Перейти до змісту

Драг гонки

starOFF

Рекомендовані повідомлення

Ну собственно все просто. Приехало 2 человека, встали и поехали, кто первый того и деньги :) Отрезок примерно 200 метров. Место ул. Глушець ну или что то подобное. Первую гонку можно катнуть в эту субботу. Если понравится можно проводить на регулярно.

Кто хочет погонять - пишем!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну собственно все просто. Приехало 2 человека, встали и поехали, кто первый того и деньги :) Отрезок примерно 200 метров. Место ул. Глушець ну или что то подобное. Первую гонку можно катнуть в эту субботу. Если понравится можно проводить на регулярно.

Кто хочет погонять - пишем!

для розуміння що брати на гонку, який в тебе апарат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто Вам перекриє дорогу щоб ніяка машина на Вас не наїхала?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоч вулиць не називайте і конкретних днів, чи ви хочете щоб глядачами стали наші доблесні захисники правопорядку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Место ул. Глушець

Ану-ану, з цього місця детальніше.

obshchatsya-s-sotrudnikom-gai.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогу перекрывать не нужно, на одной полосе можно спокойно уместиться, это не драг такой как в "Форсаже" так что умерьте пыл :) Вы что никогда с другом не гнали наперегонки?

У меня МТБ хардтейл на сликах, максимально на нем выкручивал по прямой 50 км ч так что могу потягаться с шоссером :)

Я ожидал минусов :) почему так мало? Это же не алко-поктуха в лес :) давайте матрасники :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вліпив мінус бо не місце гонкам в місті. Цим ви наражаєте на небезпеку інших учасників руху.

з.і Уф я тормоз.

перепрацювався і не помітив що це не автопаті :)

соррі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також подумав,що гонки на автомобілях :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогу перекрывать не нужно, на одной полосе можно спокойно уместиться, это не драг такой как в "Форсаже" так что умерьте пыл :) Вы что никогда с другом не гнали наперегонки?

У меня МТБ хардтейл на сликах, максимально на нем выкручивал по прямой 50 км ч так что могу потягаться с шоссером :)

Я ожидал минусов :) почему так мало? Это же не алко-поктуха в лес :) давайте матрасники :)

50 км/г - це середня шв. для шосера, а не спринтерська.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ну? ;)

На каком расчёте и сколько секунд? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2starOFF - темка уже была такая. Объединить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ну? ;)

На каком расчёте и сколько секунд? ;)

Мав на увазі профі) За одну годину їзди спортсмен світового класу (із чудовими здібностями гонки на час) може подолати близько 50 км.

Але дивно, що автор теми прирівнює хардтейл (хай і на сліках) до шосера за потенційними швидкісними властивостями на асфальтовому покритті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я може не такий їздун, як тут є присутні але на зубатих швальбах блек джек 26х2,10 на свому ашані 50 км/год вкручував по станіславського на ГПЗ (+ще в запасі 2 передачі).

з шосером на МТБ тягатись це теж саме, що жигуль 2101 поставити проти ауді А6

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sanbOK, чем мерил скорость? :) Что то я сомневаюсь в твоих 50 кмч. если хочешь можно на Станиславского катнуть :) Я катал с человеком у которого хороший трековый вел, с хорошим расчетом он вжаривает 54-55

ursa, та тема слишком официальная :)

Конечно это писькомерялка, как и весь спорт ну и наверно как и вся жизнь. Но это это дает стимул заниматься спортом, ведь проигрывать никто не любит.

Немного по поводу самой гонки, стартовать лучше где то 20-30 кмч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на зубатих швальбах блек джек 26х2,10 на свому ашані 50 км/год вкручував по станіславського на ГПЗ (+ще в запасі 2 передачі).

Я, як людина яка з тобою часто катається і має спідометр - не вірю. :)

ну ок будем рахувати що спи#дів. мені від цього ні важче ні легше.

sanbOK, чем мерил скорость? :) Что то я сомневаюсь в твоих 50 кмч. если хочешь можно на Станиславского катнуть :) Я катал с человеком у которого хороший трековый вел, с хорошим расчетом он вжаривает 54-55

ursa, та тема слишком официальная :)

Конечно это писькомерялка, как и весь спорт ну и наверно как и вся жизнь. Но это это дает стимул заниматься спортом, ведь проигрывать никто не любит.

Немного по поводу самой гонки, стартовать лучше где то 20-30 кмч

Але і для текового 54-55 це так собі ІМХО.

А де швидкість дивились у Вас чи в нього?

Не забувайте, що він може їхати зі своєю швидкісю, а Ви рахуєте свою.

Всмислє "стартовать от 20-30 км в час" це тіпа накрутити 20-30 км/г, а потім ще проїхати 200 м і вуаля ми знаєм переможця

Це якщо я захочу подивитись на це все дійство то мені треба де бути? Десь в середині траси чи може на фініші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И так :) сегодня возле драма на 20:00, с местом где будем катать определимся на месте. Если у кого есть джипиэс нормальный, возьмите с собой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sanbOK, "ну ок будем рахувати що спи#дів. мені від цього ні важче ні легше" где один раз там и второй ))

Для обычного человека разогнаться по ровной 50 кмч это уже результат, скорость замерял свою максимальную и разницу вычислял на глаз по скорости с которой он меня обходил.

По поводу старта, 200 метров участок, примерно 50-70 на неспешный разгон и около 100 метров ускорение, можно условно обозначить "отсечками". 10 секунд максимального ускорения думаю будет достаточно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sanbOK, "ну ок будем рахувати що спи#дів. мені від цього ні важче ні легше" где один раз там и второй ))

всьоо каюсь.продаю вел, починаю їздити маршруткою

Всім гарної покатушки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо на колесо почепити два магнітики, то велокомп буде швидкість рахувати вдвічі більшою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rl72,думаю лучше мазать лоб зеленкой

Кстати даже приз будет ) самый быстрый сегодня получит

138050631_1_644x461_setevaya-karta-canyon-cnr-d30txl-kiev.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо на колесо почепити два магнітики, то велокомп буде швидкість рахувати вдвічі більшою?

а якщо 4 :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...