Перейти до змісту

Хто знає на скільки подорожчає гаряча вода ? з 1 липня .

DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає на скільки подорожчає гаряча вода ?

холодна подорожчає з 5 до 8 грн .

хочу заплатити за 50-100 кубів ...

думаю, чи сильно гаряча подорожчає

Опубліковано

Гадаю що гаряча подорожчає на 50% мінімум, газ же росте а гріють то її ним.

гаряча вода поки не буде дорожчати, але швидше всього не на довго!

Опубліковано

а з чого ти вирішив що "заплатиш за 50-100 кубів " ? ти просто кинеш на рахунок сумму "N" і з тебе кожного місяця будуть знімати вартість по новій ціни .. який в цьому зміст ? ти ж не закачаєш її до себе і не зможеш тримати :) .. як варіант - свідомо зависити показники лічильника, але .. але завжди є "але" ;)

на скільки я розумію платиться різниця між показником лічильника. в мене тоже була ідея заплатити на перед але я знімаю квартиру так що небачу сенсу бо невідомо скільки тут проживу.

Опубліковано

.. як варіант - свідомо зависити показники лічильника, але .. але завжди є "але" ;)

яке але ?

Опубліковано

Сьогодні розмовляв на пошті з працівницею. Сказала шо переплата йде зара шалена, люди до 200 кубів переплачують.

От і сам думаю, може дійсно переплатити. Працівниця сказала, що так можна зробити. Типу, все в рамках закону.

Опубліковано

А хіба реально можна "платити наперед", тобто завищувати показники лічильника? Може, хтось дасть посилання на якийсь закон, або розпорядження?

Опубліковано

а чому не можна. Може тобі джали премію і ти вирішив на ці гроші заплатити за воду наперід бо потім буде напряг платити. і краще зараз заплчу ніж потім взагалі нічого не заплачу. якось так тіпа логіка.

Опубліковано

la20, ну от прийдуть через місяць-два працівники водоканалу, і скажуть - доплачуй різницю за новими тарифами. І в чому прикол?

Опубліковано

la20, ну от прийдуть через місяць-два працівники водоканалу, і скажуть - доплачуй різницю за новими тарифами. І в чому прикол?

Та ніхто не прийде, прийдуть якщо не заплатиш. Жінка в лютому не догледіла, що касир (в банку платила) замість 5 вибила 50 кубів і що? Досі йдуть, а за воду просто не платимо, і ще хочу так само зробити - наперед заплатити кубів так на 20, бо ще 20 в запасі :_08: .

Опубліковано

я думаю в тому,що вони не мають права заходити в квартиру, а записати з твоїх слів. а лічильники раз у 7 чи 8 років проходять повірку. особисто я нікого з "лєвих" в квартиру не пускаю.

я думаю в тому,що вони не мають права заходити в квартиру, а записати з твоїх слів. а лічильники раз у 7 чи 8 років проходять повірку. особисто я нікого з "лєвих" в квартиру не пускаю.

Опубліковано

Приходять регулярно (раз на рік). Повірку робив півтора роки назад. Останній раз приходили 2-го січня 2014 р. Я був в шоці і трішки не в собі, бо ж свято... :)

Опубліковано

має прийти офіційне повідомлення.

1. допустити працівника підприємства(по предявленню відповідного посвідчення) до вузла обліку, для огляду цілісності пломб, перевірити справність лічильника/всієї системи ГВП та ХВП, для контрольного зняття показників - це ваш обовязок! в противному випадку(на розсуд контролюючої людини) порахують що, не допускаєте - значить щось не так(дурите,не зроблена повірка,берете воду поза лічильником, використовуєте магніти для зупинки крильчатки лічильника) - нарахування за воду вам зроблять на кількість проживаючих, а не по лічильнику! підприємство повинне знати та бути впевненим що ваші лічильники/вузли обліку, в справному стані! Інша сторона питання - квартира приватизована - кого хочу того пускаю, або не пускаю! Тому і приходиться полагатись на розуміння та порядність споживачів!

2. Про повірку лічильника повідомлення не завжди прийде, це ваш, як власника лічильника обовязок тримати на контролі повірку лічильника, тому що у вас паспорт(а там стоять печатки про повірку і написана дата останьої повірки, також на лічильнику є пломба з оттіском де також пише рік та квартал коли була зроблена остання повірка) і сам лічильник а не в працівників підприємства!

При прийнятті лічильника до обліку складається акт прийняття лічильника куди і вписується дата повірки і потім вноситься до бази данних в компютер, але беремо до уваги форсмажор: помилку при внесенні в компютер чи записання в акт(все таки працівник-людина а не робот-при роботі з масою споживачів можливе все), не отримання вами повідомлення про необхідність повірки, при рознесенні повідомлень частини споживачів не буває вдома- тому повідомлення лишають в дверях - а тут бувають різні ситуації - діти бігать/бавляться витягнуть і т.д., прибиральниця повитягує повикидає в смітник чи саме по собі повідомлення випаде і згубиться!

Опубліковано

Тарифи на гарячу воду та опалення

ДКП «Луцьктепло» повідомляє, що відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг № 664 від 13.06.2014 року, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 23 червня 2014 року за №668/25445, підприємству встановлено тарифи на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню:

з централізованого опалення вводяться в дію з 1 серпня 2014 року і становлять:

- для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії - 399,89 грн/Гкал (з податком на додану вартість);

- для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 9,62 грн. за 1 кв.м. за місяць протягом опалювального періоду (з податком на додану вартість);

з централізованого постачання гарячої води вводяться в дію з 1 липня 2014 року і становлять:

• за умови підключення рушникосушильників до системи гарячого

водопостачання - 26,42 грн. за 1 куб.м (з податком на додану вартість);

• за відсутності рушникосушильників – 24,61 грн. за 1 куб. м (з

податком на додану вартість).

http://www.lutskrada.gov.ua/advert/pro-taryfy-na-poslugy-z-centralizovanogo-opalennya-ta-poslugy-z-centralizovanogo-postachannya

Опубліковано

- для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії - 399,89 грн/Гкал (з податком на додану вартість)

От як поставити такій прилад в багатоповерхівці? Можливо це хтось робив?

Опубліковано

А я кого милого в нас вода дорожча ніж у Києві? Була і буде.. В нас зарплати може більші?

Опубліковано

- для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії - 399,89 грн/Гкал (з податком на додану вартість)

От як поставити такій прилад в багатоповерхівці? Можливо це хтось робив?

У нас в 5-типоверхівці (не новобудова) стоїть. Відверто кажучи радості від нього не багато. Літом за опалення не платимо взагалі. А ось взимку доводиться платити більш як 400грн (це ще до подорожчання). І це однокімнатна квартира. В мене мати в 3-ох кімнатній менше платить за опалення без того лічильника тепла.

Опубліковано

В мене мати в 3-ох кімнатній менше платить за опалення без того лічильника тепла.

Якщо в квартирі тепло, тоді не варто ставити того лічильника, якшо ж холодно - тоді сенс є.

Крім того, треба ще й робити можливість регулювати температуру.

Вигідніше ставити, мабуть, автономне опалення на під'їзд. Але то варто розраховувати все.

Опубліковано

ціни піднімають, але можливості заробити грошей не дають...

проблема не в підвищених цінах, і не в тому, що газ дорогий, а в тому що влада не дає людям просто заробляти гроші, давить як може як не податками, так перевірками, або просто корупційними схемами...

На рахунок ціни на комуналку в Києві, ну там є свої причини, оптом дешевше, та й всі гроші країни туди поступають, тому можуть і шикувати, на рахунок заробітної плати, можу тут деяких розчарувати, хто вірить що у всіх там зарплата від 10к гривень, є і 2500, є і 100к.

Опубліковано

Якщо в квартирі тепло, тоді не варто ставити того лічильника, якшо ж холодно - тоді сенс є.

Крім того, треба ще й робити можливість регулювати температуру.

Вигідніше ставити, мабуть, автономне опалення на під'їзд. Але то варто розраховувати все.

В нас зимою було жарко, аж вікна відкривали. Поставили лічильника на під'їзд і закріпили людину, яка прикручує кран, коли на вулиці не сильно холодно, і навпаки відкручує на ніч і коли холодно. В квартирі стало не жарко, але все-рівно тепло. Літом за тепло не платимо взагалі, а зимою платимо, як раніше літом платили. Лічильник окупився за 1 опалювальний сезон. Сусідній під'їзд також поставили лічильника, але його ніхто не регулює, як результат - стали платити більше чим без лічильника. Лічильник - це всього-навсього лічильник, економити треба самим.

Опубліковано

Поставили лічильника на під'їзд

То лічильник лише? Чи все ж таки є можливість регулювати? Тобто лічильник з регулятором? Я так зрозумів?

АПД.

Я помиляюся, чи ти колись писав про котел на під'їзд?

Чи то хтось інший писав?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...