Перейти до змісту

А де ТИ міняєш автомобільне мастило(майстри, станції і тд.)?

Петро Автомастила

Рекомендовані повідомлення

Хто де міняє мастило в своєму металевому коні????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

В одному сталевому коні в гаражах, в іншому - на Волинь Авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам вдома на ямі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петро Автомастила, продовжуй :) - не тягни тваринку за тіїво... ціна, де, які мастила пропонуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петро Автомастила, продовжуй :) - не тягни тваринку за тіїво... ціна, де, які мастила пропонуєш?

Наразі я вивчаю ринок послуг по маслозаміні, а ціни на мастила в розділі авто\мото продам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна питання? коли треба міняти мастило якщо купив недавно машину, а бірочки немає коли останній раз міняли, як по маслу дізнатися коли його міняти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна питання? коли треба міняти мастило якщо купив недавно машину, а бірочки немає коли останній раз міняли, як по маслу дізнатися коли його міняти?

Зразу міняй, хто зна скільки на тому маслі вже накатали???

Del

Запрпонована вами тема не є актуальна, оскільки останній запис був 2013 року!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо чоловік не давно міняв, то для чого його міняти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міняю на офіційному сервісі в Сафроні, поки машина на гарантії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ви знаєте коли воно мінялось чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні але воно не чорне, а коричневе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой - це ж не те, про що я подумав :_07:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколас, поміняйте заодне і всі фільтра, літо як-не-як на дворі, легше буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люблять наші люди ризикувати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому випадку я б не спішив міняти, але їздити на ньому довго теж не раджу! З іншої сторони медалі зазвичай продавці авто перед продажою мастило міняють(якщо воно було заїзджене), але в цьому випадку перевагу ставлять на низьку ціну мастила , а не на якість! Коли я купив собі авто, я одразу замінив ремені, мастило, всі фільтри і мастило гідропідсилювача-бо все було в незадовільному стані!

P.S. А можливо Вам і повезло з попереднім власноком, не всі безсовісні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є таке неписане правило - купив авто міняй рідини та фільтра. Охолоджувальна теж має свій ресурс, треба дивитись в якому стані, тормозна - гігроскопічна, тобто набираєвологу з повітря, при цьому найголовніший параметр - температура кіпіння різко падає, ось цитата "Тормозную жидкость нужно менять через 2-3 года, т.к. она гигроскопичная, т.е. способна поглощать водяные пары из воздуха. Всего за один год тормозная жидкость, в гидравлической системе, набирает 2 — 3% воды и, в результате, ее температура кипения снижается на 30° — 40°С. За второй год эксплуатации автомобиля, процентное соотношение влаги в тормозной жидкости увеличивается до 5 — 6%, и температура кипения падает еще на 40° — 50°С. А это, уже критично для тормозной системы любого автомобиля."

Взагалі бажано передивитить весь автомобіль, всі сальники, трубопроводи, підвіску і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ну експерти, якщо масло довго(після 3-4тисКМ) не темніє воно добре чи кака? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неписане правило - купив авто міняй рідини та фільтра

ПІДТРИМУЮ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ну експерти, якщо масло довго(після 3-4тисКМ) не темніє воно добре чи кака? :blink:

Кака и дуже погана, одна з властивостей масла - мийка двигуна, терміново міняй, масло не миє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кака и дуже погана,

значить все ж таки те, про що я подумав. Мені здається на нових авто ТО прописане або в км, або в часові, що швидше настане. І мастило там рекомендовано міняти раз в рік чи в два... не памятаю, але точно є ще й дата годності того мастила.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кака и дуже погана,

значить все ж таки те, про що я подумав. Мені здається на нових авто ТО прописане або в км, або в часові, що швидше настане. І мастило там рекомендовано міняти раз в рік чи в два... не памятаю, але точно є ще й дата годності того мастила.

Я знаю, що або через 10К км, або через рік. В тарі - масло 5 років термін зберігання, а в двигуні - рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую поїду міняти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міняв на "Шинасервісі" на Стрілецькій. Попутно із усіма фільтрми та промивкою після старого. Накатав після купівлі більше 6000 км:) Тому вже було необхідно.

Ще скажіть де поміняти антиіфріз демісезонний, щоб також із промивкою і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж питання до експертів :)

Чи є різниця як міняти: зливати чи висмоктувати? Що в принципі краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я, коли ціни вгору полізли, купив масло/фільтра, і тепер на ямі буду сам міняти))) Залишилось тищі три наїздити. Хоча при купівлі на місці міняють (робота) безкоштовно. Кулі, треба ж і самому попробувати!)) Он, перший раз стойкі міняв, нічьо, справився, їжджу!)))

Чи є різниця як міняти: зливати чи висмоктувати? Що в принципі краще?

Якщо є можливість, то на ніч відкрутити пробку і хай собі скапує. Імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...