bodia88888 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:11 #51 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:11 Як ви задроти заї....Юр, почався футбол. Краще дивись, бо заклюють - порада.ПС.Бач Гол забили якраз. І знову без образ)))ПСС. А в мене ще більша проблема: Тоніса надивився, а жинки так і німа(((()))))
nikblack Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:12 #52 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:12 Все!!я напевно здувся,ніякого настрою відписуватися, шкода, класний був ресурс((( Почему был? Он и будет таким (надеюсь)yura-patriot, не воспринимай все так, все будет хорошо
yura-patriot Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:17 Автор #53 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:17 Як ви задроти заї....Юр, почався футбол. Краще дивись, бо заклюють - порада.ПС.Бач Гол забили якраз. І знову без образ)))ПСС. А в мене ще більша проблема: Тоніса надивився, а жинки так і німа(((()))))Ось напевно ти зараз мене і тримаєш!!,але думаю завтра не відпишу,вибач. Ти дійсно класний співрозмовник)))
gigant Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:19 #54 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:19 "Просто тцікаво хто лупить "-"."може, все-таки, вивчи граматику для початку!!!!Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!Я поставив чотири. Вчися ще і рахувати!!!!!!!!!!!!п.с. порахуй наголоси))))) і лягай спати)))Як ви задроти заї....маю наувазі 3-4Зайо...стим ЗАДРОТАМ на замітку!!! "На увазі" - пишеться ОКРЕМО. та вляжся вже)))
starOFF Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:19 #55 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:19 Кстати сегодня день немного карявый я тоже сегодня несу немного бред! )) Говорили что вспышки на солнце ))) хз что за бред но что то не то ) Мы тебя любим не парься!
bodia88888 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:21 #56 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:21 Голос за кадром: "Іпать ночка видалась!!!"
yura-patriot Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:25 Автор #57 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:25 "Просто тцікаво хто лупить "-"."може, все-таки, вивчи граматику для початку!!!!Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!Я поставив чотири. Вчися ще і рахувати!!!!!!!!!!!!п.с. порахуй наголоси))))) і лягай спати)))Як ви задроти заї....маю наувазі 3-4Зайо...стим ЗАДРОТАМ на замітку!!! "На увазі" - пишеться ОКРЕМО. та вляжся вже)))Не можу. Ну не вже ти думаєш, що мені так тяжко прогуглити,чи що ви там робите,користуєтеся "хромом"який помилки виправляє? дааааааааа!!!
bodia88888 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:28 #58 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:28 То фсьо хвігня.... а жинка так і не прийшла/не дзвонить :_29:
bodia88888 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:36 #59 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:36 bublik007, прикінь, 7 раз набираю, а трубки ніхто не бере,,..
Ura Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:42 #60 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:42 "Просто тцікаво хто лупить "-"."може, все-таки, вивчи граматику для початку!!!!Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!Я поставив чотири. Вчися ще і рахувати!!!!!!!!!!!!п.с. порахуй наголоси))))) і лягай спати)))Як ви задроти заї....маю наувазі 3-4Зайо...стим ЗАДРОТАМ на замітку!!! "На увазі" - пишеться ОКРЕМО. та вляжся вже)))Для помилок є тема окрема, так що не кумарь людей грамотій.І взагалі тебе треба відправити читати правила форуму.
charlie Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:43 #61 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:43 bublik007, прикінь, 7 раз набираю, а трубки ніхто не бере,,.. давай номер, я наберу
Ura Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:52 #62 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:52 bodia88888,Та не парся певно музика гучно грає, буває таке...
Panek Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:59 #63 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:59 02:00 ночі... Пора спати...
bodia88888 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 23:02 #64 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 23:02 bodia88888,Та не парся певно музика гучно грає, буває таке... Кумушкам тоже позакладало , відать :) Кумушкам тоже позакладало , відать :) Жартую, до них не дзвонив. хотів спитати в своєї чи ключа має, а то боюсь лягати спати з відкритими дверима :)
Ura Опубліковано 13 Червня, 2014 в 23:04 #65 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 23:04 bodia88888,Та не парся певно музика гучно грає, буває таке... Кумушкам тоже позакладало , відать :) Так кумашки як збираються до купи то це на добу, а потім ой стільки пропущених дзвінків коханий що сталось...P.S Ну все одно доля правди в цих постах є.
bodia88888 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 23:07 #66 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 23:07 Так кумашки як збираються до купи то це на добу, а потім ой стільки пропущених дзвінків коханий що сталось... Те саме що я з кумами на рибалці :) . Чого ти так довго їдеш??? Бо далеко від луцька. Чого ти трубки не брав, я звонила 2,5 години назад??? Бо руки в червяках були))))))
Ura Опубліковано 13 Червня, 2014 в 23:11 #67 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 23:11 Так кумашки як збираються до купи то це на добу, а потім ой стільки пропущених дзвінків коханий що сталось... Те саме що я з кумами на рибалці :) . Чого ти так довго їдеш??? Бо далеко від луцька. Чого ти трубки не брав, я звонила 2,5 години назад??? Бо руки в червяках були)))))) Істина правда.
Dream Опубліковано 14 Червня, 2014 в 04:15 #68 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 04:15 Ще одному борда стала наркотиком....ТС, відпустило до ранку?
gigant Опубліковано 14 Червня, 2014 в 11:13 #69 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 11:13 "Просто тцікаво хто лупить "-"."може, все-таки, вивчи граматику для початку!!!!Якщо ти думаєш що заумнічав, то мені тебе жалко, і не вчи мене,бо три наголоса також не ставляться!!!Я поставив чотири. Вчися ще і рахувати!!!!!!!!!!!!п.с. порахуй наголоси))))) і лягай спати)))Як ви задроти заї....маю наувазі 3-4Зайо...стим ЗАДРОТАМ на замітку!!! "На увазі" - пишеться ОКРЕМО. та вляжся вже)))Для помилок є тема окрема, так що не кумарь людей грамотій.І взагалі тебе треба відправити читати правила форуму.Спец для таких модних пауерюзерсів - див аву)))
Ura Опубліковано 14 Червня, 2014 в 17:12 #70 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 17:12 Спец для таких модних пауерюзерсів - див аву)))Узбагойся, не стартуй все рівно отримаєш.....
jack74 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 00:45 #71 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 00:45 Хех! просто цікаво,хто мене так не любить? Автор yura-patriot, Вчера, 00:11 Просто тцікаво хто лупить "-" тільки знайшов товаришів по футболу,так відразу чотири "-" і не у футбольній темі, а десь "із по тішка" таке вреження що хтось "завидує" . Так я на форумі довго не затримуюся, соррі!! Як видалити свій акаунт? з вашого форуму? Автор yura-patriot, Вчера, 00:57 Я вас любив((
supok Опубліковано 15 Червня, 2014 в 06:56 #72 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 06:56 Хех! просто цікаво,хто мене так не любить? Автор yura-patriot, Вчера, 00:11 Просто тцікаво хто лупить "-" тільки знайшов товаришів по футболу,так відразу чотири "-" і не у футбольній темі, а десь "із по тішка" таке вреження що хтось "завидує" . Так я на форумі довго не затримуюся, соррі!! Як видалити свій акаунт? з вашого форуму? Автор yura-patriot, Вчера, 00:57 Я вас любив(( Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!! бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.
nickel Опубліковано 15 Червня, 2014 в 07:36 #73 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 07:36 Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??Забаньте обох, бо оце "прощання" вже кумарить.я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!!Тобі 4 поставили, так ти воні наробив на пару тем. бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.Рукаліцо, хулі тут коментувати.
phantom Опубліковано 15 Червня, 2014 в 07:45 #74 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 07:45 Хех! просто цікаво,хто мене так не любить? Автор yura-patriot, Вчера, 00:11 Просто тцікаво хто лупить "-" тільки знайшов товаришів по футболу,так відразу чотири "-" і не у футбольній темі, а десь "із по тішка" таке вреження що хтось "завидує" . Так я на форумі довго не затримуюся, соррі!! Як видалити свій акаунт? з вашого форуму? Автор yura-patriot, Вчера, 00:57 Я вас любив(( Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!! бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин. Слухай, ти вже дістав! Побачу ще один пост в цій темі під твоїм ніком чи жінчиним - почну мінусувати і не заспокоюсь поки твоя рєпа не буде дорівнювати нулю.
supok Опубліковано 15 Червня, 2014 в 07:49 #75 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 07:49 Що ви морозите!!!!!!!!! це ЯЯЯЯ!!! Юра-Патріот пишу чесно(зайшов під ніком дружини) не витримав)))які соплі, ви що ?? взагалі нічого не розумієте??Забаньте обох, бо оце "прощання" вже кумарить.я за банальну справедливість, поставте мені 100 мінусів, будь-ласка!!!!!!!!!Тобі 4 поставили, так ти воні наробив на пару тем.бо мені вже пох я просто хотів бути чесним, нормальним,щирим,які сльози ви хоть думаєте тррішки))))))))). Я самий добрий "чувак" тут був,але ж вам кортить!!!Я чесно звернувся до адміна щоб видалили,відповідь ні!! чому не знаю, ви тут стали( кумов"я, брати, свати) плюсуйте собі самі і далі і тіштеся я радий за вас)))) я взагалі замітив є такі: пост"+",пост"+" якась хірня"+"ще хуже"+"ось я впевнений що такі і дають "-"(да на здоров"я) типу дєлкі))Як на мене ніяких плюсів не треба,мінусів,просто спілкування(звісно культурне)але всерівно якесь "озабочене" знайдеться і "влізе і все спортить,перекрутить. Це-точно що чим більше спілкуюся з людьми,тим більше люблю тварин.Рукаліцо, хулі тут коментувати.Що ти пишеш??як би не такі як ти, то воні і не було б і при" - 1000" все ігнор, Нікель ти)))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.