Перейти до змісту

Обідрали накладки Трафіка

woodwork

Рекомендовані повідомлення

А ті крадуть у простих людей, тому що стрьомно вкрасти з дорого авто щось, бо знайдуть точно, може не за годинку а за пару днів точно.

Стоянок у нас в Луцьку мало (Луцьк проектувався, і проектується якось через одне місце), тому двори загружені автівками і так далі, і де ж ставити того "залізного коня" крім як на вулиці, як варіант ставити відеонагляд в дворі, тоді може толк буде, але це затратно (треба підсвітка + камера хорошої якості) тоді може будуть боятись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь

Власне, я про те і кажу, що замість того, щоб про такі речі подумати перед покупкою машини, ви пишете про низьку якість послуг платних парковок і далі ставите свій засіб пересування де попало і створюєте такі теми. От і зараз у мене прямо під вікном на тротуарі стоїть бус, хоча через дорогу платна парковка з охороною, відеонаглядом і т. д., де зазвичай ночують досить круті автомобілі.

Дивна логіка, товариші. Якби у вас зламався унітаз, ви б його лагодили чи срали б у ванну, допоки вона не наповниться, а потім купили б нову квартиру?

Одними жалобами на форумах нічого не доб'єтесь ні ви, ні я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гараж не обов'язково купувати. Знімати його по грошах майже те ж саме що і ставити авто на стоянці.

В людей є гроші на "пабухать" чи "пагулять" а на парковку і на те щоб знімати гараж немає. Лінощі беруть своє, бо людям тяжко пройтись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спілкувався із власниками Трафіків, Вівариків та Прімастарів, у всіх були або випадки, або ж вони такі знають і жаліються що ублюдків розвелося ппц.

Під під'їздом стоїть сусідський чорний Nissan Primastar (Long). Обідрана вся ліва сторона. На праву сторону уваги не звертав. Як вже розумію, проблема в місті досить глобального характеру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахтунг! в кого вчора вночі здерли накладки? є такі, якщо так то відпишіться терміново, здогадуюсь хто конкретно то міг зробити.

довга база, не крашені накладки, зірвали всі, або майже всі, на довгій накладці (одній із них) царапка приб.40см, 1мм глибиною, рівненька, короткі накладки цілі (ледь подерті).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тиждень назад в знайомго з трафіка здерли, біля загсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вова, я думає виклади ка телефони тих підарасів що тіпа для тебе їх здерли. Я думаю хтось всетаки наважиться до них звернутися за "допомогою", заодно і їбальнікі надере їхні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вова, я думає виклади ка телефони тих підарасів що тіпа для тебе їх здерли. Я думаю хтось всетаки наважиться до них звернутися за "допомогою", заодно і їбальнікі надере їхні...

разів зо 5 перечитав - ніфіга не ясно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

разів зо 5 перечитав - ніфіга не ясно.

Нашлися чуваки, які запропонували Вові, таку пласмасу "продати". Ось що я мав на увазі. Звичайно вони йому її продадуть, зідрану в когось іншого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може не культурно скажу.якшо педик и шишу в зад то від удовольствіе получить.

Ага, особливо якщо поглибше засунути, як виймати буде *проти шерсті* :0152: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьодні ще пару атівок бачивз обідраною ліствою, ппц, пошесть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо той можливо не той.

на днях бучив як знимали накладки на опелі омега б.

опис.середня стрижка волося.темне волося.висота біля 170 см.років 18-20.фигура середня трохи до повноватої.

робив один.оперативно.побачив з вікна вишов хотів догнати за мінути поки я вишов смився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опис.середня стрижка волося.темне волося.висота біля 170 см.років 18-20.фигура середня трохи до повноватої.

робив один.оперативно.побачив з вікна вишов хотів догнати за мінути поки я вишов смився.

З омега В не так вже й просто зняти накладки, там навички необхідні, грубою силою не з першого разу виходить (не питайтне звідки знаю :) ), а з вівариків зняти, шо два пальці...

З омега В не так вже й просто зняти накладки, там навички необхідні, грубою силою не з першого разу виходить (не питайтне звідки знаю :) ), а з вівариків зняти, шо два пальці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На...куя 3 рази?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На...куя 3 рази?)

З планшета пишу, відправляю раз, воно мені помилку, обновляю і вуаля :)

Не звертайте уваги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

робітники сто.часних боксів по рем авто добре шарать.кліентів хто вміе таке робити на Луцьк хватае

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ті робітники часних боксів які шарять манали по шиї получити, їм заробків вистачає. багато автівок з польщі приганяють без лиштви ітд ітп, от і є попит, а коли є попит з"явиться і пропозиція. у мене в дворі якісь падли з усіх автівок антенки поздирали, кріплення полишались а антенок нестало, от що вони з ними робити збираються? знайшов би - позапихав би ті антенки в причинне місце, руки ошпарив би окропом і викинув у центрі, щоб все місто було в курсі і таку х, вибачте, йню робити боялись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні бачив біля Авіазаводу де світлофор біля гуртожитку. Біля трафіка стояв власник і 3 мента щось оформляли. Машина була вже без листви. Но вчора та машина була також без листви. То так швидко їдуть на виклик чи як.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні бачив біля Авіазаводу де світлофор біля гуртожитку. Біля трафіка стояв власник і 3 мента щось оформляли. Машина була вже без листви. Но вчора та машина була також без листви. То так швидко їдуть на виклик чи як.

напевно власник не бачив до сьогоднішнього дня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевно власник не бачив до сьогоднішнього дня

весело, ппц смішно, наша міліція може приїхати дуже вчасно, даі через години (власний досвід), а міліціонери через години, класс!

зараз ситуація змінилась в кращу сторону, але до норми ще далеко, дуже далеко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цієї ночі на Кравчука трохи "розділи" мій ford connect

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

катався по місту і нарахував 4 голих довгих trafic/vivaro...ужс.

хоч в машини ночуй з болторізом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоч в машини ночуй з болторізом

Два-три випадки зникнення профі - і стане значно спокійніше за накладки.

Але наркош це не зупинить. Хоча, 20-30 випадків...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свої придбав але зе не вчепив, фарбувати потрібно та еліпси длч крвплнння 2 жмені поидбати треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порада. Прикрутіть на саморізи і зверху пластмасові чорні шапки на клей. Дивляться нормально (може трошки повгинати при затягуванні), або як бачив в деяких катафоти прикріплюють. Не буде приводу здерати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...