Перейти до змісту

Хто де заправляється (Рейтинг заправок)

xpublic

Рекомендовані повідомлення

Сам 90% заливаю 95й на ВОГ біля ТамТам, в результаті свічкі кірпічного кольору, і іскра пробиває на ізолятор бо він покритий червноим металізованим осадом від присадок з металом, яким підіймають октанове число бензину. Спрбую відмочити свічки в СілітБенг, але пишуть що частина ізолятора по якій била іскра невідмочиться, тільки нождачкой. Свічкам 5тис км. купив оригінал НЖК, або підробку по ціні оригінала ;). Хто має досвід заправки кращим бензином поділітся пліз на якій заправці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема - ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а где в метил-трибутил-эфире метал? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема - ;)

якщо ви про цю тему http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=4447&st=0 якій вже більше року минуло, то напевно багато чого змінилось з того часу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BTW. в чем-то топикстартер прав.

ситуация с горючкой меняется часто.

НафтоГаз-овские заправки - уже ВОГ

ТНК - уже нет почти по Украине. там срок франчайза закончился...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заправлясь в основному на ВОГ що біля салона Шкоди, або Лукойл що на Дубенській!

Лукойл респект, бо заправившись там, навіть тягові властивості авто відчутно змінюються в кращу сторону :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОККО на Конякіна. Бенз. 92. Якість нормальна, тягові властивості - що в 95 на інших заправках. Доливають тож достатньо щедро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки на окко!найкращий бензін................полюбом........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайшов ОККО на конякіна, це едина їх заправка в місті? бо трошки далекувато мені туди. І ще склалось враження що заправки Лкойл на рівенській і дубенській мають різні рейтинги в форумчан, більше голосів за рівенську заправку. Там дісно різний по якості на них бензин?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вот хотел создать тему: в каком магазине вы покупаете молоко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молоко покупаю где придётся... но даже молоко в наши дни попадает с "присадками", своему ребёнку купил и варил кашу... в итоге блин обнаружил на дне кастрюли песок :o . Вот вам и молоко :)

А с бензином помоему та-же "херн@", и вообще заправляюсь где придётся. Бензин с одной "кастрюли" налит... только бирки разные да и цены. Просто не забывайте иногда заезжать на промывку форсунок и прочистки заслонок... и всё будет ОК. А почему у xpublic свечи покраснели... так сначала зажигание проверь и уровень смесеобразования топлива... Думаю что там будет что посмотреть, ошибок найдётся не мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знаю,то і ОККО,і ВОГ,і Лукойл,і ще ТАТНАФТА паливо возять з Мозиря(Білорусь).Так шо на старті воно у всіх однакове.А от на фініші...Раніше заливався на Лукойлі та ОККО,а на днях заправився на ВОГ біля Тама,92-й.Вроді не гірше,та й ще помили фари і лобовуху і сказали "Щасливої дороги!"

А от молоко ВОГівське,тху ти,комовське не купляю(бодяга 100%),беру "Галичину" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от молоко ВОГівське,тху ти,комовське не купляю(бодяга 100%),беру "Галичину" :)

хехеех ... я за нього й говорив ;) "бодяга" 100-відсоткова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цена бензина поднимется до 1 евро за литр

После Нового года стоимость литра бензина марки А-95 превысит 1 евро (7,44 грн.), сообщают эксперты из национальной акционерной компании "Нефтегаз".

Между тем, уже сегодня средняя цена за литр бензина уже перевалила психологически важную отметку в 1 доллар США (5,05 грн.). Напомним, что за последнюю неделю ноября розничные цены на нефтепродукты на украинском рынке увеличились в среднем на 0,9% до 5,03 гривен, при этом максимальная стоимость А-95 в некоторых регионах поднялась до 5,40 гривен.

Источник: http://autonews.ua/autonews/30/11/2007/19978.shtml

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вот хотел создать тему: в каком магазине вы покупаете молоко?

твой сарказм понятен...

но есть все-таки ньюансы.

мне, например, удивительно, что в Луцке Лукойл пользуется такой популярностью.

в Киеве Лукойл ругают со страшной силой. на тему бензина. дизельное топливо вроде как ничего.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А почему у xpublic свечи покраснели... так сначала зажигание проверь и уровень смесеобразования топлива... Думаю что там будет что посмотреть, ошибок найдётся не мало.

якщо на одній і ційже машині без втручань в інжектор при заправці на різних заправках різний стан свічок, то напевнощо всетаки від бензину залежить, навіть якщо його везуть з одногож місця, тоді напевно від того з чим його бовтають

П.С. для любителів молока є інші форуми....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, заїзджаїм всі дружно на Лукойл (на Рівенській)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...
Народ, заїзджаїм всі дружно на Лукойл (на Рівенській)

Це утих, шо зазіхають- підривають енергетичну небеспеку України! Ганьба!

Усі на ОККО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лукойл! Лукойл! Лукойл!

В мене після візиту до них в офіс, а потім ще й на заправку, зявилось сильне бажання зробити там деяким персонажам больно.

Шо про сервіс скажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...