Перейти до змісту

Дитина випала з балкону 9го поверху

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Цитата

Не представляю будущего данной семьи.

Тобто?

Думаю малось на увазі, що тяжко буде жити з таким тягарем на душі. І почитавши тему, виходить що бабулька не втримала дитину, саме в той час, коли та знаходилася на підвіконні.

Именно это я и имел ввиду.

И вообще мое личное мнение не стоит продолжать мусолить данную тему.

У людей трагедия , горе .

Предлагаю закрыть тему , из этических соображений.

Ведь наверняка на форуме есть друзья, знакомые , соседи всех действующих лиц данной истории.

Случилось непоправимое .

И понимая что форум создан для общения все-таки предлагаю просто помолчать ,да-бы не причинить еще большей боли близким данного ребенка .

Опубліковано

Обвинить кого-то всегда очень просто... Не нам судить. Ребеночка жалко и женщину, которая на это смотрела:(

Опубліковано

Закрийте будь-ласка тему. Небачу смислу у подальшому обговоренні, висновки всі зробили.

Закрийте будь-ласка тему. Небачу смислу у подальшому обговоренні, висновки всі зробили.

Опубліковано

Журналісти просять точну адресу, де це сталось. Підкажіть, будь ласка

Опубліковано

Обвинить кого-то всегда очень просто... Не нам судить. Ребеночка жалко и женщину, которая на это смотрела :(

Та ніхто тут і не судить, пані. Форум, це місце де просто обговорюються ситуації і досвід як їх , по можливості, запобігти.
Опубліковано

И понимая что форум создан для общения все-таки предлагаю просто помолчать ,да-бы не причинить еще большей боли близким данного ребенка .

Співчуваю родині цієї дитинки, по скільки знаю ситуацію по втраті не теоретично а практично- у сестри в пожежі загинуло довоє діток- близнюків. Ця тема, просто як попередження- діти не іграшка.
Опубліковано

|А що потрібна сенсація ?
  • Адміністратори
Опубліковано

Тема закрита а журналістамшлюгам варто задуматись про погоню за "сенсацією".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...