Перейти до змісту

Так слухають чи не слухають?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ви тільки уявіть скільки потрібно місця, щоб писати всі розмови... Це не реально... А потім ще й відфільтрувати 99% брєду............. Канєшно пишуть і слухають, і навіть не сумнівайтесь...:-)

місця кажеш.... про дедуплікацію чув?.... головне вдало вибрати розмір "чанка", а далі чим більші масиви - тим менша "вартість" збереження одиниці інформації

і СМС не дарма коштує 1 грн... хоча собівартість в неї 0....

p.s. я вже давно (з самого початку) не передаю пару логін-пасворд одним "шляхом"

а ще якщо взяти до уваги, що хвилина пісні при якості 192кб/с важить приблизно 1 мегабайт, а для запису розмови така якість й приблизно не потрібна, то там взагалі 1 хвилина розмови кілобайти получится

якщо припустим що система вибирає що писати і чи писати взагалі

то як писали раніше всеодно потрібен непоганий серверний комплекс, втаких справах все йде з максимальним запасом і при прибутках я думаю тих комплексів пру штук є

так шо пофіг писати чи ні, якість то фігня всі привикли до кодеку мп3, для записів думаю авторський кодек є який важить мало зате чути норм

я от думаю де кваліфікацію беруть оті профі шо то всьо проектують, монтують і налаштовують, хоча "помазаним" везе

Опубліковано

Ви тільки уявіть скільки потрібно місця, щоб писати всі розмови... Це не реально... А потім ще й відфільтрувати 99% брєду............. Канєшно пишуть і слухають, і навіть не сумнівайтесь...:-)

Колись також так думав, однак за кілька років натрапив на все більше підтверджень того, що все-таки пишуть всі розмови.

При передачі голосу в GSM використовується AMR. При Full rate це 12.2 кб/с

Вас не дивує, що в на домашніх пк зберігаються тисячі пісень, десятки, а то й сотні фільмів, а от в можливості дата-центрів зберігати розмови не вірите

Опубліковано

на минулому тижні (четвер чи пятниця) приходить СМС від абонента TLNET "Вам надійшло ММС повідомлення, подивитись яке можна goog.le/YKacFX". уже абонента і точну адресу не памятаю.

тел звичайна звонилка Флай, тому через комп захожу за адресою, скачується .apk (тобто для Андроїда).

Перекидаю на планшет, запускаю і ця фішня просить надати їй повний доступ до всіх даних і можливостей планшета. Звичайно, не надав і видалив.

Куди, кому і які дані передавав би телефон/планшет після встановлення такої програмки? Ну, добре, я не дозволяю встановлюватись будь-чому на свої пристрої, а скільки людей встановлють будь-яку програмку на комп з параметрами по замовчуванню, а там додатково ставляться в кращому разі мил.ру

Опубліковано

а ще якщуо взяти до уваги, що хвилина пісні при якості 192кб/с важить приблизно 1 мегабайт, а для запису розмови така якість й приблизно не потрібна, то там взагалі 1 хвилина розмови кілобайти получится

Ага..... А скільки десятків, сотень тисяч, а можливо і мільйонів розмов відбувається щохвилини?!?!?!?!???

Опубліковано

тел звичайна звонилка Флай, тому через комп захожу за адресою, скачується .apk (тобто для Андроїда).

Перекидаю на планшет, запускаю .......

і хто ти після цього?

якщо тобі під вхідні двері підкинуть котлету замотану в газету ти зразу кинешся її їсти?

Опубліковано

а ще якщуо взяти до уваги, що хвилина пісні при якості 192кб/с важить приблизно 1 мегабайт, а для запису розмови така якість й приблизно не потрібна, то там взагалі 1 хвилина розмови кілобайти получится

Ага..... А скільки десятків, сотень тисяч, а можливо і мільйонів розмов відбувається щохвилини?!?!?!?!???

Беремо кодек AMR з бітрейтом 12,2 кбіт/сек. Це GSM-EFR (Enhanced Full Rate), насправді для резервування можна ці дані ще стиснути.

Так от, година розмов займає: 12,2 кбіт/сек * 3600 сек / 8 = 5490 кБайт

Скільки ви в середньому наговорюєте за день?

Опубліковано

Незнаю, моя сусідка положилаби всі сервери, ніякі кодеки і архівування не поможуть:))))))))))))))))

То до жарту, а насправді якщо розразунки Сані правильні, то якщо всередньому КОЖЕН в Україні буде говорити по годині в день:

48000000*5мб=240000000 мб.

240000000 мегабайт = 228.8818359375 терабайт

Це при умові якщо всі будуть "сидіти" на одному операторі. Значить умовно ділимо на 3. Виходить 75 умовноприблизних терабайт на день, що не є багато для датацентру.

Це все звісно "сферический конь в вакууме" але зрозуміти що всі розмови писати можливо можна.

Опубліковано

і хто ти після цього?

якщо тобі під вхідні двері підкинуть котлету замотану в газету ти зразу кинешся її їсти?

я є не написав, що встановлюю. я написав запускаю і читаю, що хоче ця програмка, відміняю установку і видаляю

Опубліковано

Ще слід врахувати, що далеко не всі говорять годинами. В мене в середньому хвилин з 20 на добу виходить (по даним лічильника в телефоні). І це... Я ж не сам з собою говорю. Розмовляють двоє. Тобто отримуємо в підсумку ще менше.

Таким чином, на сьогоднішній день теоретично є можливість писати всі розмови.

Кілька років назад розмовляв з одним хлопцем, причетним до цього. Тоді його слова ставив під сумнів, хоча він казав, що всіх операторів зобов'язують встановлювати обладнання, щоб писати всі розмови. І вже на той час Київстар та МТС ці вимоги фактично виконали. Life був в процесі впровадження. Проблеми виникли з CDMA операторами. Можливо саме через це даний стандарт так і не набув у нас поширення. Також з впровадженням мереж покоління 3G та вище... Тоді оператори жалілися, що це величезні кошти треба затратити.

Опубліковано

по ідеї спецслужби не все пишуть і прослуховують. запис може вмикатись при (як сказали раніше) "кодових фразах".

згадався жарт з просторів інтернету, що якщо сказати "путін, бомба, взрив, чеченці", то якість зв’язку підвищується.

Опубліковано
Украинские военные гибнут под "Градами" из-за использования мобильных телефонов. Об этом в своем Facebook написал советник министра обороны Александр Данилюк. "Военно-техническая экспертиза установила, что обстрелы позиций украинских военных реактивной артиллерией противника наводятся по звонкам мобильных телефонов, которые военнослужащие в нарушение инструкций продолжают использовать даже на передовой", - написал Данилюк.
Опубліковано

Згідно з нашим законодавством, оператор отримує ліцензію тільки після підписання договорів з спецслужбами про прослуховування. Але головне навіть не прослушка, а визначення координат увімкненого телефону. Інформація від бійців зі сходу: під час мінометного обстрілу, після того як здогадались вийняти акуми з телефонів, бомбити по ним перестали, обстріл був тільки по мертвим, у яких ці телефони лишились вімкненими.

Опубліковано

Не знаю, як справи в інших, але луцькі хлопці з прикордонного загону вже давно залишають телефони за кілька кілометрів від своєї дислокації.

Опубліковано

Няскільки мені відомо, при великому бажанні та наявності бабла можна звичайному смертному зробити відношення (чисто чимволічно) :) до кримінальної справи, що дасть можливість правоохоронцям офіційно прослуховувати та отримувати записи розмов абонента за вказаним номером, потім справу закривають, бабки забирають і ніхто ніпрощо не здогадується. Таке діло на замовлення роблять, в усякому разі по Луцьку точно, не вкурсі як де.

Тобто по темі, ТАК, слухають.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Ось, ще одне попередження:

В Украине МТС «сливает» информацию ФСБ, — активист

Активисты не рекомендуют мобильный оператор МТС Украина для связи с фронтом.

Об этом на своей ФБ-странице пишет Петр Вышиванец.

«Внимание волонтерам и не только. Серьезные мальчики настоятельно советует не использовать оператор МТС при связи с фронтом! Сегодня мессидж был особенно убедительным. Есть возможность или нет — причастным к военным действиям нужно переходить на другие операторы. Звонок на МТС на фронт = звонку в ФСБ с отчетом… Это реально и очень важно».

Опубліковано

Ось, ще одне попередження:

В Украине МТС «сливает» информацию ФСБ, — активист

Активисты не рекомендуют мобильный оператор МТС Украина для связи с фронтом.

Об этом на своей ФБ-странице пишет Петр Вышиванец.

«Внимание волонтерам и не только. Серьезные мальчики настоятельно советует не использовать оператор МТС при связи с фронтом! Сегодня мессидж был особенно убедительным. Есть возможность или нет — причастным к военным действиям нужно переходить на другие операторы. Звонок на МТС на фронт = звонку в ФСБ с отчетом… Это реально и очень важно».

Якби в цього ми ти си зв'ящок нормальний був, уроди, гроші регулярно пропадають з рахунку, а зв'язок фігня повна.

Опубліковано

Якби в цього ми ти си зв'ящок нормальний був, уроди, гроші регулярно пропадають з рахунку, а зв'язок фігня повна.

то всетаки не я один такий

Опубліковано

Слухати можна всіх, так само як смски всі зберігати, зараз з копієчною вартістю вінтів це взагалі не проблема, тому й не накладно все записувати та складувати.

І якщо взяти до уваги що більшість дзвінків тривають хвилину, або й менше, то це взагалі не проблема відсікати якісь маловажливі дзвінки по типу, "маня ти чула що в Луцьку корова народилась з трьома рогами" ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...