Перейти до змісту

Потрібна допомога. Украли велосипед.

Stas Lysyk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна допомога. Украли велосипед, прямо з гуртожитку на Електроапаратній 3, з 1 поверху. Велосипед не дорогий, але жаль, усього 2 місяці як купив.

Буду вдячний за допомогу.

0667174297

post-26591-0-86689300-1408455073_thumb.j

post-26591-0-33557500-1408455082_thumb.j

Опубліковано

Давто таку тему (розділ форуму) треба було б зробити та вносити в цю базу всі викрадені велосипеди та їх серійні номери. Дивись і комусь могло б допомогти вернути викрадений "сокровіщє" велосипед.

Опубліковано

Якась напасть. Скоро треба буде окремий розділ на форумі робити для таких тем

А хіба це не окремий розділ? Чи ви що маєте не увазі?

Опубліковано

Це тільки ті що написали тут повідомлення,а скільки їх взагалі?Маю на увазі людей,які не користуються бордою,але мають таку ж проблему.

Опубліковано

Це тільки ті що написали тут повідомлення,а скільки їх взагалі?Маю на увазі людей,які не користуються бордою,але мають таку ж проблему.

Багато. Міліція каже, що кожен день в середньому декілька випадків. З підвалів, під'їздів, кладовок, сушилок, гаражів і тянуть все, що попаде, від "мінських", до "американських"

Опубліковано

Багато. Міліція каже, що кожен день в середньому декілька випадків. З підвалів, під'їздів, кладовок, сушилок, гаражів і тянуть все, що попаде, від "мінських", до "американських"

Та ладно с під'їздів, це біля вахтера украли, і не чув ніхто, певно спав(

Опубліковано

Я чув що одні хлопці влаштовують засідки в різних місцях. Ох не заздрю я тому хто попадеться. Пацани точно права зачитувати не будуть а скоріш горб вирівняють!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...