Перейти до змісту

зняття з облiку у вiйськоматi

Dr.Pacifist

Рекомендовані повідомлення

Хочу подiлитись останньою новиною. У понедiлок мого двоюрiдного брати викликали по повiстцi до Любомильського вiйськомату, для проходження комiсii.

Прийшовши туди, йому дали кiпу рiзних папiрцiв, якi потрiбно було заповнити. Коли вiн все заповнив, його направили проходити лiкарську комiсiю.

Коли вiн стояв перед кабiнетом хiрурга, до нього пiдiйшов один iз працiвникiв вiйськомату i вiдвiвши у бiк запитав чи хоче вiн взагалi служити. Потiм почав говорити про тяжкi часи в краiнi i запропонував за певну суму допомогти йому не потрапити до армii.

Не хочу говорити, що мiй брат такий великий патрiот, да i грошей багато у нього немае, бо проживае у селi (Миловань), але вiн вiдмовився.

P.s. Лiкарську комiсiю вiн пройшов, чекае розподiлу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людина повідомила про хабарництво у військкоматах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що? Не розумію, для чого написаний пост.

людина повідомила про хабарництво у військкоматах

ми і так це знаємо, але без імені того хто пропонував - безглуздий пост.

хіба..для набиття репи - якраз )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеться, щоб всi знали, що той хто мае грошi, в життi не поiде на схiд. I тi xто працюе у вiйськоматах iм в цьому допомагають. А хотiлось щоб i мажори там побували!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

настукати в селі міліціонеру на воєнкома. смішно

автор молодець шо написав. краще звичайно паралельно в міліцію але хоч шось. Нагадаю що борду читають і журналісти і відповідні органи. Буде розголос - будуть наслідки + формуватиметься правильна громадська думка

"але без імені того хто пропонував - безглуздий пост" - якщо оголосить ім"я то проблеми з законом можуть бути в нього а не в хабарника

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ліричний відступ, вербовка в армію США))

http://rutube.ru/video/b587679c3e618e40213f73e092fd098a

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи патова чи ні ситуація, але можу запевнити, що корупція в наших військоматах цвіте і пахне. Просто цим ніхто не хоче займатись. Верніше може хтось і хоче, однак ті хлопці яким пропонують заплатити частіш за все платять, а не як ви кажете біжать у правоохоронні органи. Хочаб один хтось з вас написав би що заплатив тому й то тому, ніколи не напишете, бо ми ж патріоти.

Всі знають про корупцію, всі ми нібито боремось з нею, а самі шукаем знайомих, родичів і т.д, які б допомогли нам не потрапити на схід. І самі ж несемо гроші до військового комісара.

А потім сидимо на форумах і пишемо, не зрозуміло навіщо така тема?

Я підтримую taurus07 в тому, що статті читають різні люди, і може хтось дійсно почне боротьбу з хабарниками. Або ж хочаб хтось розповість про того хдо у військоматах бере взятки. Щоб ті хто хочуть щось змінити могли прийти до них і подивитись їм у очі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хабарництво це система, тому треба одразу міняти генералів, а не низи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хабарництво є і з цим явищем треба боротись. Але є і закон, який каже "не впійманий, не вор". Тобто топікстартер написав про офіцера (якщо можна так сказати про нього), що хотів "допомогти", а багото хто зажадав взнати ПІБ. Так ось, таким чином можна про будь-кого написати. З системою треба боротись кожному. Не відмовить, а перенести на слідуючий деть, піти в прокуратуру написати заяву і ось, якби взяли на хабарі, тоді і писати - беруть (точніше бере). Не треба всіх безпідставно звинувачувати, люди є різні. Я не даю і не беру, а поряд є люди, по статкаї яких видно, що навпаки.

Згідний з тим, що потрібно починати з генералів, тут всі мають по декілька сот тисяч на рахунку і не бояться показувати такі статки, хоча навіть, якщо відкладати всю зарплату генерала, такі суми не вийдуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...