Перейти до змісту

Де у Луцьку найсмачніша кава?

rayvera_shevchuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить таке питання: у якому закладі харчування кава (особисто для Вас) - найсмачніша?. (Якщо її ще й подають правильно, то взагалі супер))...

Опубліковано

В соборі (навпроти ЦУМу) там завжди була сама козирна Хабанера.

Був напевно у всіх точках Луцьк, але добре знаю, хочеш крутої кави - шуруй в собор.

Опубліковано

В соборі (навпроти ЦУМу) там завжди була сама козирна Хабанера.

Був напевно у всіх точках Луцьк, але добре знаю, хочеш крутої кави - шуруй в собор.

згоден на всі 100%, той же "сорт" кави в пабі лафрой використовують, проте там якось на відчуття і смак не то..

Опубліковано

А, ще.

Дуже класна кава в Масіка в "coffeein" на Винниченка.

Як жеж той бренд називається, забув.

Таку ж каву готують в "New York Street Pizza" в "Port City".

Опубліковано

Говорят ее там бензином разбавляют :smile3:

Само кофе нет. Там сиропи со вкусом 95того дизеля и тосола ...

Опубліковано

Смачна кава в Домі Кави - бо там є з чого вибрати. Також люблю в CoffeeIn (як бордівчани кажуть - у Масіка) - за чудову збалансованість м"якості і насиченості. Заклади Grand Persona теж варять відмінну каву. Ну і "Золотий Дукат", але тут таке різноманіття, що треба вміти розбиратись у сортах, щоб зробити правильний вибір. Я полюбила "Чорний бурштин", але то, звичайно, назва не сорту зерен, а саме звареної кави.

Опубліковано

Цікавить таке питання: у якому закладі харчування кава (особисто для Вас) - найсмачніша?. (Якщо її ще й подають правильно, то взагалі супер))...

Якщо ти дівчина, то в мене вдома найсмачніша кава. ))))

А если на той стороне мужик-твой кофе неожиданно скиснет?

Опубліковано

Якщо ти дівчина, то в мене вдома найсмачніша кава. ))))

До чи після..?
Опубліковано

Девственник. Как выявить?

Нет необходимости: девственники сами выдают себя лютым, бешеным поведением на форумах и в чятах, когда там появляется некто, несущий признаки противоположного пола. Практически сразу начинают фаллометрию друг с другом и всячески показывают свою готовность осчастливить девушку, прокатить ее на мопеде и подарить с неба звезду, выдавая порой тонны лулзов.

Опубліковано

Девственник. Как выявить?

Нет необходимости: девственники сами выдают себя лютым, бешеным поведением на форумах и в чятах, когда там появляется некто, несущий признаки противоположного пола. Практически сразу начинают фаллометрию друг с другом и всячески показывают свою готовность осчастливить девушку, прокатить ее на мопеде и подарить с неба звезду, выдавая порой тонны лулзов.

ти жжешьььььь :_07:

Опубліковано

Дякую всім за відповіді!

Окрім тролів)

пс: не знала, що таке скромне питання могло викликати таку реакцію)...

ппс: про мапєди - улибнуло :_07:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...