Перейти до змісту

Атакуют минусами! Беспредел!

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

Я тут підняв тему "Скільки в Луцьку вишок (трансляторів) мобільного зв’язку?", так там чи не на кожне повідомлення "доброзичливці" відгукнулись :) . Але коли впевнений в собі, то такі атаки можна сприймати, як похвалу і вказівку, що намацав правильну стежку (не боліло б, не сичали б).

Так що всім спасибі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

Карма странный предмет, у когото она есть у когото нет ))) Да пусть боги хронят мою карму и не осквернит ее никто минусом ) аминь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Атакуют минусами! Беспредел!

Атакують і бєспрєдел - це на Сході України. А тут, воспрінімают декого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, ребята, кучу грязи увидал. Как и по другим моим темам. А конкретный ответ не прозвучал. В добавок ещё минус влепили. Ну -5 даже красивей смотрится. )) Расслабтесь. Вижу, такие агрессивные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби були агресивні було б - 55. А так всі на приколі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дорослі люди, а переживають за плюсік на форумі))

я ху*ю, дарагая рєдакція :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ибо: ученье свет, а не ученых - тьма!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, ребята, кучу грязи увидал. Как и по другим моим темам. А конкретный ответ не прозвучал. В добавок ещё минус влепили. Ну -5 даже красивей смотрится. )) Расслабтесь. Вижу, такие агрессивные.

Якби були агресивні було б - 55. А так всі на приколі.

П'ятниця все ж таки вот і на приколі=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КОРЕКТНА ОДА ВОРОГАМ

Мої кохані, милі вороги!

Я мушу вам освідчитись в симпатії.

Якби було вас менше навкруги,—

людина може вдаритись в апатію.

Мені смакує ваш ажіотаж.

Я вас ділю на види і на ранги.

Ви — мій щоденний, звичний мій тренаж,

мої гантелі, турники і штанги.

Спортивна форма — гарне відчуття.

Марудна справа — жити без баталій.

Людина від спокійного життя

жиріє серцем і втрачає талію.

Спасибі й вам, що ви не м’якуші.

Дрібнота буть не годна ворогами.

Якщо я маю біцепси душі —

то в результаті сутичок із вами.

Отож хвала вам!

Бережіть снагу.

І чемно попередить вас дозвольте:

якщо мене ви й зігнете в дугу,

то ця дуга, напевно, буде вольтова.

© Ліна Костенко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

дорослі люди, а переживають за плюсік на форумі))

я ху*ю, дарагая рєдакція :_07: :_07: :_07:

а давайй ми всі тобі мінуснемо до -1000 рейтинга я побачу як ти заговориш, я побачу як в тебе куплять щось тобі будуть мінусувати дальше якщо ти навіть чесна і хороша людина, маєш рейтинг 1000 молодець, самому небойс тоже колись плюсували і віднімали і ти псіхуава а зараз дєлок ну ну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а давайй ми всі тобі мінуснемо до -1000 рейтинга я побачу як ти заговориш, я побачу як в тебе куплять щось тобі будуть мінусувати дальше якщо ти навіть чесна і хороша людина, маєш рейтинг 1000 молодець, самому небойс тоже колись плюсували і віднімали і ти псіхуава а зараз дєлок ну ну

Я мало що зрозумів з цього набору букв, чесно кажучи.

Борда це тобі не твій чат - тут багато хто знають один одного в обличчя, тому карма грає далеко не головну роль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мало що зрозумів з цього набору букв, чесно кажучи.

Борда це тобі не твій чат - тут багато хто знають один одного в обличчя, тому карма грає далеко не головну роль.

Спасибо. успокоил. Хоть один умный ответ за всю тему. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку дана тема виникла тому, що деякі користувачі можуть ставити мінуси ( та й плюси деколи ) - типу ВІП люди, а деякі ні...Найгірше в цій ситуації, що ці самі ж Power users, VIP,і так далі, навіть не пояснюють чому вліпили той мінус, і людина якій вліпили мінус - незнає як реагувати, чи в того Power users ( доречі невідомо якого, там ж не пише хто вліпив мінус - шифруються ), просто настрій поганий, чи сімейні проблеми, з тещею посварився,,,жінка не ....дала ... чи просто не те натис, бо промахнувся з будуна ( читав форум,,,і таке бувало писали Power users, VIP) Ніхто ж нічого не пояснює. А статус на борді - справді може негативно вплинути якщо ти щось продаєш, надаєш якісь послуги, бо люди ж незнають за що в тебе мінуси, але думають, що якщо з мінусами - значить редиска ...нехороший человек )))

На мою думку , не дивлячись на статус на Борді - людина має пояснити за що мінусує, щоб всі знали що це вона зробила не безпідставно ( або все ж таки безпідставно, кожен оцінить правильність), аргументує свою думку.

Або додати функцію мінусувати всім - типу легалізація зброї на форумі ))), і тоді я думаю Power users, VIP,стане трохи менше )))

Вирішувати не мені , та думаю адмінам варто звернути увагу на ситуацію з тими мінусами, бо думаю те що я описав вище - неподобається багатьом, та пишуть не всі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо. успокоил. Хоть один умный ответ за всю тему. )

осталось підійти й поблажливо похлопати по плечу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку дана тема виникла тому, що деякі користувачі можуть ставити мінуси ( та й плюси деколи ) - типу ВІП люди, а деякі ні...Найгірше в цій ситуації, що ці самі ж Power users, VIP,і так далі, навіть не пояснюють чому вліпили той мінус, і людина якій вліпили мінус - незнає як реагувати, чи в того Power users ( доречі невідомо якого, там ж не пише хто вліпив мінус - шифруються ), просто настрій поганий, чи сімейні проблеми, з тещею посварився,,,жінка не ....дала ... чи просто не те натис, бо промахнувся з будуна ( читав форум,,,і таке бувало писали Power users, VIP) Ніхто ж нічого не пояснює. А статус на борді - справді може негативно вплинути якщо ти щось продаєш, надаєш якісь послуги, бо люди ж незнають за що в тебе мінуси, але думають, що якщо з мінусами - значить редиска ...нехороший человек )))

На мою думку , не дивлячись на статус на Борді - людина має пояснити за що мінусує, щоб всі знали що це вона зробила не без підставно ( або все ж таки безпідставно, кожен оцінить правильність), аргументує свою думку.

Або додати функцію мінусувати всім - типу легалізація зброї на форумі ))), і тоді я думаю Power users, VIP,стане трохи менше )))

Вирішувати не мені , та думаю адмінам варто звернути увагу на ситуацію з тими мінусами, бо думаю те що я описав вище - неподобається багатьом, та пишуть не всі...

1 ніхто нікому нічого не має. Ну допустим, я вліплю тобі мінус, й скажу, що тому що жінка не дала, від цього щось змінится ? Мінус на плюс перетворится ? Мінус це не згідність з думкою й все, у нормальних людей, а якщо людина какашка, то тобі не пофіг, по якій причині він тобі мінусує ?

2 якщо дати можливість мінусувати всім, то завтра появлятся десятки аккаунтів одноденок (дводенок,троденок, потрібне підкреслити) які будуть створені лише для того, щоб комусь мститися, за те що мінуса поставив, забанив, нахамив , косо глянув (потрібне знову ж таки підкреслити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку , не дивлячись на статус на Борді - людина має пояснити за що мінусує, щоб всі знали що це вона зробила не без підставно ( або все ж таки безпідставно, кожен оцінить правильність), аргументує свою думку.

1 ніхто нікому нічого не має. Ну допустим, я вліплю тобі мінус, й скажу, що тому що жінка не дала, від цього щось змінится ? Мінус на плюс перетворится ? Мінус це не згідність з думкою й все, у нормальних людей, а якщо людина какашка, то тобі не пофіг, по якій причині він тобі мінусує ?

2 якщо дати можливість мінусувати всім, то завтра появлятся десятки аккаунтів одноденок (дводенок,троденок, потрібне підкреслити) які будуть створені лише для того, щоб комусь мститися, за те що мінуса поставив, забанив, нахамив , косо глянув (потрібне знову ж таки підкреслити)

1 ) Якщо ти вліпиш мінус за те що жінка не дала - люди побачать що ти не правий і поставлять +, а про тебе в них буде відповідна думка. Я та багато інших користувачів незгідний з думками Power users, VIP, і так далі, але мінусувати чомусь неможемо, бо ви залишили тільки за собою таке право.

2) Я за те, щоб мінусувати могли всі ( звичайно якщо Power users, VIP, не бояться втратити свої статусів), а одноденок має перевіряти адмін і звичайно мають бути відповідні міри.

По ваших словах - статус не головний, но чомусь ви від нього не відмовились.

Я за те, щоб мінусували всі - це буде справедливо, бо кожен зможе висловити таким чином свою думку, якщо звичайно цього не бояться Power users, VIP,і всі інші надлюди ))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за те, щоб мінусували всі - це буде справедливо, бо кожен зможе висловити таким чином свою думку, якщо звичайно цього не бояться Power users, VIP,і всі інші надлюди ))).

Да ты что!? Представь что тогда начнется - каждый нытик будет лепить где нужно и не нужно, и это только поверхностное всех прелестей.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да сколько можно уже ныть про эту репутацию?

За восемь лет это, кажется, четвёртая реинкарнация "задрочки для кармодрочеров" - и постоянно одно и то же.

Зачётную фразу недавно в фильме услышал - ну практически по теме.

"Автоботы, Десептиконы... Как малые дети - всё время дерутся, устраивают бардак во Вселенной... А потом я, должен убирать за вами!" © Lockdown

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ты что!? Представь что тогда начнется - каждый нытик будет лепить где нужно и не нужно, и это только поверхностное всех прелестей.

Будуть ставити там де вважають за потрібне, де не згідні з думкою автора посту ...

Чому Ви вважаєте свою думку адекватною, а думку іншого, хай навіть нового користувача - не адекватною ? Надлюди - завишена самомоцінка ))) Мінусують тільки вони - відчувають таким чином свою владу )))). Як мені взнати що за написом Power users, VIP, і так далі не нитік )))?

Дивлюсь відписують Power users, VIP, , невже злякались ?

Моя думка вище ...я за те, щоб мінусували ( або плюсували )всі ...і таким чином проявляли свою думку стосовно написаного іншим користувачем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 ) Якщо ти вліпиш мінус за те що жінка не дала - люди побачать що ти не правий і поставлять +, а про тебе в них буде відповідна думка. Я та багато інших користувачів незгідний з думками Power users, VIP, і так далі, але мінусувати чомусь неможемо, бо ви залишили тільки за собою таке право.

2) Я за те, щоб мінусувати могли всі ( звичайно якщо Power users, VIP, не бояться втратити свої статусів), а одноденок має перевіряти адмін і звичайно мають бути відповідні міри.

1 так я не обовьязково на темі, можу й в приват сказати. Та й набрехати можна все, що завгодно.

2 Ще що має робити адмін ? Розкажіть, ато адміни не в курсі. Я вже навіть не буду задавати дибільних питань типу : чи ви хоч приблизно представляєте фронт роботи по відлову десятків клонів. І що робити з клонами через проксі сервери й таке інше. Ви талдичите свою мантру *я за те, я за те* А я за багато що інше і що ?

3 Так особисто для мене й одежа не головне, то що мені голим ходити ?

4 Що за дитячі замолоти * якщо не боятся, а чи зможеш, а я не вірю* ?

5 В нас он вже вибори справедливі , влада одна краща іншої.

6 Відкрию тобі страшну таємницю, але на світі багато неадекватів, нерозумних, або просто дітей. Зазвичай рідко хто з таких категорій *доживає* до того моменту, коли може ставити мінуси, відсіюются й не приживаются на форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлюсь відписують Power users, VIP, , невже злякались ?

чого ти піддьоргуєш ? Дітей тут знайшов ? За те він, за се, пояснили вже тобі приблизно, що буде, це вже давно зьїли й виср*ли, так нє, зьявляєтся черговий *борєц за справєдлівость* й начинає свої мантри талдичити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 так я не обовьязково на темі, можу й в приват сказати. Та й набрехати можна все, що завгодно.

2 Ще що має робити адмін ? Розкажіть, ато адміни не в курсі. Я вже навіть не буду задавати дибільних питань типу : чи ви хоч приблизно представляєте фронт роботи по відлову десятків клонів. І що робити з клонами через проксі сервери й таке інше. Ви талдичите свою мантру *я за те, я за те* А я за багато що інше і що ?

3 Так особисто для мене й одежа не головне, то що мені голим ходити ?

4 Що за дитячі замолоти * якщо не боятся, а чи зможеш, а я не вірю* ?

5 В нас он вже вибори справедливі , влада одна краща іншої.

6 Відкрию тобі страшну таємницю, але на світі багато неадекватів, нерозумних, або просто дітей. Зазвичай рідко хто з таких категорій *доживає* до того моменту, коли може ставити мінуси, відсіюются й не приживаются на форумі.

Конкретної відповіді крім того як важко відсіювати одноденок не отримав . Всі інші пункти - загальне і не зовсім стосується теми.

Сперечатись на цю тему, те ж саме що розмовляти за демократію з президентом Північної Кореї... до демократії і розуміння там далеко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забрати кнопку мінус у всіх!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди за що ми переживаємо, за + чи -? Там людей вбивають десятками, сьогодні більше 20 хлопців полягло. Скажу чесно, на початках я також нервувався, але здебільшого через те, що не міг зрозуміти самої політики форуму( правила тре читати). Дякуючи деяким людям( не хочу виглядати підлабузником називаючи ніки), зрозумів - думай ЩО пишеш, не ображай людей і пиши модеру( саме пиши, а не задрочуй його дурним ниттям), і все буде добре. Гарної всім ночі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...