Перейти до змісту

Чи варто продавати авто?

mister_lol

Рекомендовані повідомлення

Ситуація для покупців на авторинку зараз дуже добра, для продавців - навпаки. Пропозицій багато в будь-яких класах. Ціни дуже привабливі. Крім того, зараз на базарі торгують не тільки перекупники, як це було раніше, а й самі власники машин. Крім того, внаслідок нестабільної політичної та економічної ситуації люди тримають гроші "в панчохах", "під подушкою",так би мовити на "чорний день". Тому виходячи із реалій сьогодення реалізувати авто буде досить проблематично. Щодо зміни цін на авто в меншу сторону пов"язаних з безвізовим режимом, я думаю, що цього точно не буде. Я би радив би, трішки зачекати..... Власне, що сам і роблю!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

wowa19751, сам,як власник авто яке хочу продати, 5 разів був в четвер на автобазарі в клітці. Ціна приваблива, але всі чогось чекають, потенційні клієнти є, але знову ж чекають...

Наївні жалки людішкі, вважають, що буде їм халява =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"сідів і слухав думки різних людей... будуть продавати авто до осені"

млять, яке відношення має введення безвізового режиму до цін на авто???

Асоціація за ЄС має відношення, але тільки до нових, і тільки в розрізі 10% мита, яке буде зменшуватися 10 років на 1% в рік.

З.І. моє авто в британії коштує 15К фунтів, а це дорожче ніж в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

wowa19751, сам,як власник авто яке хочу продати, 5 разів був в четвер на автобазарі в клітці. Ціна приваблива, але всі чогось чекають, потенційні клієнти є, але знову ж чекають...

Ну це наша сутність, завжди хочеться халяви.)))))) Але в житті завжди за все необхідно платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

безвізовий режим сумніваюсь я, в кого є гроші, то для того й віза не проблема, а в кого їх немає то йому хоть взагалі відміни всі візи в світі, всеодно нікуди не поїде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви заплатіть річну авто-страховку середньостатистичного британця чи німця, обслужіть на їхньому типовому сервісі, і різко перехочете дешевих тачок ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кого є гроші, то для того й віза не проблема, а в кого їх немає то йому хоть взагалі відміни всі візи в світі, всеодно нікуди не поїде

не правда.

в когось, наприклад, є родичі в Європі до яки можна поїхати, але з візою заморачуватися не хочеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З часом дорожчим стає лише вино і скрипка, все інше, а особливо різні залізяки стають лише дешевшими.

Кожен день заводи в Німеччині, Італії,Франції ,Японії і звісно ж в Китаї штампують нові авто, дефіциту не намічається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ясно, що халяви не буде, але "Наївні жалки людішкі" сподіваються, що хоча б ціни знизяться на 10-20%, з 10 тис це вже тисяча-дві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаєш VW Polo 2007 за 10700$.

На Мобіле.де немало варіантів Поло аналогічного року в межах +/-4000 євро (5400 $).

Ндя, халява...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З часом дорожчим стає лише вино і скрипка, все інше, а особливо різні залізяки стають лише дешевшими.

Кожен день заводи в Німеччині, Італії,Франції ,Японії і звісно ж в Китаї штампують нові авто, дефіциту не намічається.

Почати хочу з уривка всім відомого мультфільму "Троє з Простоквашено". Пам"ятаєте, як герої хотіли купити корову?

Матроскін: Що це ми всі без молока та без молока? Так і померти можна. Треба корову купити...

Дядько Федір: Треба... А де гроші взяти?

Шарик: Треба щось продати.

Матроскін: А що?

Шарик: Та щось непотрібне.

Дядько Федір: Щоб продати що-небудь непотрібне, треба спочатку купити щось непотрібне. А у нас грошей немає. Ми підемо шукати скарб.

Якщо б герої цього мультфільму знали, який скарб у них на горищі то, напевно, не одну корову змогли купити. А ви знаєте, яке добро зберігається у вас?

Це усілякі старі речі. Вони лежить десь у шафі, на горищі або в коморі, гаражі і чекають, коли господар їх дістане, покрутить у руках і викине на смітник. Та якби він знав, скільки цей непотріб може коштувати зараз!

"Залізяки", як Ви кажете, з часом теж стають дорожчими.... :0136: Всі старі речі можуть ставати дорожчими!!!! :_12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yu2007, ну так в США взагалі корито за 500у.е. можна купити.

діло в тому,що на ринку зараз є тьма машин від власників - не битих, нормальних та дійно добрих,але ж люди хочуть не те,щоб знижку, А ДАВАЙ ДЕШЕВШЕ. у всіх паніка - ціни знижуються,значить можна ще на 1-2к у.е. дешевше випросити.

п.с. якось на авторинку розговорився із баригою,який прислав стандартний бусик і почав продавати по стандартній ціні. ніхто не купував,так як було багато таких же, вот він і зменшив ціну, до 2х місяців не міг продати,усі проходили повз, і він рішив підняти ціну на 4к у.е. та вже через неділю купили.

можливо люди уже звикли, що чим дешевший товар - тим він гірший, а якщо дорогий - значить кращий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Залізяки", як Ви кажете, з часом теж стають дорожчими.... Всі старі речі можуть ставати дорожчими!!!!

Антиквариат ніхто не відміняв, це зрозуміло.

А масс-маркет обезцінюється дуже швидко, і електроніка, і автомобілі і тд., це досить нормальне явище.

Плюшкінізм це трохи не то ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так і в Німеччині можна купити корито за 500 евро, я говорю ж за авто аналогічне твому (або ж навіть таке поло з дизельним двигуном) і різницю в грошах у два рази.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yu2007, так я ж не проти - хай буде! там і за 4к євро можна БМВ Х3 купити в нормальному стані, що ж ти рівняєш то ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМНО, зробити ввіз тих корит безкоштовним, але щорічний збір аналогічний європейським - в залежності від "давності" авто. З єдиною обмовкою - при постановці на облік (щоб дідусів з "москаликами" не турбувати).

І буде усім щастя у вигляді автомобілів по 500$ з річною оплатою в таку ж сумму. Думаю бажаючі знайдуться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМНО, зробити ввіз тих корит безкоштовним, але щорічний збір аналогічний європейським - в залежності від "давності" авто. З єдиною обмовкою - при постановці на облік (щоб дідусів з "москаликами" не турбувати).

І буде усім щастя у вигляді автомобілів по 500$ з річною оплатою в таку ж сумму. Думаю бажаючі знайдуться.

Чим не варіант? Безпроцентний кредит від держави :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навпаки, потрібно підняти збори за авто старші 5років, а до 5 років відмінити,і платити скажімо 500Є за рік податок за користування іноземними авто.

і меньше буде аварій, і трандулетів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навпаки, потрібно підняти збори за авто старші 5років, а до 5 років відмінити,і платити скажімо 500Є за рік податок за користування іноземними авто.

ідея досить цікава, піднімати звичайно не треба на старі, бо вони і так захмарні, а залишити приблизно на тому ж рівні. А от на новіші відмінити або мінімізувати. Але є одне але, там при владі на це не погодяться, тому що всі ці мита і збори це досить суттєві надходження в бюджет (в карман :D). Власне тому на автомобілі залишаться ті самі захмарні спецмита...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

charlie, ну в Молдавії так і зробили ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот только эти авто, с каждым годом делают всё гАвНише и гАвНише......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто якщо надумали продавайте вже, а то потім можете й не продати, в людей грошей немає зараз, і всі притихли до закінчення дій на сході, а там ще не ясно скільки часу то все буде.

Влада кормить обіцянками й так далі, влада у нас береже свій Богдан (не автобус, а корито якесь), таврію та ще якесь гівно яке у нас збирають, що по ціні того авто краще купити іноземне й б/у.

Тому на "халяву" надіятись не треба й не вийде, нормальна влада стимулює покупку нових авто, а не тазіків з ржавими болтами, тому що це екологія як не смішно це звучить, але глобально це суттєва економія на лікуванні всіляких алергіків, асмтатіків, і так далі, а на це йдуть чималі кошти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот только эти авто, с каждым годом делают всё гАвНише и гАвНише....

Це ще тільки початок.Фольксваен за рік вже буде випускати нові авто по 6-7 тис євро.

Ті, що могли собі дозволити нову машину за 20 тис євро вже наситилися., зараз є попит на 7 тис євро.

А закон бізнеса простий, є попит- треба його задовільнити.Ясне діло за рахунок якості.

І ясне діло що все старійо впаде в ціні., хочем ми того , чи ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

авто це тільки у нас розкіш, в Європі та США, це просто засіб пересування, який може собі дозволити практично кожен, хто працює, тому там не стоїть питання про авто яке буде служити 100 років, 2-3 роки і на свалку, а ні не на свалку, а нам втулити, а ми нехай гемороїмся самі з утилізацією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот только эти авто, с каждым годом делают всё гАвНише и гАвНише....

Це ще тільки початок.Фольксваен за рік вже буде випускати нові авто по 6-7 тис євро.

Ті, що могли собі дозволити нову машину за 20 тис євро вже наситилися., зараз є попит на 7 тис євро.

А закон бізнеса простий, є попит- треба його задовільнити.Ясне діло за рахунок якості.

І ясне діло що все старійо впаде в ціні., хочем ми того , чи ні.

Всім відомо, що при ввезенні транспортного засобу на територію України його необхідно «розмитнити». Так склалося, що поняття «розмитнення авто» завжди викликало негативні емоції у людей бажаючих привезти автомобіль з-за кордону. По-перше - через захмарних ставок податків, по-друге - через неясність і непрозорості принципів їх нарахування. При цьому спираючись на досвід, а також на реалії сьогодення, наша держава вирівняє вартість авто з Європи за 7-10 тис.євро. до звичайних нам 20 тис.євро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...