Перейти до змісту

Що краще придбати алюмінієві чи металеві радіатори

Anatoliy313

Рекомендовані повідомлення

Що краще придбати алюмінієві чи металеві радіатори для встановлення багатоквартирному будинку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо у Вас централізоване опалення, то алюмінієві ставити не раджу (можуть не витримати тиску). Можна поставити біметалеві радіатори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ще краще старі чавунні знайти!!!

Підтримую KGress, гідроудар алюміній не витримає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

алюмінієві чи металеві

алюміній є металом... ))

якщо вода в радіаторі буде мати навіть трохи лужну реакцію, то всередині протікатиме реакція з роз'їданням алюму і виділенням водню з киснем, вибухонебезпечної суміші. Бачив відео як горіло з дірки розкрученої алюмінієвої батареї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки чавун!

Міняв свої батареї, багато читав - всюди для багатоквартирних радять чавун.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

биметал стоит и все норм, теплоотдача выше чем у чавуния

можешь новые чугунные, если найдешь, старые, я думаю не кошерно в нову хату ставить, покрашенные зеленой/синей/ краской ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за бред. алюмінієві якраз підходять в централізовану систему. канешно ребята - якщо покупували неякісні кітайські ал. радітори то гідроударів не витримають( вони зазвичай мають 16 атм) натурні італійські чи європа люба випускає 20атмосферні. І в європейських глубина радіатора 10см,а китаєць має 8см, в європі такий стандарт просто не проходить. Нічого не має проти біметалевих, чудові радіатори. Доречі можу зробити ціну на біметалеві 78 грн/шт - якщо цікавить. Також важливо чи у Вас свій котел, чи централізоване опалення, якщо свій то вибирайте чи алюміній чи біметал, якщо централізоване оалення то можете і чугунні поставити просто вони не мають вигляду, і мають багато води. наприклад в ребрі алюмінію чи біметалу 300 грам води в ребрі, а в чугуні 3 літри тобто ящо свій котел то великі витрати на газ. І ще раз нагадую, нормальний алюміній коштує від 100 грн шт, має 20 атмосфер, і глубину 10см, все остальне Китай, багато виробників прикриваються європейькими товарами, тобто китайські видають за європейські виробники - питайте сертифікат якості з мокрою печаткою продавця, тоді ви себе застережете від підробок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо автономне опалення, то які краще ставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в плані ціна/якість - то стальні чудово стоятимуть - в автономці ви ж самі заливаєте підготовлену воду в систему опалення. тому корозії вони боятися не можуть. А по ціні стальні дешевші за алюміній і біметал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я згідний з ( dimon 18) алюмінієві , італійські нормальні батереї, ну якщо взяти китайськи 5, 10. атмосфер і говорити що не витримають то я думаю що може й не витримають. Перед подорожчанням дядько купував італійські 780 грн. батерея ( 10 секцій)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розшукую майтрів для заміни (або чистки) систем. Опалення автономне (стоїть двохконтурний котел). Радіатори старі чавунні, сусіди міняли, то кажуть, що дуже вже там все погано. Система поки циркулює без ніяких нарікань, тому хочеться отримати якісну роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розшукую майтрів для заміни (або чистки) систем. Опалення автономне (стоїть двохконтурний котел). Радіатори старі чавунні, сусіди міняли, то кажуть, що дуже вже там все погано. Система поки циркулює без ніяких нарікань, тому хочеться отримати якісну роботу.

0507623956 Микола

Професійно займається опаленням та сантехнікою. Раджу. запитайте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0952875410 андрій якісно та надійно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хотів міняти свої старі і страшні чавунні батареї на щось сучасніше, але почитав тему і тепер засумнівався...

Чи є сенс в апгрейді? Опалення централізоване, квартира не нова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...