Перейти до змісту

Знімає гроші на номер 213

Рекомендовані повідомлення

Вже другий раз зняло гроші з рахунку (оператор МТС). Сума 38.89 грн. В деталізації пише контент послуги - вихідний дзвінок на номер 213_12. Є підозра на ігри в телефоні. Телефон простий кнопочний самсунг, інтернетом не користуюсь. Хто стикався, як відключити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Є підозра на ігри, то відключiть інтернет. настройки його повидаляйте з телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на деяких старих самсунгах у свій час синя кнопка з буковкою "і" не одному обнулила рахунок своїм інтернетом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знімає фіксовану суму - 38,89, тобто це не випадкове підключення до інтернету. На мтс є купа "розводів", які підключаються нібито автоматично, а потім стабільно знімає кошти з рахунку. Телефонуйте до оператора, хай скаже всі підключені платні та ін. послуги по номеру та спосіб їх відключення (смс на якийсь номер чи відключить їх сам). Схоже на платний контент - типу гороскоп чи набір анекдотів, або абонплата за ігри (не пам'ятаю як називається цей лохотрон). Колись схоже було в знайомих - відсилали смс "СТОП" на короткий номер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, можу трохи вам пояснити (особливо ТС), ви - потрапили на цілком легальний "развод"... Якщо бачите ВЕЛИКУ кнопку "далее", "войти" і т.п. - тікайте з того сайту, навіть "безобідне" відео з ютюба може підписати на смс-развод, але не в данному випадку, все вище сказане стосується рашки (шоб вона згоріла) В наших (Українських) операторів інша фішка, ввели свій номер - автоматом погодились, і буде у вас знімати гроші скільки буде на рахунку...

Який вихід? Вихід - є, "вичисляєте" що саме "їсть" гроші, телефонуєте оператору і на слідуючий день ВСЯ сума у вас на рахунку...

P.S. Український смс ринок подібних послуг - майже заглох, всі працюють з рашкою,айзербаджаном,европою,сша. ТС - 100% десь НЕОБАЧНО ввів свій номер телефону, бо сума списання ~ 3 бакса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже другий раз зняло гроші з рахунку (оператор МТС). Сума 38.89 грн. В деталізації пише контент послуги - вихідний дзвінок на номер 213_12. Є підозра на ігри в телефоні. Телефон простий кнопочний самсунг, інтернетом не користуюсь. Хто стикався, як відключити?

В знайомої була аналогічна проблема. Трохи подлубавшись в телефоні знайшов гру, яка кожний раз після закінчення запитувала: опублікувати результати? Якщо обрати - так, то відправлялося приховане смс на платний короткий номер з результатами гри, на сайті виробника гри дійсно можна переглянути рейтинг і знайти себе - все чесно :). Ніякого розводу в цьому немає і МТС тут не винувате.

Гра зашита в прошивку, видалити неможливо. Порадив не публікувати результати і гроші більше не пропадали. Видалення настройок інтернету, в такому випадку, нічого не дасть.

п.с. Також кнопочний Самсунг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, саме так - ніякого "розводу" тут нема, натиснув на кнопку - списало гроші, а все через те,що ніхто не читає "мелкий шрифт", але як вже казав - подзвонити оператору,нормально "рассказать" і всі гроші будуть повернуть назад....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останнім часом приходять клієнти , гроші знімаються просто за дзвінок на короткий номер.

Вихід один-надійно блокувати клавіатуру та бути уважним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останнім часом приходять клієнти , гроші знімаються просто за дзвінок на короткий номер.

Вихід один-надійно блокувати клавіатуру та бути уважним.

останнім часом дуже часто знімає. Як на мене, то це "развод" (прям люди масово розучились клавітури блокувати). Десь 3 тижні тому в мами на телефоні також пропало в районі 40 грн. Зв'язалась з оператором, він мені відразу сказав що був здійснений дзвінок на короткий платний номер 899 і дуже єхідно так наголосив "нада блокувати клавіатуру" (ага, стандартна, заготовлена фраза) . Далі я йому сказала все що я про них думаю :_08: (і про теорію ймовірності навіть згадала з унівєра))). Розмова закінчилась тим що він сказав що перевірить чи дійсно з телефону був здійснений дзвінок, і оформив заявку (тільки номер її не сказав, довелось ще раз звонити і виясняти номер).

Далі я почала своє "розслідування": в списку всіх викликів в телефоні дійсно був номер 899, але що мені здалось підозрілим - це те, що після мого вхідного дзвінка на телефон мами, відразу на протязі секунди був набраний номер 899. По-перше, мама ж не перший раз телефоном користується, і явно вміє виключати телефон після завершення розмови і постійно ставить на блокування, а по-друге - а не вірю я що на протязі секунди можна набрати 4 цифри - (899 і клавішу дзвінка) або самостійно, або випадково... І ще зацікавило одне, навіть якщо припустити, що випадково нажалися клавіші, то чому не зняло всі гроші з рахунку??? (зняло грошей рівно за 1хв 30 сек.). Далі ще цікавіше, вирішила дізнатись що ж це за номер 899. Дізналась - належить мтс (також напевно "випадково"). На сайті мтс знайшла файл екселівський з цілим переліком коротких номерів і вартістю хв, вообщем мама моя "позвонила" для того щоб "Прослушать аудио произведения из цикла рассказов Артура Конан Дойла о Шерлоке Холмсе, удобно разделенные по главам" за "Стоимость соединения -1,6 грн, Стоимость одной минуты 25,00 грн.". Глава напевно коротка була - рівно на 1 хв.30 сек.

Через 3 дні прийшла смска на телефон, що по заявці номер ____ повідомляємо що всі сервіси працюють правильно. Як розуміти цей текст?- хз. Ну дуже завуальована відповідь.

П.С., Якщо вірити тому списку з мтс, то номер 213 (ну не дивно що він також належить МТС) - це "абонет может получить информационную туристическую справку" "Стоимость соединения -1,6 грн, Стоимость одной минуты 15,00 грн."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба їх наказувати за таке, ну і само собою, в сервіс центрі писати заяву і вимагати повернення коштів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно всім масово кинути той МТС. Мене також вже задовбали вони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

набираете *109*81# ----- и Ваши проблемы будут решены навсегда :) Я отключил - этот ЁБ..ЫЙ МТСинтернет ---- после разборок с МТСом. У меня в 23.00 сняло деньги со счёта. В это время я находился дома в котором У МЕНЯ ДВА ВАЙФАЯ. Оператор сказали что я шалил в интернете.... какого хера мне понадобился их "КУНИЛИНГУЛИС УЛИТКЕ" жопарез в 23.00 при наличии 2х вайфаев и отключеных настройках в телефоне --- Я ТАК и НЕ ПОНЯЛ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно перед тим як знімало гроші, запускались ігри. Був маленький шрифт і купа інформації, яку ніхто не читав. Ще після першого разу спробував видалити ігри - не дало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ігри зашиті в прошивці

в дружини Samsung Star старий теж так зловживав

гру закінчив і "хочете відправити результати ?" а знизу маленькими літерами за 15 грн :)

і це не МТС розводить а гнусмас

в малого МТС видєлувався - то зареєструвався в інтернет помічнику на їхньому сайті і повирубав всі послуги, які заважали - тепер не хаває понад норми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поговорив з оператором, каже що гра може відіслати СМС, якщо був дзвінок - то це не гра. Номер 213 зареєстрований на компанію Імперія туризму, яка разом з МТС надає інформаційні послуги. З'єднання 1.60, хвилина 15 грн. Оператор запропонував блокувати клавіатуру щоб унеможливити випадковий набір коротких номерів. Відключити можливість звінків на короткі номери неможливо. Думаю, що це в МТС новий лохотрон.

Після того, як пеший раз зняло 40 грн, прийшла смс з пропозицією оформити знижку 10 грн на місяць на 12 місяців при умові підписання додаткової угоди на рік, згідно якої при розірванні контракту з МТС клієнт платить штраф 1000 грн :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене смартфон іноді хоче сам кудись подзвонити з чохла, бували прецеденти. Якщо після закінчення дзвінка швидко потушити екран з кнопки то смарт його сам після цього вмикає, в процесі засовування в чохол увімкнений екран розблоковується і вже в кишені може жити своїм життям. А МТС (сук@) по ходу зібрав статистику випадкових дзвінків і наліпив на них платних послуг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Склалось таке враження що при підключенні до МТСу потрібно тратити більше час і подекуди гроші на відключення непотрібного чим на те що треба ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А МТС (сук@) по ходу зібрав статистику випадкових дзвінків і наліпив на них платних послуг.

В точку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба їх наказувати за таке, ну і само собою, в сервіс центрі писати заяву і вимагати повернення коштів.

немає прямих доказів, лише припущення....

А МТС (сук@) по ходу зібрав статистику випадкових дзвінків і наліпив на них платних послуг.

В точку.

не погоджусь. Не здається дивним, що постійно набираються саме 3-ьох значні платні номера?. В мене в моєму особистому телефоні, коли забуду заблокувати, куди тільки не заходить... :0157: , але за 3 роки жодного дзвінка (випадкового) не було здійснено!

але в мене і на мтс-рахунку більше 10 грн. не буває, тому я для МТС не цікава. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТС, коли він ще був UMC, нажив не дуже доброї слави. Особливо зі своїми контрактниками, яких він "нагрівав" як умів. Моя мама колись мала необачність підключити контракт і взяти телефон. Дуже вони любили всілякі додаткові послуги підключати автоматом. "у вас зняли гроші? ой, це мабуть мелорінг! ви не активували? очевидно, він сам активувався, там перший місяць був безкоштовний, а з другого платно". ну і 1000 і 1 розвод у такому роді. особливо популярний був про "зайшли в інтернет", "подзвонили на короткий номер".

Окремо чув історію (але за її правдивість не ручаюсь), що працівники мтс-а знімали з крупних рахунків незначні суми і переводили на "свої" номери. Наприклад, з 200 гривень зняли 40. Людина не завжди звертає увагу, а перевели якомусь знайомому базарнику, які через смс поповнювали людям, то ще й обналічили. По чуткам, колись пройшла серія звільнень у юмс за такі недобрі справи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Зняли більше 30 грн, і не перший раз. Працівник мтс сказала що був дзвінок здається 268 чи 238 це чат і плата 29грн за хв. Що можна на клавіатурі набрати в чаті за 1хв 10сек на древнем телефоні. В вих такого дзвінка немає. Кароче сімку вийняв, до побачення мтс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТС відписала дуже грамотно, думаю що ж то робити далі:

"По інформації, яку ми отримали від партнерів, з Вашого номеру були зафіксовані два дзвінки на номер 223.

Перший дзвінок був 07.07.2014. Спочатку звучав безкоштовний автоінформатор про те, який сервіс надається по номеру, а також його вартість.

Після цього був вибраний розділ "Перші страви" і прослуховувалось меню цього розділу. Вартість цього дзвінка - 38,89 грн.

Другий дзвінок на короткий номер 223 був здійснений 05.08.2014. Під час з'єднання був вибраний розділ 4."Десерти".

За дзвінок тривалістю 2хв .26сек. була знята сума 37,29 грн.

Враховуючи надану інформацію, змушені повідомити, що у нас відсутні підстави для повернення коштів по Вашому номеру.

Щоб уникнути виникнення аналогічних ситуацій рекомендується:

- встановити автоматичне блокування клавіатури;

- обмежити доступ до телефону з боку третіх осіб, так як за використані послуги матеріальну відповідальність несе власник телефону.

Були раді надати Вам інформацію."

Підозрюю, що кнопки дійсно могли бути натиснуті під час гри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...