PanTolik Опубліковано 5 Червня, 2014 в 22:10 #26 Опубліковано 5 Червня, 2014 в 22:10 Я тут підняв тему "Скільки в Луцьку вишок (трансляторів) мобільного зв’язку?", так там чи не на кожне повідомлення "доброзичливці" відгукнулись . Але коли впевнений в собі, то такі атаки можна сприймати, як похвалу і вказівку, що намацав правильну стежку (не боліло б, не сичали б). Так що всім спасибі!
starOFF Опубліковано 5 Червня, 2014 в 23:26 #27 Опубліковано 5 Червня, 2014 в 23:26 Карма странный предмет, у когото она есть у когото нет ))) Да пусть боги хронят мою карму и не осквернит ее никто минусом ) аминь)
bodia88888 Опубліковано 6 Червня, 2014 в 06:08 #28 Опубліковано 6 Червня, 2014 в 06:08 Атакуют минусами! Беспредел!Атакують і бєспрєдел - це на Сході України. А тут, воспрінімают декого...
Rodomsky Опубліковано 6 Червня, 2014 в 15:14 Автор #29 Опубліковано 6 Червня, 2014 в 15:14 Да, ребята, кучу грязи увидал. Как и по другим моим темам. А конкретный ответ не прозвучал. В добавок ещё минус влепили. Ну -5 даже красивей смотрится. )) Расслабтесь. Вижу, такие агрессивные.
la20 Опубліковано 6 Червня, 2014 в 15:24 #30 Опубліковано 6 Червня, 2014 в 15:24 Якби були агресивні було б - 55. А так всі на приколі.
Андрій Віталійович Опубліковано 6 Червня, 2014 в 20:33 #31 Опубліковано 6 Червня, 2014 в 20:33 дорослі люди, а переживають за плюсік на форумі)) я ху*ю, дарагая рєдакція :_07:
nemo Опубліковано 6 Червня, 2014 в 20:52 #32 Опубліковано 6 Червня, 2014 в 20:52 Ибо: ученье свет, а не ученых - тьма!
vitalik911 Опубліковано 6 Червня, 2014 в 21:19 #33 Опубліковано 6 Червня, 2014 в 21:19 Да, ребята, кучу грязи увидал. Как и по другим моим темам. А конкретный ответ не прозвучал. В добавок ещё минус влепили. Ну -5 даже красивей смотрится. )) Расслабтесь. Вижу, такие агрессивные.Якби були агресивні було б - 55. А так всі на приколі.П'ятниця все ж таки вот і на приколі=)
PanTolik Опубліковано 8 Червня, 2014 в 13:43 #34 Опубліковано 8 Червня, 2014 в 13:43 КОРЕКТНА ОДА ВОРОГАММої кохані, милі вороги!Я мушу вам освідчитись в симпатії.Якби було вас менше навкруги,—людина може вдаритись в апатію.Мені смакує ваш ажіотаж.Я вас ділю на види і на ранги.Ви — мій щоденний, звичний мій тренаж,мої гантелі, турники і штанги.Спортивна форма — гарне відчуття.Марудна справа — жити без баталій.Людина від спокійного життяжиріє серцем і втрачає талію.Спасибі й вам, що ви не м’якуші.Дрібнота буть не годна ворогами.Якщо я маю біцепси душі —то в результаті сутичок із вами.Отож хвала вам!Бережіть снагу.І чемно попередить вас дозвольте:якщо мене ви й зігнете в дугу,то ця дуга, напевно, буде вольтова.© Ліна Костенко
Ніколас Опубліковано 11 Липня, 2014 в 20:15 #36 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 20:15 дорослі люди, а переживають за плюсік на форумі)) я ху*ю, дарагая рєдакція :_07: а давайй ми всі тобі мінуснемо до -1000 рейтинга я побачу як ти заговориш, я побачу як в тебе куплять щось тобі будуть мінусувати дальше якщо ти навіть чесна і хороша людина, маєш рейтинг 1000 молодець, самому небойс тоже колись плюсували і віднімали і ти псіхуава а зараз дєлок ну ну
Ko3bMa Опубліковано 11 Липня, 2014 в 20:32 #37 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 20:32 а давайй ми всі тобі мінуснемо до -1000 рейтинга я побачу як ти заговориш, я побачу як в тебе куплять щось тобі будуть мінусувати дальше якщо ти навіть чесна і хороша людина, маєш рейтинг 1000 молодець, самому небойс тоже колись плюсували і віднімали і ти псіхуава а зараз дєлок ну нуЯ мало що зрозумів з цього набору букв, чесно кажучи. Борда це тобі не твій чат - тут багато хто знають один одного в обличчя, тому карма грає далеко не головну роль.
Rodomsky Опубліковано 11 Липня, 2014 в 20:47 Автор #38 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 20:47 а давайй ми всі тобі мінуснемо до -1000 рейтинга я побачу як ти заговориш, я побачу як в тебе куплять щось тобі будуть мінусувати дальше якщо ти навіть чесна і хороша людина, маєш рейтинг 1000 молодець, самому небойс тоже колись плюсували і віднімали і ти псіхуава а зараз дєлок ну нуЯ мало що зрозумів з цього набору букв, чесно кажучи.Борда це тобі не твій чат - тут багато хто знають один одного в обличчя, тому карма грає далеко не головну роль.Спасибо. успокоил. Хоть один умный ответ за всю тему. )
Lovetstiney Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:01 #39 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:01 На мою думку дана тема виникла тому, що деякі користувачі можуть ставити мінуси ( та й плюси деколи ) - типу ВІП люди, а деякі ні...Найгірше в цій ситуації, що ці самі ж Power users, VIP,і так далі, навіть не пояснюють чому вліпили той мінус, і людина якій вліпили мінус - незнає як реагувати, чи в того Power users ( доречі невідомо якого, там ж не пише хто вліпив мінус - шифруються ), просто настрій поганий, чи сімейні проблеми, з тещею посварився,,,жінка не ....дала ... чи просто не те натис, бо промахнувся з будуна ( читав форум,,,і таке бувало писали Power users, VIP) Ніхто ж нічого не пояснює. А статус на борді - справді може негативно вплинути якщо ти щось продаєш, надаєш якісь послуги, бо люди ж незнають за що в тебе мінуси, але думають, що якщо з мінусами - значить редиска ...нехороший человек )))На мою думку , не дивлячись на статус на Борді - людина має пояснити за що мінусує, щоб всі знали що це вона зробила не безпідставно ( або все ж таки безпідставно, кожен оцінить правильність), аргументує свою думку. Або додати функцію мінусувати всім - типу легалізація зброї на форумі ))), і тоді я думаю Power users, VIP,стане трохи менше )))Вирішувати не мені , та думаю адмінам варто звернути увагу на ситуацію з тими мінусами, бо думаю те що я описав вище - неподобається багатьом, та пишуть не всі...
MANJAK11 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:01 #40 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:01 Спасибо. успокоил. Хоть один умный ответ за всю тему. )осталось підійти й поблажливо похлопати по плечу
MANJAK11 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:08 #41 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:08 На мою думку дана тема виникла тому, що деякі користувачі можуть ставити мінуси ( та й плюси деколи ) - типу ВІП люди, а деякі ні...Найгірше в цій ситуації, що ці самі ж Power users, VIP,і так далі, навіть не пояснюють чому вліпили той мінус, і людина якій вліпили мінус - незнає як реагувати, чи в того Power users ( доречі невідомо якого, там ж не пише хто вліпив мінус - шифруються ), просто настрій поганий, чи сімейні проблеми, з тещею посварився,,,жінка не ....дала ... чи просто не те натис, бо промахнувся з будуна ( читав форум,,,і таке бувало писали Power users, VIP) Ніхто ж нічого не пояснює. А статус на борді - справді може негативно вплинути якщо ти щось продаєш, надаєш якісь послуги, бо люди ж незнають за що в тебе мінуси, але думають, що якщо з мінусами - значить редиска ...нехороший человек )))На мою думку , не дивлячись на статус на Борді - людина має пояснити за що мінусує, щоб всі знали що це вона зробила не без підставно ( або все ж таки безпідставно, кожен оцінить правильність), аргументує свою думку. Або додати функцію мінусувати всім - типу легалізація зброї на форумі ))), і тоді я думаю Power users, VIP,стане трохи менше )))Вирішувати не мені , та думаю адмінам варто звернути увагу на ситуацію з тими мінусами, бо думаю те що я описав вище - неподобається багатьом, та пишуть не всі...1 ніхто нікому нічого не має. Ну допустим, я вліплю тобі мінус, й скажу, що тому що жінка не дала, від цього щось змінится ? Мінус на плюс перетворится ? Мінус це не згідність з думкою й все, у нормальних людей, а якщо людина какашка, то тобі не пофіг, по якій причині він тобі мінусує ? 2 якщо дати можливість мінусувати всім, то завтра появлятся десятки аккаунтів одноденок (дводенок,троденок, потрібне підкреслити) які будуть створені лише для того, щоб комусь мститися, за те що мінуса поставив, забанив, нахамив , косо глянув (потрібне знову ж таки підкреслити)
Lovetstiney Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:16 #42 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:16 На мою думку дана тема виникла тому, що деякі користувачі можуть ставити мінуси ( та й плюси деколи ) - типу ВІП люди, а деякі ні...Найгірше в цій ситуації, що ці самі ж Power users, VIP,і так далі, навіть не пояснюють чому вліпили той мінус, і людина якій вліпили мінус - незнає як реагувати, чи в того Power users ( доречі невідомо якого, там ж не пише хто вліпив мінус - шифруються ), просто настрій поганий, чи сімейні проблеми, з тещею посварився,,,жінка не ....дала ... чи просто не те натис, бо промахнувся з будуна ( читав форум,,,і таке бувало писали Power users, VIP) Ніхто ж нічого не пояснює. А статус на борді - справді може негативно вплинути якщо ти щось продаєш, надаєш якісь послуги, бо люди ж незнають за що в тебе мінуси, але думають, що якщо з мінусами - значить редиска ...нехороший человек )))На мою думку , не дивлячись на статус на Борді - людина має пояснити за що мінусує, щоб всі знали що це вона зробила не без підставно ( або все ж таки безпідставно, кожен оцінить правильність), аргументує свою думку. Або додати функцію мінусувати всім - типу легалізація зброї на форумі ))), і тоді я думаю Power users, VIP,стане трохи менше )))Вирішувати не мені , та думаю адмінам варто звернути увагу на ситуацію з тими мінусами, бо думаю те що я описав вище - неподобається багатьом, та пишуть не всі...1 ніхто нікому нічого не має. Ну допустим, я вліплю тобі мінус, й скажу, що тому що жінка не дала, від цього щось змінится ? Мінус на плюс перетворится ? Мінус це не згідність з думкою й все, у нормальних людей, а якщо людина какашка, то тобі не пофіг, по якій причині він тобі мінусує ?2 якщо дати можливість мінусувати всім, то завтра появлятся десятки аккаунтів одноденок (дводенок,троденок, потрібне підкреслити) які будуть створені лише для того, щоб комусь мститися, за те що мінуса поставив, забанив, нахамив , косо глянув (потрібне знову ж таки підкреслити)1 ) Якщо ти вліпиш мінус за те що жінка не дала - люди побачать що ти не правий і поставлять +, а про тебе в них буде відповідна думка. Я та багато інших користувачів незгідний з думками Power users, VIP, і так далі, але мінусувати чомусь неможемо, бо ви залишили тільки за собою таке право.2) Я за те, щоб мінусувати могли всі ( звичайно якщо Power users, VIP, не бояться втратити свої статусів), а одноденок має перевіряти адмін і звичайно мають бути відповідні міри.По ваших словах - статус не головний, но чомусь ви від нього не відмовились.Я за те, щоб мінусували всі - це буде справедливо, бо кожен зможе висловити таким чином свою думку, якщо звичайно цього не бояться Power users, VIP,і всі інші надлюди ))).
nikblack Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:24 #43 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:24 Я за те, щоб мінусували всі - це буде справедливо, бо кожен зможе висловити таким чином свою думку, якщо звичайно цього не бояться Power users, VIP,і всі інші надлюди ))).Да ты что!? Представь что тогда начнется - каждый нытик будет лепить где нужно и не нужно, и это только поверхностное всех прелестей.
ursa Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:24 #44 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:24 Да сколько можно уже ныть про эту репутацию? За восемь лет это, кажется, четвёртая реинкарнация "задрочки для кармодрочеров" - и постоянно одно и то же. Зачётную фразу недавно в фильме услышал - ну практически по теме. "Автоботы, Десептиконы... Как малые дети - всё время дерутся, устраивают бардак во Вселенной... А потом я, должен убирать за вами!" © Lockdown
Lovetstiney Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:31 #45 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:31 Я за те, щоб мінусували всі - це буде справедливо, бо кожен зможе висловити таким чином свою думку, якщо звичайно цього не бояться Power users, VIP,і всі інші надлюди ))).Да ты что!? Представь что тогда начнется - каждый нытик будет лепить где нужно и не нужно, и это только поверхностное всех прелестей.Будуть ставити там де вважають за потрібне, де не згідні з думкою автора посту ...Чому Ви вважаєте свою думку адекватною, а думку іншого, хай навіть нового користувача - не адекватною ? Надлюди - завишена самомоцінка ))) Мінусують тільки вони - відчувають таким чином свою владу )))). Як мені взнати що за написом Power users, VIP, і так далі не нитік )))?Дивлюсь відписують Power users, VIP, , невже злякались ?Моя думка вище ...я за те, щоб мінусували ( або плюсували )всі ...і таким чином проявляли свою думку стосовно написаного іншим користувачем.
MANJAK11 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:32 #46 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:32 1 ) Якщо ти вліпиш мінус за те що жінка не дала - люди побачать що ти не правий і поставлять +, а про тебе в них буде відповідна думка. Я та багато інших користувачів незгідний з думками Power users, VIP, і так далі, але мінусувати чомусь неможемо, бо ви залишили тільки за собою таке право.2) Я за те, щоб мінусувати могли всі ( звичайно якщо Power users, VIP, не бояться втратити свої статусів), а одноденок має перевіряти адмін і звичайно мають бути відповідні міри.По ваших словах - статус не головний, но чомусь ви від нього не відмовились.Я за те, щоб мінусували всі - це буде справедливо, бо кожен зможе висловити таким чином свою думку, якщо звичайно цього не бояться Power users, VIP,і всі інші надлюди ))).1 так я не обовьязково на темі, можу й в приват сказати. Та й набрехати можна все, що завгодно.2 Ще що має робити адмін ? Розкажіть, ато адміни не в курсі. Я вже навіть не буду задавати дибільних питань типу : чи ви хоч приблизно представляєте фронт роботи по відлову десятків клонів. І що робити з клонами через проксі сервери й таке інше. Ви талдичите свою мантру *я за те, я за те* А я за багато що інше і що ? 3 Так особисто для мене й одежа не головне, то що мені голим ходити ?4 Що за дитячі замолоти * якщо не боятся, а чи зможеш, а я не вірю* ?5 В нас он вже вибори справедливі , влада одна краща іншої.6 Відкрию тобі страшну таємницю, але на світі багато неадекватів, нерозумних, або просто дітей. Зазвичай рідко хто з таких категорій *доживає* до того моменту, коли може ставити мінуси, відсіюются й не приживаются на форумі.
MANJAK11 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:37 #47 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:37 Дивлюсь відписують Power users, VIP, , невже злякались ?чого ти піддьоргуєш ? Дітей тут знайшов ? За те він, за се, пояснили вже тобі приблизно, що буде, це вже давно зьїли й виср*ли, так нє, зьявляєтся черговий *борєц за справєдлівость* й начинає свої мантри талдичити
Lovetstiney Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:43 #48 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:43 1 ) Якщо ти вліпиш мінус за те що жінка не дала - люди побачать що ти не правий і поставлять +, а про тебе в них буде відповідна думка. Я та багато інших користувачів незгідний з думками Power users, VIP, і так далі, але мінусувати чомусь неможемо, бо ви залишили тільки за собою таке право.2) Я за те, щоб мінусувати могли всі ( звичайно якщо Power users, VIP, не бояться втратити свої статусів), а одноденок має перевіряти адмін і звичайно мають бути відповідні міри.По ваших словах - статус не головний, но чомусь ви від нього не відмовились.Я за те, щоб мінусували всі - це буде справедливо, бо кожен зможе висловити таким чином свою думку, якщо звичайно цього не бояться Power users, VIP,і всі інші надлюди ))).1 так я не обовьязково на темі, можу й в приват сказати. Та й набрехати можна все, що завгодно.2 Ще що має робити адмін ? Розкажіть, ато адміни не в курсі. Я вже навіть не буду задавати дибільних питань типу : чи ви хоч приблизно представляєте фронт роботи по відлову десятків клонів. І що робити з клонами через проксі сервери й таке інше. Ви талдичите свою мантру *я за те, я за те* А я за багато що інше і що ?3 Так особисто для мене й одежа не головне, то що мені голим ходити ?4 Що за дитячі замолоти * якщо не боятся, а чи зможеш, а я не вірю* ?5 В нас он вже вибори справедливі , влада одна краща іншої.6 Відкрию тобі страшну таємницю, але на світі багато неадекватів, нерозумних, або просто дітей. Зазвичай рідко хто з таких категорій *доживає* до того моменту, коли може ставити мінуси, відсіюются й не приживаются на форумі.Конкретної відповіді крім того як важко відсіювати одноденок не отримав . Всі інші пункти - загальне і не зовсім стосується теми.Сперечатись на цю тему, те ж саме що розмовляти за демократію з президентом Північної Кореї... до демократії і розуміння там далеко...
REVERS Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:43 #49 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:43 Забрати кнопку мінус у всіх!
bublik007 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:49 #50 Опубліковано 11 Липня, 2014 в 21:49 Люди за що ми переживаємо, за + чи -? Там людей вбивають десятками, сьогодні більше 20 хлопців полягло. Скажу чесно, на початках я також нервувався, але здебільшого через те, що не міг зрозуміти самої політики форуму( правила тре читати). Дякуючи деяким людям( не хочу виглядати підлабузником називаючи ніки), зрозумів - думай ЩО пишеш, не ображай людей і пиши модеру( саме пиши, а не задрочуй його дурним ниттям), і все буде добре. Гарної всім ночі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.