Андрій Віталійович Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:14 Поділитися #1 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:14 на кордоні з рошкостаном, сили що прикривають кордон потрапили під жорсткий мінометний обстріл. коротко тут серед них 50-бійців нацгвардії з Волині (бувші ввшники, яких ми зимою блокували). хлопці залишились лише в тому, у чому були одягнені. не має на чому спати, не має у що вдітись/взутись. одним словом немає ніфіга... потрібно допомогти, бажано до суботи все зібрати. ось список речей та телефон людини: 1.Медичні препарати (антисептики, протигрибкові, препарати від застуди та грипу, кишково-шлункових розладів, засоби від укусів комах, знеболюючі, препарати проти кровотечі); 2.Прорезинені комплекти одягу; 3.Сухий спирт, запальнички, туристичні сірники; 4.Харчі (чай, кава, печиво, консерви, згущене молоко, шоколад); 5.Жовто-блакитні стрічки; 6.Цигарки; 7.Балаклави літні (50 штук); 8.Засоби особистої гігієни; 9.Нижня білизна; 10.Спальні мішки, каремати; 11.Зарядні пристрої для мобільних на сонячних батареях Контактний телефон: (066) 939-07-53 (Андрій) якщо хтось може допомогти просто фінансами на речі вказані вище, ось моя картка ПриватБанку 5168 7423 2255 9661 (отримувач Охремчук А.В), я поїжджу та куплю те, що треба зі списку. але крім цих речей є необхідність у тепловізорі, щоб хлопці не потрапили в засідку. купити тепловізор через державу, поставити її на баланс. ну ви зрозуміли - пару місяців часу. часу якого не має, на кордоні зараз постійне пекло... було прийнято рішення зібрати кошти та купити "приватним" порядком й одразу передати бійцям на луганщині. ціна питання - 45 000 грн. ми звернулись до деяких фірм та організацій, надіюсь буде позитивна відповідь. але поки буде, ви можете допомогти. перерахуйте кошти на картку, що я вкажу нижче, передайте це прохання своєму директору чи організуйте мені зустріч з ним. ось картка ПриватБанку для збору коштів на тепловізор 4405 8858 2946 6017 (отримувач Охремчук А.В.) п.с. прохання до бійців диванної сотні - поширити інформацію максимально. це додає +50 до карми та покращує потенцію)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SysR Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:24 Поділитися #2 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:24 Тільки що телефонував товаришу в тій частині.1 загинув багато поранених. Найбільше потребують тепловізор або прилад нічного бачення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VaLeRa Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:36 Поділитися #3 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:36 volynpost на висоті! замість того, щоб запостити фото українського військового зі зброєю, вони блін гордого колорадського жука з лєнтою на пагоні постять... це що за куйня? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:56 Поділитися #4 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:56 Зарядні пристрої для мобільних на сонячних батареяхв мене є один такий ще не заряжав ніразу, завтра можу дати, тільки воно мусить на сонці добре пропектись щоб щось родити., новийє порти до юсб, мікроюсб і до айфона Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 17 Червня, 2014 в 17:05 Автор Поділитися #5 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 17:05 romaxa11, давай. кинь телефоном в лічку, завтра заберу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 17 Червня, 2014 в 17:13 Автор Поділитися #6 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 17:13 згадав, хто має контакти чи може допомогти у купівлі футболок та камуфльованого одягу (бундес, британка) на секонді, бажано на вагу й задешево? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yurgen Опубліковано 17 Червня, 2014 в 18:49 Поділитися #7 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 18:49 5.Жовто-блакитні стрічки;Є жовто-блакитні нарукавні пов'язкі на рєзінках. 16 штук.Ще є 6 штук хустинок, тільки вони трикутні.Можу підвезти куди треба Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 17 Червня, 2014 в 19:35 Автор Поділитися #8 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 19:35 yurgen,телефон в лічку. завтра зідзвонимось... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drap Опубліковано 17 Червня, 2014 в 19:46 Поділитися #9 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 19:46 згадав, хто має контакти чи може допомогти у купівлі футболок та камуфльованого одягу (бундес, британка) на секонді, бажано на вагу й задешево?На старом рынке точка есть,почти напротив где зверушек продают.Там есть экипировка б/у Бундеса и прочих. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 17 Червня, 2014 в 19:49 Поділитися #10 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 19:49 згадав, хто має контакти чи може допомогти у купівлі футболок та камуфльованого одягу (бундес, британка) на секонді, бажано на вагу й задешево?На старом рынке точка есть,почти напротив где зверушек продают.Там есть экипировка б/у Бундеса и прочих.Ну типу ми не знаємо?! Всі ці точки вже давно відомі! Ось краще піди купи кілька і занеси куди треба, або передай кошти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 17 Червня, 2014 в 19:49 Автор Поділитися #11 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 19:49 drap, дорого. треба тих хто оптом на вагу возить... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drap Опубліковано 17 Червня, 2014 в 20:02 Поділитися #12 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 20:02 згадав, хто має контакти чи може допомогти у купівлі футболок та камуфльованого одягу (бундес, британка) на секонді, бажано на вагу й задешево?На старом рынке точка есть,почти напротив где зверушек продают.Там есть экипировка б/у Бундеса и прочих.Ну типу ми не знаємо?! Всі ці точки вже давно відомі!Ось краще піди купи кілька і занеси куди треба, або передай кошти.Гражданин, я Вам ничего и не предлагал.Знают не знают я на всякий случай , рычать то зачем? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 18 Червня, 2014 в 21:14 Поділитися #13 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 21:14 Прошу, якщо щось куплено - оновлювати список (викреслювати неактуальне).Харчі - список виключний? Дедлайн є? Всмислє на коли? Коли відправка?"Засоби гігієни" - розжуйте що саме, знаю торгового з "Nivea", задайте щось конкретно - постараюсь парішать.Гроші, кинуті на картку в топстарті йдуть суто на тепловізор? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 18 Червня, 2014 в 21:55 Автор Поділитися #14 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 21:55 Vadimm, там де пункти 1-11 є знизу телефон за яким можна дізнатись актуальність списку.у топстарті є дві картки та пояснення. одна картка на речі, що будуть докуплятись, інша на тепловізор. якщо я додавлю спонсора й він виділить всю суму на тепловізор, то зібрані гроші також підуть на різні необхідні речі, чого не вистачатиме чи не має зараз в списку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ISV Опубліковано 22 Червня, 2014 в 12:28 Поділитися #15 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 12:28 Зверніться до цього бордівця http://board.lutsk.ua/user/6657-odzer/тел. 050-3782499, 096-4528784 ПавлоВ нього є багато гарних речей для виживання за гарними цінами http://vk.com/club33782501?ad_id=7886876 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 22 Червня, 2014 в 13:09 Поділитися #16 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 13:09 Дякуємо, але Павло і без того досить активно допомагає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 22 Червня, 2014 в 14:38 Автор Поділитися #17 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 14:38 Andrew Ohremchuk Самому не віриться, але факт)) Тепловізор для бійців нацгвардії, що несуть службу на кордоні України, й не так давно потрапили під мінометний обстріл, куплено, доставлено до нас, а завтра на ніч він уже вирушить у дорогу. Хочемо подякувати ДП ЛРЗ "Мотор" за те, що відгукнулись на наше прохання й профінансували таку дорогу, але таку необхідну річ! Гроші, що були перераховані на картку від небайдужих громадян (961 грн, звіт у фотках) будуть перетворенні у зарядний пристрій, перетворювач з 12 на 220 Вольт та декілька комплектів акумуляторних батарей до тепловізора, щоб прибор міг бути на чергуванні безперебійно. Окремо хочу подякувати ВолиньPost за те, що відгукнулись й розмістили інформацію про збір коштів на своєму ресурсі. Якщо не важко - повідомте своїх читачів, що тепловізор придбано. Дякую всім небайдужим. Разом переможемо! ------------------------- якщо ще є небайдужі, то ми терміново збираємо на 4 бронежилета, для хлопців, що стоять на передовій. ми вже купили їм рації, та каски, бронежилети мала видати держава. не видала. картка ПриватБанка 5168 7423 2255 9661 (Андрій Охремчук) ------------------------- Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.