Перейти до змісту

На Волині може розпочатись мобілізація автівок

osa2014

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так, по аналогії....

здається мені, що справжні Українці тільки в США залишились.... імхо

Українці США передали батальйону “Черкаси” 6 позашляховиків для охорони кордону із Придністров’ям, повідомляє VIDIAіз посиланням на “Подробности“.%D0%BF%D0%BF%D0%BF.jpg

Автомобілі модернізували та пофарбували у захисний колір, оснастили кріпленням для крупнокаліберних кулеметів.

Загальна вартість шести автомобілів «Nissan NP 300» – близько 2,5 мільйона гривень.

“Ці автомобілі оснащені різними додатковими опціями, які знадобляться під час захисту кордону”, – каже голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, ідеться на сайті установи.

Для територіального батальйону ці машини – справжня знахідка, адже у хлопців досі не було жодної техніки, пишуть “Подробности”.

Окрім позашляховиків, солдатам скоро передадуть три модернізовані БТРи.

Нагадаємо, доброволець зі США прийняв українське громадянства та воює у батальйоні“Донбас”.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

и як відмазатися якшо таке буде(пригодиться).

більшість проблем в нашій країні, саме через те, що думають - "як відмазатись", або "ай, все-одно, відмажуть (ся)"... Будь мужиком, треба - значить треба... тим більше - не безплатно... всі свої машини не в лотерею виграли і нічого, залізяка - вона і є залізяка, мені, наприкад - пофіг, треба буде - віддам

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якось смішно читати такі закони, в нас на Україні є такі олігархі, яких можна просто раз "щипнути" на 10% то кожному солдату можна по деу купити.

Більшості держава нікуя не дала, а тільки доїла як могла, а тут ще й хоче знову щось собі "замутити".

В тому ж самому США при такому ніхто не "пікне" тому що там держава старалась по максимуму дати можливість заробити на те ж саме авто, і палкі в колеса не ставила, хоча там теж податкі й не самі маленкі в світі.

Опубліковано

здається мені, що справжні Українці тільки в США залишились.... імхо

мій приятель закінчує тут справи і на тижні везе "туди" буса вантажного, разом із собою-водієм, усвідомлюючи, що машина(а можливо й він сам) назад не повернуться. А тут певні особи сцють, що їхню ласточку забрати можуть - блювати хочеться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...