Перейти до змісту

Хех! просто цікаво,хто мене так не любить?

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як ви задроти заї....

Юр, почався футбол. Краще дивись, бо заклюють - порада.

ПС.Бач Гол забили якраз. І знову без образ)))

ПСС. А в мене ще більша проблема: Тоніса надивився, а жинки так і німа(((()))))

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Все!!я напевно здувся,ніякого настрою відписуватися, шкода, класний був ресурс(((

Почему был? Он и будет таким (надеюсь)

yura-patriot, не воспринимай все так, все будет хорошо ;)

Опубліковано

Як ви задроти заї....

Юр, почався футбол. Краще дивись, бо заклюють - порада.

ПС.Бач Гол забили якраз. І знову без образ)))

ПСС. А в мене ще більша проблема: Тоніса надивився, а жинки так і німа(((()))))

Ось напевно ти зараз мене і тримаєш!!,але думаю завтра не відпишу,вибач. Ти дійсно класний співрозмовник)))

Опубліковано

"Просто тцікаво хто лупить "-"."

може, все-таки, вивчи граматику для початку!!!!

Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!

Я поставив чотири. Вчися ще і рахувати!!!!!!!!!!!!

п.с. порахуй наголоси))))) і лягай спати)))

Як ви задроти заї....маю наувазі 3-4

Зайо...стим ЗАДРОТАМ на замітку!!! "На увазі" - пишеться ОКРЕМО. та вляжся вже)))

Опубліковано

Кстати сегодня день немного карявый я тоже сегодня несу немного бред! )) Говорили что вспышки на солнце ))) хз что за бред но что то не то ) Мы тебя любим не парься!

Опубліковано

Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!

Зайо...стим ЗАДРОТАМ на замітку!!! "На увазі" - пишеться ОКРЕМО. та вляжся вже)))

Не можу. Ну не вже ти думаєш, що мені так тяжко прогуглити,чи що ви там робите,користуєтеся "хромом"який помилки виправляє? дааааааааа!!!

Опубліковано

Для помилок є тема окрема, так що не кумарь людей грамотій.

І взагалі тебе треба відправити читати правила форуму.

Опубліковано

bodia88888,Та не парся певно музика гучно грає, буває таке... :bayan:

Кумушкам тоже позакладало , відать :) :) :)

Жартую, до них не дзвонив. хотів спитати в своєї чи ключа має, а то боюсь лягати спати з відкритими дверима :) :) :)

Опубліковано

bodia88888,Та не парся певно музика гучно грає, буває таке... :bayan:

Так кумашки як збираються до купи то це на добу, а потім ой стільки пропущених дзвінків коханий що сталось...

P.S Ну все одно доля правди в цих постах є.

Опубліковано

Так кумашки як збираються до купи то це на добу, а потім ой стільки пропущених дзвінків коханий що сталось...

Те саме що я з кумами на рибалці :) :) :). Чого ти так довго їдеш??? Бо далеко від луцька. Чого ти трубки не брав, я звонила 2,5 години назад??? Бо руки в червяках були))))))

Опубліковано

Те саме що я з кумами на рибалці :) :) :). Чого ти так довго їдеш??? Бо далеко від луцька. Чого ти трубки не брав, я звонила 2,5 години назад??? Бо руки в червяках були))))))

Істина правда. :smile-zachot:
Опубліковано

Для помилок є тема окрема, так що не кумарь людей грамотій.

І взагалі тебе треба відправити читати правила форуму.

Спец для таких модних пауерюзерсів - див аву)))

Опубліковано

:0106:

Автор yura-patriot, Вчера, 00:11

Просто тцікаво хто лупить "-" тільки знайшов товаришів по футболу,так відразу чотири "-" і не у футбольній темі, а десь "із по тішка" таке вреження що хтось "завидує" . Так я на форумі довго не затримуюся, соррі!!

:0101:

:_11:
Опубліковано

Просто тцікаво хто лупить "-" тільки знайшов товаришів по футболу,так відразу чотири "-" і не у футбольній темі, а десь "із по тішка" таке вреження що хтось "завидує" . Так я на форумі довго не затримуюся, соррі!!

Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!! бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.

Опубліковано

Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??

Забаньте обох, бо оце "прощання" вже кумарить.

я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!!

Тобі 4 поставили, так ти воні наробив на пару тем.

бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.

Рукаліцо, хулі тут коментувати.

Опубліковано

Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!! бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.

Слухай, ти вже дістав! Побачу ще один пост в цій темі під твоїм ніком чи жінчиним - почну мінусувати і не заспокоюсь поки твоя рєпа не буде дорівнювати нулю.

Опубліковано

Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??

Забаньте обох, бо оце "прощання" вже кумарить.

я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!!

Тобі 4 поставили, так ти воні наробив на пару тем.

бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.

Рукаліцо, хулі тут коментувати.

Що ти пишеш??як би не такі як ти, то воні і не було б і при" - 1000" все ігнор, Нікель ти)))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...