Перейти до змісту

Проблема з ОС?

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І так - є комп, брендовий HP Compah DX2200 куплений тут на Борді. Не суть.

Попав мені цей комп в руки із низкою проблем. Одна із яких часті BSoD-и. На віндовс 7.

Читання мінідампів показало, що проблема із ntdll.dll. Подумав, що проблема з вінтом. Тести Вікторією підтвердили побоювання. АЛЕ! Low Level Format усунув ці проблеми!

Вінда стала знову. Ніби все гуд. Але з'явилася інша проблема..

Щоб під Він7, що під ХР - NSIS error. Тобто все, що я закачую з нета на машину - не стартує.

Стартує, але не доходить до кінця. НІякі дрова з офсайту.

АЛЕ, якщо я на іншій машині записую ті ж самі файли на флешку і запускаю тут - стартують без проблем!

Вінду переставив вже знову. ХР. І на цей раз логіка така, усі саморозпаковуючі архіви - "Файл поврежден". ... :(

Де зарита собака?

- Вінт форматований.

- створювалися нові розділи

- Вінда уся біла, ніяких зборок (зі зборками також проблеми)

- перенесення папок ТМП / ТЕМП на інші розділи - нічого не вирішили

- БСОД-и вирішилися вийманням дискретного відео, на вмонтованому все гуд.

Думки? Вже не знаю на що думати...

Опубліковано

Думав над вінтом, наразі немає вінта, на роботі забув взяти :(

Цікаво ще, що драйвер для мережі загрузився і запустився без проблем як і інсталяха firefox-а.

Із усым решта проблема.

Опубліковано

можеш спробувати (якщо не пробував ще)

Дякую, але я вмію користуватися Гуглом. Там ще сказано, що можна запустити в режимі командної строчки із параметром /ncrc

НЕ допомагає.

Опубліковано
- БСОД-и вирішилися вийманням дискретного відео, на вмонтованому все гуд.

Що з кондюками в БЖ?

І як справи на рахунок memtest?

(якшо десь дата-лінія від мосту відійшла то заміна ОЗУ мало шо дасть)

Опубліковано

Народ, не запускаються лише ті файли які я скачав на цій же машині. Файли з інших машин (а їх в мене дома ще 2, робочі) запускаються.

Зараз знайду вінта ще одного. Маю третю машину (чужу :) ця проблемна четверта, теж не моя) :)

Опубліковано

:_32:

Народ, не запускаються лише ті файли які я скачав на цій же машині.

А скачані файли з даного заліза, якшо їх скопіювати на флешку - запускаються?

Опубліковано

у мене в знайомого чимось схожі проблеми були, він разів з десять ставив різну вінду, перелопатив усе що можна і не допомагало, всі інсталяхи пошкоджено, прожки не запускаються і т.д. Проблема була у дровах записаних на балванку, точніше у підступному вірусі котрим був заражений один із драйверів для мамки. Після установки вінди (ХР) відразу ставив дрова, проблеми починались коли перезавантажував ПК.

якщо проблеми не піддаються вирішенню можливо буде розумним занести до спеців по залізу? Я про Васильовича що за ЦУМом (на третьому поверсі приміщення де колись вродь мегаспорт був), дядько шарить, думаю допоможе, бере небагато.

Опубліковано

А скачані файли з даного заліза, якшо їх скопіювати на флешку - запускаються?

Ні.

Вінда стала на 3-й вінт. та ж сама пісня. Вінда 7. Укр х86. Ніколи не підводила.

Заміна пам'яті також на дала результату.

Дуже схоже на

десь дата-лінія від мосту відійшла

Тобто проблема з материнкою :(

Опубліковано

Дочитався, що мережева карта може бити ТСР пакети.

Знайду зовнішню - перевірю. Відпишуся.

Опубліковано

А це тут до чого?

Записаний з флешки файл - запускається.

Проблема лише зі скачаними файлами.

Опубліковано

А це тут до чого?

Записаний з флешки файл - запускається.

Проблема лише зі скачаними файлами.

Я два дні ставив на такий ПК систему і кожен раз інші помилки вискакували. Попробуй, як кажуть "попытка не пытка". А може допоможе.

Опубліковано

То мережева полюбому. Якщо все гуд запускається - то проблему тре шукати в мережевому обладнанні або в моніторинговому обладнанні. В Вашому випадку - в мережевій платі. В СРС проблема скоріше усього. Десь пару бітів загубилось і капєц :D

• 2 тижня потому...
Опубліковано

як виявилося, проблема з материнкою.

Заміна материнки віришила усі проблеми. Підозрюю, що південний міст.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...