Перейти до змісту

Хех! просто цікаво,хто мене так не любить?

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

напевне мається на увазі PAKSIVATOVA

Вот тобі і зв"язок, напевно: якщо то вона!: вона фанатка Іспанців, далі сам здогадаєшся)))

цікавий аргумент :D тепер будете знати як проти них вболівати, ахахахаха

Опубліковано

Юр, порада! Не звертай уваги! Є більші "проблеми")))) Напр., он жинка моя, до цих пір жду, і не дзвонить - на піццу пішла з кумушками))))) А ти мінуси мінуси.

Смішки смішками, а на часах 0-43. Піцерії до цих пір хіба піццу печуть???????)))))))

ПС. Я догадуюсь щО ви зараз понаписуєте))))))

Опубліковано

Те кто дожил до пауер юзера и не был злостно заминусован имеют немножко прав минусовать других.И таки если тебе влепили 4 минуса, ну значит заслужил-посиди подумай о своем поведении

Те кто дожил до пауер юзера и не был злостно заминусован имеют немножко прав казнить других.И таки если тебе влепили 4 минуса, ну значит ты не достоин великой похвалы мастеров)

Опубліковано

yura-patriot, а если я тебе влеплю четыре плюса - это что тебе даст ?

Р.S. Как достали, как же вы все не поймете - в жизни это вам не чего не даст! А вот на форуме, подобные темы, загонят в "супер карму" и уважать, любить, ненавидеть... вас больше или меньше от этого не кто не будет!

Такого Брєда від тебе не очікував, читаючи твої пости!!

yura-patriot, а если я тебе влеплю четыре плюса - это что тебе даст ?

Р.S. Как достали, как же вы все не поймете - в жизни это вам не чего не даст! А вот на форуме, подобные темы, загонят в "супер карму" и уважать, любить, ненавидеть... вас больше или меньше от этого не кто не будет!

Якщо тебе дістали ти би ніколи би не відповів)))

Первое - ты что, даже нечего не понял?

Второе - я просто не воспринимаю это так как ты.

Опубліковано

Смішки смішками, а на часах 0-43. Піцерії до цих пір хіба піццу печуть???????)))))))

ПС. Я догадуюсь щО ви зараз понаписуєте))))))

Бодя, печуть тільки по спецзамовленню) Приходь в неділю в гості - ми їм "помстимося")))))
Опубліковано

Бодя, печуть тільки по спецзамовленню) Приходь в неділю в гості - ми їм "помстимося")))))

Ага, потім знов неділю розмовляти не будуть))) А я заодно і на рибалку поїду на наступні вихідні.

Опубліковано

Все!!я напевно здувся,ніякого настрою відписуватися, шкода, класний був ресурс(((

п'ятниця, 13-е, повний місяць. Завтра настрій з'явиться :)

Опубліковано

Те кто дожил до пауер юзера и не был злостно заминусован имеют немножко прав минусовать других.И таки если тебе влепили 4 минуса, ну значит заслужил-посиди подумай о своем поведении

Те кто дожил до пауер юзера и не был злостно заминусован имеют немножко прав казнить других.И таки если тебе влепили 4 минуса, ну значит ты не достоин великой похвалы мастеров)

Равенство это в демократии мадам, а здесь частный ресурс где никто, никому, ничего не должен. От минуса еще никто не умер и деньги на кредитке не потерял, а так званые мастера начинали жизнь на форуме еще с тех пор когда минусов не было, да и группы пауер юзер тогда еще и в планах не существовало и репутацию они себе зарабатывали не циферками под профилем, а остротой ума, чувства юмора и порядочного общения.

Опубліковано

Пора переносити обговорення в тему "Кому не спится в ночь глухую" ...

Чи взагалі тему закривати)))) Справедливість відновлено, "-" виправленні.
Опубліковано

"Просто тцікаво хто лупить "-"."

може, все-таки, вивчи граматику для початку!!!!

Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!

Опубліковано

Юр, порада! Не звертай уваги! Є більші "проблеми")))) Напр., он жинка моя, до цих пір жду, і не дзвонить - на піццу пішла з кумушками)))))

А це вже не смішки: я дзвонив - трубки не бере - ШКАНДАЛЬ!!!))

Опубліковано

Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!

Я поставив чотири. Вчися ще і рахувати!!!!!!!!!!!!

п.с. порахуй наголоси))))) і лягай спати)))

Опубліковано

Я поставив чотири. Вчися ще і рахувати!!!!!!!!!!!!

п.с. порахуй наголоси))))) і лягай спати)))

Як ви задроти заї....маю наувазі 3-4

Опубліковано

Юр, порада! Не звертай уваги! Є більші "проблеми")))) Напр., он жинка моя, до цих пір жду, і не дзвонить - на піццу пішла з кумушками)))))

А це вже не смішки: я дзвонив - трубки не бере - ШКАНДАЛЬ!!!))

Вечер перестает быть томным ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...