Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Frank Cowperwood, ти, звичайно, вибач. Але:

1. Спростування фотки немає, що це фейк - ти доказів не надав.

2. Від твоїх лінків з Шарієм вже ригати хочеться. Ця падла дуже тонко грає на емоціях українців, при цьому прикривається "болем за Україну". Ми і без нього прекрасно знаємо - хто є ху, і хто що зробив.

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ти придивись, там видно шо то є фотошоп. Полоска на серці особливо це показує.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ти придивись, там видно шо то є фотошоп. Полоска на серці особливо це показує.

Фотошоп? Нє увєрєн! тут Джерело російське, не наше.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Спростування фотки немає, що це фейк - ти доказів не надав.

В попередньому пості є посилання на відео з спростуванням фейку. Там навіть видно прямий лінк на сайт, звідки фото було зкомунізджено нашою бравою пропагандою. Не лінуйтеся, відкрийте відео, воно йде всього декілька хвилин.

2. Від твоїх лінків з Шарієм вже ригати хочеться.

Я думаю ваш рвотний рефлекс зумовлений руйнуванням шаблонів про непорочність наших ЗМІ і всієї влади.

Змінено користувачем Frank Cowperwood
  • +1 1
  • -1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю ваш рвотний рефлекс зумовлений руйнуванням шаблонів про непорочність наших ЗМІ і всієї влади.

Ох як ти помиляєшся. )))

В попередньому пості є посилання на відео з спростуванням фейку. Там навіть видно прямий лінк на сайт, звідки фото було зкомунізджено нашою бравою пропагандою. Не лінуйтеся, відкрийте відео, воно йде всього декілька хвилин.

Так я і визнав, що це 2012 р. Більше того, навіть надав лінк на цю подію 2012 р. в пості №1543. Так що, не нада ля-ля... )))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти на сайт 5.ua ходив і дивився сторінку про яку говориться в твоєму відео?

ну то сходи і не позорся http://www.5.ua/svit/U-Moskvi-tysiachi-rosiian-vyishly-na-provladnu-aktsiiu-Antymaidan-71054.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так я і визнав, що це 2012 р. Більше того, навіть надав лінк на цю подію 2012 р. в пості №1543. Так що, не нада ля-ля... )))

Ви не зрозуміли головного. Наша пропаганда взяла "ліву" фотку з АнтиПутінського мітингу і вліпила її як доказ "ватності" росіян. Вас влаштовує така ситуація? Вам подобається, що вам вішають лапшу на вуха і ви готові її їсти, лише б вона очорняла Росію? Якщо так, то це серйозний привід задуматись, чи не пора б в назву теми через кому дописати ще одну країну.

Ви ж так яро боретесь проти фейків LifeNews, чому ж тоді готові заплющувати очі на відверту брехню вітчизняних ЗМІ?

• +1 4
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви ж так яро боретесь проти фейків LifeNews, чому ж тоді готові заплющувати очі на відверту брехню вітчизняних ЗМІ?

Тому що війна.

Інформаційна в тому числі.

І Шарій в цій війні - на боці ворога,

Тому кожен пост з посиланнями на його так звані "антифейки" вважаю підтримкою ворога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти на сайт 5.ua ходив і дивився сторінку про яку говориться в твоєму відео? ну то сходи і не позорся http://www.5.ua/svit...idan-71054.html

Я вам, мабуть, зараз відкрию дуже страшний секрет, про який знає лише каста обраних........."новини і статті на інтернет-ресурсах можна редагувати". :_04:

• -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що війна. Інформаційна в тому числі. І Шарій в цій війні - на боці ворога, Тому кожен пост з посиланнями на його так звані "антифейки" вважаю підтримкою ворога.

Тобто ви свідомо підтримуєте, щоб наше ЗМІ вішало вам на вуха лапшу? Якщо так, то, по-моєму, ми не той народ називаємо "ватниками".

• +1 4
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що війна. Інформаційна в тому числі. І Шарій в цій війні - на боці ворога, Тому кожен пост з посиланнями на його так звані "антифейки" вважаю підтримкою ворога.

Тобто ви свідомо підтримуєте, щоб наше ЗМІ вішало вам на вуха лапшу? Якщо так, то, по-моєму, ми не той народ називаємо "ватниками".

Ze jak v Anekdoti:

Kume, ti chij drug mij chi vedmedia?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви не зрозуміли головного. Наша пропаганда взяла "ліву" фотку з АнтиПутінського мітингу і вліпила її як доказ "ватності" росіян. Вас влаштовує така ситуація? Вам подобається, що вам вішають лапшу на вуха і ви готові її їсти, лише б вона очорняла Росію? Якщо так, то це серйозний привід задуматись, чи не пора б в назву теми через кому дописати ще одну країну. Ви ж так яро боретесь проти фейків LifeNews, чому ж тоді готові заплющувати очі на відверту брехню вітчизняних ЗМІ?

Frank Cowperwood, я свою помилку визнав. Це раз. По друге. Фотка не фейкова, я це довів. По третє. Я сам і розвінчав (за допомогою дописувачів та лінку з РИА-Новости), що фотка 2012 р., а не 2015 р. До речі, фотка якраз і доводить ватність росіян, ще з 2012 р.

Змінено користувачем Smith
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Frank Cowperwood, я свою помилку визнав.

Ок, це добре, що ви розібралися. Але ж багато людей буде читати отакі новини і вірити тому всьому, не ставлячи під сумнів їх правдивість. Я веду до того, що в нас журналісти свідомо не гребують тими ж методами подачі дезінформації, що і в Росії. Все ж таки, трохи не того очікували люди, виходячи на майдан.

Змінено користувачем Frank Cowperwood
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, це добре, що ви розібралися. Але ж багато людей буде читати отакі новини і вірити тому всьому, не ставлячи під сумнів їх правдивість. Я веду до того, що в нас журналісти свідомо не гребують тими ж методами подачі дезінформації, що і в Росії. Все ж таки, трохи не того очікували люди, виходячи на майдан.

А ось тут погоджуюсь на 100%. Треба працювати "тонше". З інформаційною війною в нас біда.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вам, мабуть, зараз відкрию дуже страшний секрет, про який знає лише каста обраних........."новини і статті на інтернет-ресурсах можна редагувати"

дякую за секрет

а чим я гірший за шарія?

шяс заллю на ютюб ролік "Как тіпа пьятий канал паддєливаїт новасті"

post-22720-0-70659200-1424611346_thumb.g

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за секрет

а чим я гірший за шарія?

шяс заллю на ютюб ролік "Как тіпа пьятий канал паддєливаїт новасті"

post-22720-0-70659200-1424611346_thumb.g

Ого це тільки мені таке показалось, на фото було що борд.луцк.юа за путіна млять, і колорадська лєнточка, що це таке??????

як таке може бути????? невже адміни продалися, ось бачете як всі за гроші готові все продати, мда.... такого не чекав, це просто жесть...

П.С. а який нік на борді той жіночки що такий ганебний прапор тримає????

Змінено користувачем BodyLife
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за секрет а чим я гірший за шарія? шяс заллю на ютюб ролік "Как тіпа пьятий канал паддєливаїт новасті"

Проблема в тому, що в даному випадку Шарій якраз сказав правду про 5-ий канал, що він викладає дезінформацію.

Подивіться хоча б на дату створення тої новини і дату її редагування:

af5d8903aa946186711d4be69baa6ead-full.jpg

02c36d5ca492fcebb9941c626e16f869-full.jpg

Нагадаю, Шарій виклав свій ролик 21.02.2015.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що в даному випадку Шарій якраз сказав правду про 5-ий канал

правду?

я он вище виклав відео, воно таж абсолютно правдівоє, зуб даю

б на дату створення тої новини і дату її редагування

а що вони там редагували? може орфографічну помилку якусь виправили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що вони там редагували? може орфографічну помилку якусь виправили?

Точно. Тепер почекаємо, коли інші ресурси, згадані у ролику Шарія, виправлять цю "орфографічну" помилку :_02: . В цьому плані редактори 5-го каналу працюють найоперативніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце точно маразм крєпчал... у всему правосеки виннні...

post-12707-0-85951200-1424629200_thumb.j

Змінено користувачем tmt
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а шо? Пизд...ти так пизд...ти! Як ще корабль і подводну лодку не захватили?

34aa6527df24da45f9bc95696e51f996.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пічалька...

e1544455b3a0930e9dfeaf97b9c6f68e.jpg

В історію важко війти, але легко вляпатись..

b8bd00986890a59f1de4457e33e90407.jpg

Гуляй Вася, жуй опилки, я директор лесопилки.

d3028a0894d7baf27671bb51faddc093.jpg

Змінено користувачем tmt
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а шо? Пизд...ти так пизд...ти! Як ще корабль і подводну лодку не захватили?

знайшли виправдання під ту техніку, що з парашкинських гумконвоїв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://youtu.be/pBrkcOOMb_c

руський мір во всєй красє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10451162_892687614114651_4723955842667343644_n.jpg?oh=11348fa81720705c6c028bf0a7e0d4e7&oe=55546785&__gda__=1435346159_e172a566eb024ec304a5cb7cc23786b6 Змінено користувачем Sh_Ok
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...