт cdma2000 1X EV-DO подразумевается под 3G

я говорил о EV-DO, а не про 1Х, ты тупишь.

Дальнейший разговор не имеет смысла пока ты не почитаешь доки по стандартам.

ЗЫ у СДМА Украина стандарт связи сдма, даже на сдма2000. Самый простой и первый. ок. 150 килобит и аддыхаем. Rev A или EV-DO там не пахнет. RTFM!

ггг.. блондинка :D

если я увижу человека, который прочитал Википедию, я точно скажу, что он все знает! :)

А ты перестань строить из себя умника. Или хотя бы прочитай о том, что говоришь, в компетентных источниках.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...