Перейти до змісту

майстер з виготовлення дверей

r0ma

Рекомендовані повідомлення

народ, підкажіть, хто знає, нормального майстра або фірму з виготовлення міжкімнатних дверей з дерева (не плити).

всім, хто відгукнувся, наперед дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я знаю,але то дуже далеко ...

тому просто підпишусь на тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную розглянути двері із клеєного євробрусу, натуральний шпон. ТЦ європа на Карпенка карого, рекомендую брав собі двері білорусі, при потребі скину телефон але можете заскочити у них там виставка продаж, є все до дверей і замки і завіси і добори, не реклама ....

двері із дерева все-таки позсихаються із часом ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є одна фірма у Рожищах роблять красиві двері з дуба і можливо із сосни дають велику гарантію

Моб +380681403876 Звати Діма

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную розглянути двері із клеєного євробрусу, натуральний шпон. ТЦ європа на Карпенка карого, рекомендую брав собі двері білорусі, при потребі скину телефон але можете заскочити у них там виставка продаж, є все до дверей і замки і завіси і добори, не реклама ....

двері із дерева все-таки позсихаються із часом ...

треба саме дерев"яні, так як вже в будинку стоять двері, які робив один майстер, але він десь пропав, номери не відповідають, а треба ще робити двері

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Ліпінах є цех, двері (по відгукам) роблять гарні, раніше їх двері коштували 300 доларів, зараз не знаю. Думаю їх не важко й самому знайти, але якщо треба візьму номер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба з встановленням, чи без? Двері з вікном? (буває, що міжкімнатні ставлять глухі)

Фарбуємо ми чи ви? Можна хоча б фото попередніх дверей? Мають бути одинакові зі всіма іншими?

З Сосни підходить? Скільки дверей ще потрібно? На скільки терміново?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

r0ma,

+380 (99) 054-01-98, Валентина

http://shulgan.prom.ua

Рекомендую. Нам виготовляли двері. Так, само треба було зробити подібні до встановлених.

Вийшло дуже гарно. Навіть набагато краще, ніж ті, що стоять.

Правда довелося трохи зачекати, бо мали багато роботи.

Але результатом задоволені :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вишкові є фірма своятин, та в озерці є столярня. Ті і ті займаються дверима. В своятині працює кум. Сам там робив собі двері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба з встановленням, чи без? Двері з вікном? (буває, що міжкімнатні ставлять глухі)

Фарбуємо ми чи ви? Можна хоча б фото попередніх дверей? Мають бути одинакові зі всіма іншими?

З Сосни підходить? Скільки дверей ще потрібно? На скільки терміново?

Розглядаю варіант з встановоленням і без,фарбуєте ви чи я - все залежить від вартості

Щось в стилі як на фото,однакового розміру. З сосни підходять,десь 5 дверей потрібно буде

1688.jpg866891i.jpg

а якщо робити такого плану,то вони дешевші чи дорожчі будуть?

24.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Арочні будуть набагато дорожчі, ми таких не робимо.

В нас в основному такі (схожі), як на 2 фото. Фарбування зараз не пам'ятаю, десь 400 грн, може трохи дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

095-557-3778 Олександр, раніше робив гарні двері зі встановленням!....наразі не вкурсі, давно нічого не замовляв собі....Столярний цех знаходиться на території психіатричної лікарні у Липинах.))) .....Ще один варіант 067-68-66-763 Петро Михайлович - Робить гарні дубові двері (ДОРОГО!...вони того вартують). Цех знаходиться в Липинах біля ,,Равлика,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...