Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Полторак рассказал об обезвреженных боевиках с начала их "наступления"

По его словам, данные разведки, полученные из контролируемых боевиками территорий, свидетельствуют о том, что с 17 до 24 января потери боевиков составляют "более 1200 человек, из них безвозвратные потери 805 человек, санитарные - 405 (раненые)".

По словам Полторака, за этот же период силы АТО уничтожили 23 танка террористов, 63 БМП, 18 "Градов", 21 пушку САУ и 23 автомобиля.

Щось цифри "не внушают доверия"
Опубліковано

В Луганске взорвался газовый баллон в маршрутке, много раненых

Сегодня, 25 января 2015 г., в 12:05 в Луганске, в результате ДТП, взорвался газовый баллон в маршрутке № 107. Маршрутку протаранил военный автомобиль “Урал” из-за этого взорвался баллон. “Урал” ехал на красный свет. Много раненых пассажиров. Происшествие произошло на перекрестке возле квартала 50 лет Октября.

Опубліковано

Надибав сьогодні у твіттері випадково

Пленного "киборга" по Донецку возили в автомобиле из резерва МВД РФ. 22.01.2015

Опубліковано

Блять.Да нах потрібне кому те перемирр"я. Палити напалмом.Ця сука,що знімає,кадик вигризти.

Ліпше би не дивився.

Опубліковано

Цікава стаття про Маріуполь загалом

Але, що мене зачепило -

За что я должен уважать украинскую власть

Тобто середньостатистичний житель сходу не утотожнює себе з Україною. В нього влада не наша, своя, а українська, тобто чужа. Що з цим робити - задача на довгі роки...

Опубліковано

щоб знати!!!

Не хочеш щоб було больно, не дивись новини та не заходь в нет.

А ми що і без цього відео не знаємо? Чи може таке відео треба на всю країну транслювати, щоб знали?

Опубліковано

Щойно подивився виступ Порошенка на РНБО.

Бджоляр і то більші яйкі мав. Соплежуй просто якийсь і кисла морда, вже тільки дратує.

Опубліковано

щоб знати!!!

А ми що і без цього відео не знаємо? Чи може таке відео треба на всю країну транслювати, щоб знали?

Не знаємо! Бо штаб каже що вбито 800 терористів, а скільки вбито наших солдат приховують!
Опубліковано

щоб знати!!!

Не знаємо! Бо штаб каже що вбито 800 терористів, а скільки вбито наших солдат приховують!

Дохріна наших вбито. Тобі легше стане від того, що ти це знаєш?

Опубліковано

Так, бо я буду знати що нам не брешуть!

Якщо брешуть про наших, то не факт що цифра 800 терористів завишена, чи не так?

Опубліковано

Ті що атакують завжди несуть значно більші втрати, якщо вата лізла під нашу арту, то цифра у 800 для всього фронту може виявитись і заниженою. А втрати з нашої сторони цілком можуть бути незначними, так як сидіти в окопі значно безпечніше аніж бігати по полю ухиляючись від снарядів і куль.

Опубліковано

Ha3aP

А тобі дійсно ,важливо хто наші? За часів Майдану,ти теж займав "зручну" позицію.

Тю, я ж забув зовсім ))) Я ж ватнік )))

Бо коли я казав шо майдан все рівно нічого не змінить, мені не вірили. На разі майдан нічого не змінив, так тепер щей наших до мене сєпарів прикручують. Весело!

Але те що нам всім брешуть, то є фігня, головне що Назар "займав зручну позицію під час майдану".

Опубліковано

Тобто коли я перед майданом, підчас майдану і після майдану був проти нього то це називаєеться пристосуванець? ))))

Опубліковано

Тобто коли я перед майданом, підчас майдану і після майдану був проти нього то це називаєеться пристосуванець? ))))

це називаєтсья коллабораціоніст

Опубліковано

Украина обратится в Гаагский трибунал по преступлениям террористов

СНБО поручил правительству начать процедуру обращения в Гаагский трибунал по преступлениям против человечности, совершенных террористами против украинских граждан в 2014-2015 годах, а также о признании "ДНР" и "ЛНР" террористическими организациями. Об этом сообщила пресс-служба СНБО по результатам заседания, 25 января.

http://zn.ua/POLITICS/ukraina-obratitsya-v-gaagskiy-tribunal-po-prestupleniyam-terroristov-165028_.html

Наша влада продовжує дивувати...

Опубліковано

Що з цим робити - задача на довгі роки...

Скоріше на час утилізації біологічних відходів. Провести іспит на знання мови та історії, а хто не склав - той без громадянства і права голосу і права займати керівні посади іт.д. Лише так можна виграти в війні, бо то йде боротьба світоглядів і виховання а не держав. І в нас і в них є запроданці, тому потрібно відсіювати сміття.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...