Перейти до змісту

Сайт якості доріг. Ми можемо його наповнити.

foma144

Рекомендовані повідомлення

Виходячи з назви теми, ось - http://dorogy.net/

Все дуже просто. Головне потратити деякий час та допомогти собі та всім. Дякую, приєднуйтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проект без майбутнього... стан наших доріг змінюється не менше двох разів на рік, ніхто так часто не буде оновлювати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проект без майбутнього... стан наших доріг змінюється не менше двох разів на рік, ніхто так часто не буде оновлювати...

Два раза в год? Не чего не напутано? Я думал каждый месяц :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є кращий проект: http://uaroads.com/ із програмою для андроїд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є кращий проект: http://uaroads.com/ із програмою для андроїд.

Як на мене - не бачу чим. Я проїхав по дорозі і відзничив її якість. Я в цьому можа відзначити лише через андроід пристрій. Далі, як буде показувати себе смартфон на авто приміром, якщо купа ям і я їх просто об"їхав. Інший випадок - на Карпенка-Карого по можливості пролітаю ями (70-79 км/год.), а дехто тормозить і всі ями відчуває, як в цьому

випадку буде реагувати пристрій, а сам пристрій калібрований правильно?

Плюс - непогана якість самої карти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічно і сприйняття якості дороги в кожного субєктивне.

Смарт пише не тільки покази сенсора, а ще й швидкість і напрямок руху. Крім того нікуди непотрібно заходити і щось там оцінювати. Покази завантажуються автоматом із смартфону. І дані надходять не від одного пристрою, що дає змогу детальніше оцінювати якість покриття чи не по метрах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні разу не водій але "варіант зі смартом" мені подобається більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні разу не водій але "варіант зі смартом" мені подобається більше

Для смара треба постійно інет, не у всіх є смарт, не всі їздять.

А тут йшов по вулиці, побачив стан і вніс. Все ІМХО. НІкого не примушую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тут йшов по вулиці, побачив стан і вніс. Все ІМХО. НІкого не примушую.

ще й фотку можна зробити, і в ЖЖ запостити

багато ручної роботи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два раза в год? Не чего не напутано? Я думал каждый месяц :)

;)

повторюсь - проект мертвонароджений. Грунтується на дитячому ентузіазмі. Мало хто буде бавитись з його наповненням. А з врахування нерегулярності його наповнення і, відповідно, сумнівної істинності його інформації, мало хто буде йому вірити, а, відповідно, і мало хто буде на нього заглядати. :_37:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет постійно непотрібен.
А тут йшов по вулиці, побачив стан і вніс.
Водії бавитись не хочуть, що там про пішоходів казати.

jack74, Ти вбивця надій, не хочеш допомагати, то принаймні не заважай. Від таких як ти у нашій державі все так паскудно змінюється. Бо такі як ти ще в зародку вбивають в людях надію на щось краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас доріг не має, в нас є тільки напрямки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет постійно непотрібен.

цікаво,

в "софт" буде фільтрувати якщо ввімкнути запис даних і ходити пішки (їхати на велосипеді, в маршрутці)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, Ти вбивця надій!... Від таких як ти у нашій державі все так паскудно змінюється. Бо такі як ти ще в зародку вбивають в людях надію на щось краще.

:_09: ото-то ти вже загнув :) ЖАХ! Який я поганий! :)

Я просто реаліст...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зайшов на сайт зелену дорогу поміняв на червону, а червону на зелену.

зайшов чиновник і всі дороги зробив зелені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в "софт" буде фільтрувати якщо ввімкнути запис даних і ходити пішки (їхати на велосипеді, в маршрутці)
Буде, рідко хто може йти наприклад з швидкість 20км/г. По треку можна визначити пішохід, велосипедист чи водій авто/маршрутки.
ото-то ти вже загнув ЖАХ! Який я поганий! Я просто реаліст...
Да да, страшний бабайка.. ;)

Проект існує і наповнюється значить комусь потрібен. Чи стане гірше від того що автодору будуть тицяти носом в погані дороги які по документах відремонтовані чи, наприклад, коли смартфон попередить власника про яму. Цей проект стане непотрібним тоді коли у нас дороги стануть ідеальними.

зайшов на сайт зелену дорогу поміняв на червону, а червону на зелену. зайшов чиновник і всі дороги зробив зелені
Дані з смартфону чиновникам підробити буде значно важче.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буде, рідко хто може йти наприклад з швидкість 20км/г. По треку можна визначити пішохід, велосипедист чи водій авто/маршрутки.

тоді я за "смартфон"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...