Перейти до змісту

Хех! просто цікаво,хто мене так не любить?

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Як ви задроти заї....

Юр, почався футбол. Краще дивись, бо заклюють - порада.

ПС.Бач Гол забили якраз. І знову без образ)))

ПСС. А в мене ще більша проблема: Тоніса надивився, а жинки так і німа(((()))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Все!!я напевно здувся,ніякого настрою відписуватися, шкода, класний був ресурс(((

Почему был? Он и будет таким (надеюсь)

yura-patriot, не воспринимай все так, все будет хорошо ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ви задроти заї....

Юр, почався футбол. Краще дивись, бо заклюють - порада.

ПС.Бач Гол забили якраз. І знову без образ)))

ПСС. А в мене ще більша проблема: Тоніса надивився, а жинки так і німа(((()))))

Ось напевно ти зараз мене і тримаєш!!,але думаю завтра не відпишу,вибач. Ти дійсно класний співрозмовник)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Просто тцікаво хто лупить "-"."

може, все-таки, вивчи граматику для початку!!!!

Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!

Я поставив чотири. Вчися ще і рахувати!!!!!!!!!!!!

п.с. порахуй наголоси))))) і лягай спати)))

Як ви задроти заї....маю наувазі 3-4

Зайо...стим ЗАДРОТАМ на замітку!!! "На увазі" - пишеться ОКРЕМО. та вляжся вже)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати сегодня день немного карявый я тоже сегодня несу немного бред! )) Говорили что вспышки на солнце ))) хз что за бред но что то не то ) Мы тебя любим не парься!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голос за кадром: "Іпать ночка видалась!!!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!

Зайо...стим ЗАДРОТАМ на замітку!!! "На увазі" - пишеться ОКРЕМО. та вляжся вже)))

Не можу. Ну не вже ти думаєш, що мені так тяжко прогуглити,чи що ви там робите,користуєтеся "хромом"який помилки виправляє? дааааааааа!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То фсьо хвігня.... а жинка так і не прийшла/не дзвонить :_29: :_29: :_29:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bublik007, прикінь, 7 раз набираю, а трубки ніхто не бере,,..
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для помилок є тема окрема, так що не кумарь людей грамотій.

І взагалі тебе треба відправити читати правила форуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bublik007, прикінь, 7 раз набираю, а трубки ніхто не бере,,..

давай номер, я наберу :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bodia88888,Та не парся певно музика гучно грає, буває таке... :bayan:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

02:00 ночі... Пора спати... :0134:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кумушкам тоже позакладало , відать :) :) :)

Жартую, до них не дзвонив. хотів спитати в своєї чи ключа має, а то боюсь лягати спати з відкритими дверима :) :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так кумашки як збираються до купи то це на добу, а потім ой стільки пропущених дзвінків коханий що сталось...

P.S Ну все одно доля правди в цих постах є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так кумашки як збираються до купи то це на добу, а потім ой стільки пропущених дзвінків коханий що сталось...

Те саме що я з кумами на рибалці :) :) :). Чого ти так довго їдеш??? Бо далеко від луцька. Чого ти трубки не брав, я звонила 2,5 години назад??? Бо руки в червяках були))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те саме що я з кумами на рибалці :) :) :). Чого ти так довго їдеш??? Бо далеко від луцька. Чого ти трубки не брав, я звонила 2,5 години назад??? Бо руки в червяках були))))))

Істина правда. :smile-zachot:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одному борда стала наркотиком....

ТС, відпустило до ранку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для помилок є тема окрема, так що не кумарь людей грамотій.

І взагалі тебе треба відправити читати правила форуму.

Спец для таких модних пауерюзерсів - див аву)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спец для таких модних пауерюзерсів - див аву)))

Узбагойся, не стартуй все рівно отримаєш.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0106:

Автор yura-patriot, Вчера, 00:11

Просто тцікаво хто лупить "-" тільки знайшов товаришів по футболу,так відразу чотири "-" і не у футбольній темі, а десь "із по тішка" таке вреження що хтось "завидує" . Так я на форумі довго не затримуюся, соррі!!

:0101:

:_11:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто тцікаво хто лупить "-" тільки знайшов товаришів по футболу,так відразу чотири "-" і не у футбольній темі, а десь "із по тішка" таке вреження що хтось "завидує" . Так я на форумі довго не затримуюся, соррі!!

Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!! бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??

Забаньте обох, бо оце "прощання" вже кумарить.

я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!!

Тобі 4 поставили, так ти воні наробив на пару тем.

бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.

Рукаліцо, хулі тут коментувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!! бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.

Слухай, ти вже дістав! Побачу ще один пост в цій темі під твоїм ніком чи жінчиним - почну мінусувати і не заспокоюсь поки твоя рєпа не буде дорівнювати нулю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??

Забаньте обох, бо оце "прощання" вже кумарить.

я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!!

Тобі 4 поставили, так ти воні наробив на пару тем.

бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.

Рукаліцо, хулі тут коментувати.

Що ти пишеш??як би не такі як ти, то воні і не було б і при" - 1000" все ігнор, Нікель ти)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...