Перейти до змісту

подаріть рибок, будь ласка :)

rusya_82

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рибками раніше не займалась, а тому багато чого не знаю по цій темі.

Купувати трохи страшно. Можливо у когось є зайві рибкі і трохи водоростей. Буду щиро вдячна, якщо подаруєте.

Якщо у мене все вийде, своїх зайвих рибок буду також дарувати :)

Опубліковано
так рыбки ерунду стоят...

Я б не сказав. Одну ж купувати не будуть. Наприклад, 2 соміка це вже 60-70 грн, а зараз ціни підросли. Про сотню навіть мови нема, особисто для мене це гроші. Хоча як для кого...

Опубліковано

я зайвих рибок вже повіддавав, але запитаю в друга можливо в нього вже мальок підріс

Опубліковано
так рыбки ерунду стоят...

Я б не сказав. Одну ж купувати не будуть. Наприклад, 2 соміка це вже 60-70 грн, а зараз ціни підросли. Про сотню навіть мови нема, особисто для мене це гроші. Хоча як для кого...

для меня тоже это деньги. Просто если у человека никогда не было рыбок, то я сомневаюсь что покупать будут соммиков и пираний))) так, маленькие декоративные рыбки, походу на сотку можно накупить их??...
Опубліковано

Рибками раніше не займалась, а тому багато чого не знаю по цій темі.

Купувати трохи страшно. Можливо у когось є зайві рибкі і трохи водоростей. Буду щиро вдячна, якщо подаруєте.

Якщо у мене все вийде, своїх зайвих рибок буду також дарувати :)

купіть гуппі, меченосців, молінезії. Всі вони +/- 10 грн. не великі. Починайте з них. Кількість - залежно від розмірів акваріуму. З рослин - валіснерію, рогосник, річію. Теж не дорого буде.

Опубліковано

Зайдіть в любий магазин і купіть що вам сподобається . риба не дорога в середньому 6-10 грн. начніть із самих простих невибагливих риб .

Опубліковано
походу на сотку можно накупить их??...

Так, маленьких стайних рибок можна.

купіть гуппі, меченосців, молінезії. Всі вони +/- 10 грн. не великі.

Ви коли останній раз цінами цікавились? Менший меченосець буде +/- 15, гуппі маленькі брав по 10, але це було вже ооооой як давно. Все купляю на Волі, в *Декоративна рибка*.

риба не дорога в середньому 6-10 грн.

Згоден, але це стайні риби, їх мінімум по 5-7 штук треба. А хочеться то щоб не один вид був.

Опубліковано

Риба яка може жити навіть в трьохлітровій банці (наскільки я розумію, акваріума теж нема): сом крапчатий (9-15 грн/шт), даніо (6грн/шт), кардинал (7грн/шт)

ІМНО, гроші невеликі...

Люди не цінують подарованого.

Опубліковано

Постараюсь дати відповідь на усе прочитане…

Дякую тим, хто мене правильно зрозумів і підтримав, незалежно від результату. Бо для мене 100 гривень це також гроші і не дріб’язкові.

Акваріум у мене є, не дуже великий, на 20 літрів, з фільтром. Але не використовувався за призначенням. Справне все!

У мене живе рибка-півник вже більше року. Мені дуже шкода, коли живі істоти мучаться, так що я не живодер-експериментатор.

На рахунок «купівлі продуктів» і «хом’ячків», то це пишуть ті, кому вже геть нема що робити. Тоді краще і не пишіть нічого, будь ласка.

В магазини з рибками я заходила і ціни бачила. Саме тому і створила цю тему. Як то кажуть «стукайте і вам відчинять». А вже як не «відчинять», то звісно, що піду купувати.

А на рахунок цінування дарованого, то я не лише ціную дароване і куплене, а ще також людську порядність і доброзичливість.

Усім дякую. Буду рада конкретним відповідям і пропозиціям.

Опубліковано

Купувати трохи страшно.

:_07:

Добре що Ви продукти не боїтеся купувати.

коли руки ось цю єрунду писали, то голова або їла, або спала )))

яких рибок, в тебе ще хом"ячок не вмер

ще один умнік-юморист

можу дещо подарити, напишіть в ЛС

Опубліковано

rusya_82 в мене просто просто купа гупіків. Якщо Ви не перебірливі у рибках то з радістю віддам пучок)))

І ще можу трішки креветок чері дати :)

Напишіть мені в приват - домовимось якщо Вас зацікавило

Опубліковано

на початку робится все дуже просто, купуєтся декілька пар гуппі, самочок вибирается з великим черевом й чорною плямою біля анального плавника й все, через декілька днів у вас купа малечі, частину напевне зьїдять батьки, частина загине сама, але тим не меньше через деякий час у вас буде велика кількість рибок без сторонньої допомоги

Опубліковано

є принцеса бурунді, розмір 1.5-2см.

самець + самка. та дуже багато молоді.

princessa_burundi1.jpeg

А мені можна Принцесу ? Я у Вас куплю. Колись були такі, з борди мені подарували але нажаль чомусь всі померли....

Опубліковано

є принцеса бурунді, розмір 1.5-2см.

самець + самка. та дуже багато молоді.

princessa_burundi1.jpeg

що ви хочете за цю принцесу?

вона така ніжна і гарна на вигляд :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...