Zalepok44 Опубліковано 18 Липня, 2014 в 10:55 #1 Опубліковано 18 Липня, 2014 в 10:55 Доброго дня. Виникла потреба купити паро деталей до Мерседеса Д208 2001 р.Потрібно:- Ручка до бокових дверей- Поріг до бокових дверей разом з пазом під дверку.- Кріплення до бардачка ( зе то що він защолкується, відламалося)- Решітка в салоні до пічки, та що справа.То можливо є в когось контакти на шроти луцька.І можливо читають цю тему ті ПІДАРАСИ, які сьогодні вночі біля СітіПарку (на київській) зняли з Рено Трафік білого пласмасу з дверей по майже всьому периметру. Суко вона коштує 200$
Davids Опубліковано 18 Липня, 2014 в 11:00 #2 Опубліковано 18 Липня, 2014 в 11:00 І можливо читають цю тему ті ПІДАРАСИ, які сьогодні вночі біля СітіПарку (на київській) зняли з Рено Трафік білого пласмасу з дверей по майже всьому периметру. Суко вона коштує 200$ці гандони вже давно обдирають автівки, біля мого гаражу з Crafter-a сперли пластмаси, фари, бібікалку і решітку радіатора.хто їх зловить, або засіче - пишіть)
Zalepok44 Опубліковано 18 Липня, 2014 в 11:05 Автор #3 Опубліковано 18 Липня, 2014 в 11:05 І можливо читають цю тему ті ПІДАРАСИ, які сьогодні вночі біля СітіПарку (на київській) зняли з Рено Трафік білого пласмасу з дверей по майже всьому периметру. Суко вона коштує 200$ці гандони вже давно обдирають автівки, біля мого гаражу з Crafter-a сперли пластмаси, фари, бібікалку і решітку радіатора.хто їх зловить, або засіче - пишіть)Ти також в районі Київської попав?
Davids Опубліковано 18 Липня, 2014 в 11:06 #4 Опубліковано 18 Липня, 2014 в 11:06 І можливо читають цю тему ті ПІДАРАСИ, які сьогодні вночі біля СітіПарку (на київській) зняли з Рено Трафік білого пласмасу з дверей по майже всьому периметру. Суко вона коштує 200$ці гандони вже давно обдирають автівки, біля мого гаражу з Crafter-a сперли пластмаси, фари, бібікалку і решітку радіатора.хто їх зловить, або засіче - пишіть)Ти також в районі Київської попав?Таких випадків по цілому Луцьку нарахується...я біля авторинку
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.