Перейти до змісту

На Волині може розпочатись мобілізація автівок

osa2014

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У разі крайньої необхідності, транспортні засоби волинських організацій таки підпадуть під мобілізацію.

Про це під час телеефіру на каналі «Нова Волинь» повідомив військовий комісар Луцького об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Василь Худик.

Зі слів підполковника, мобілізаційні плани виконуватимуть не лише залучаючи людський ресурс, а й транспортні засоби.

«Під мобілізацію підлягають автомобілі, які належать підприємствам, установам та організаціям. Кількість таких транспортних засобів визначають згідно із мобілізаційними планами за поданням військових комісаріатів», - каже Василь Худик.

Як пояснив військовий комісар, є й ліміт вилучення техніки. Таким чином, згідно із законом, заборонено вилучати 100% техніки на підприємстві.

Однак і звичайні громадяни ризикують позбутися приватних транспортних засобів.

«Транспортні засоби приватних громадян, згідно зі статтею 6 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», можуть вилучатись у тих, хто є громадянами України», - підкреслив підполковник. Але, зауважимо, згідно із законодавством, такий розвиток подій може мати місце лише після оголошення військового стану.

Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що на Волині мобілізація не омине й переселенців зі сходу. Крім того, транспорт волинських освітян вже забирають у зону АТО

http://www.volynnews.com/news/auto/na-volyni-mozhe-rozpochatys-mobilizatsiia-pryvatnykh-avtivok/#comment_num_349005

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На підприємства, особливо ті які мають грузові машини. Вже тижні 2 як прийшли листи з військоматів що б надати їм інфу про транспорт який є на підприємстві.

Опубліковано

це вже друга черга чи то хвиля мобілізації техніки. В мережі пишуть що під Києвом гребуть і пасажирські буси вартістю до мільйона грн.

Опубліковано

В мережі пишуть що під Києвом гребуть і пасажирські буси вартістю до мільйона грн

атвічаю сам бачив, приїжає Ярош і віджимає топові Chevrolet Express у людей, дуже йому подобаються такі, бо мав змогу покататися на покинутому якуновичем.

Опубліковано

правильний закон.

тільки я б почав з топових джипів.

а вже потім поламані зіли та газони.

Згідний, на передову треба надійні машини. Але топові джипи приватна власність, а її, згідно закону, можливо вилучати тільки в разі оголошення війкового стану. Виходить , залишається надіятись на свідомість власників топових джипів. :_02:
Опубліковано

В мережі пишуть що під Києвом гребуть і пасажирські буси вартістю до мільйона грн

атвічаю сам бачив, приїжає Ярош і віджимає топові Chevrolet Express у людей, дуже йому подобаються такі, бо мав змогу покататися на покинутому якуновичем.

мені нажаль не повезло бачити Яроша, але атвічаю сам бачив приїжає воєнком і віджимає джипа у людей. І то було на Волині

Опубліковано

трохи ОФФТОПу - чому замінусували так? Тому що машини не маю, чи закон не подобається?

певно бо тішишся не з того, що треба.
Опубліковано

Згідний, на передову треба надійні машини. Але топові джипи приватна власність, а її, згідно закону, можливо вилучати тільки в разі оголошення війкового стану. Виходить , залишається надіятись на свідомість власників топових джипів. :_02:

Та ладно приватна власність, в половини наших депутатів машини в оренді, а саме авто у власності їх же фірм-ліваків.

Опубліковано

У разі крайньої необхідності, транспортні засоби волинських організацій таки підпадуть під мобілізацію.

Про це під час телеефіру на каналі «Нова Волинь» повідомив військовий комісар Луцького об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Василь Худик.

Зі слів підполковника, мобілізаційні плани виконуватимуть не лише залучаючи людський ресурс, а й транспортні засоби.

«Під мобілізацію підлягають автомобілі, які належать підприємствам, установам та організаціям. Кількість таких транспортних засобів визначають згідно із мобілізаційними планами за поданням військових комісаріатів», - каже Василь Худик.

Як пояснив військовий комісар, є й ліміт вилучення техніки. Таким чином, згідно із законом, заборонено вилучати 100% техніки на підприємстві.

«Транспортні засоби приватних громадян, згідно зі статтею 6 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», можуть вилучатись у тих, хто є громадянами України», - підкреслив підполковник. Але, зауважимо, згідно із законодавством, такий розвиток подій може мати місце лише після оголошення військового стану.

Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що на Волині мобілізація не омине й переселенців зі сходу. Крім того, транспорт волинських освітян вже забирають у зону АТО

http://www.volynnews...ment_num_349005

Я ні однієї своєї автівки не збираюсь вітдавати! ХТО СПРОБУЄ ЗАБИРАТИ ТОГО ЗАСТРЕЛЮ!!!

Опубліковано

http://www.volynnews...ment_num_349005

Я ні однієї своєї автівки не збираюсь вітдавати! ХТО СПРОБУЄ ЗАБИРАТИ ТОГО ЗАСТРЕЛЮ!!!

а я спалю не жалко авто в мене нерозмитнене

Опубліковано

герой клавіатурний звичайний))

Опубліковано

мова про ті що стоять в тебе на скляній поличці стінки "Волинь"?

мушу заспокоїти, їх трогати ніхто не буде.

Опубліковано

Я звичайно розумію, транспорт, пересування, маньоври

Але блін забрати в людини кровне авто на яке ледве нашкріб це блін шото((((

Але в кого ж як не в робочого класу віджати

Походу капець незагорами

Опубліковано

Походу капець незагорами

Ти думаэш всі ледь нашкребають на авто?))))

Візьми хамери та крузаки в яких розхід палива за 3-4 місяця як нове бюджетне авто з салону)

Опубліковано

Був в Локачинському районі, в селі Кисилин, то в них уже давно мобілізували шкільний автобус. Якщо не повернуть до вересня, то діти будуть в школу по 5 км пішки ходити

Опубліковано

Походу капець незагорами

Ти думаэш всі ледь нашкребають на авто?))))

Візьми хамери та крузаки в яких розхід палива за 3-4 місяця як нове бюджетне авто з салону)

Так діло в тому шо саме оці хамери якраз таки і нетронуть, а от автівки простих під гребьонку

Опубліковано

Так діло в тому шо саме оці хамери якраз таки і нетронуть, а от автівки простих під гребьонку

а що мішає хамери позабирати?

ноги в руки - у військомат, поступай на службу в ЗСУ і проводь мобілізацію

Опубліковано

Яка влада - такі й закони. Були, є і поздихають ДЕБІЛАМИ. Якби ті у...йобки не крали, починаючи від занюханого комунального дирехтора і закінчуючи цукерковим вождем, жили б ми не гірше німців, італійців і т.д. Свою машину без бою точно не дам. А заберуть то біля під*їзду зроблю калікою. Бо все це б...лядство вже порядком дістало.

Опубліковано

Ну для меня не новость, еще месяц назад машины (МАН, Камаз) с ПрАТ"Волыньхолдинг" призывали в войска, но по параметрам не подошли, им надо было тентованные, а приехали "термички".

Да...а народ и понятия не имеет что такое мобилизация и с чем её едят...

Опубліковано
Да...а народ и понятия не имеет что такое мобилизация и с чем её едят...

Я знаю що це таке. Питання в іншому. Що я бачив від держави? Хабарники, крадіжки, грабунок... А тепер хочуть зіграти на патріотизмі.

Нехай ті срані патріоти знімуть хоча б соту частину з офшорних рахунків - вистачить на все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...