Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

On 21.05.2018 at 09:34, zaHARE сказано:

мокшанські сувеніри до чемпіонату

35_tn.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте!Забув з Вами порадитись!

Змінено користувачем vadim7000
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви послухалиб про що там мова на тому каналі,а потім говорилиб про відношення до теми!А блогер цього каналу зайняв перше місце в Україні!

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Cherman сказано:

Твої останні 5 повідомлень - це реклама ідіотського ютуб-каналу, який не має жодного відношення до теми.

Андрій Полтава дуже цікаві речі розповідає і показує справжнє лице "братушок"

• Подобається 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То послухайте і непахніть!

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З яких пір, розмови з різними довбой**ами в чат-рулетці, стали цікавими речами7

Він там не тільки з ватою говорить.Він розповідає цікаві речі по історії, розказує про політику, армію.Допомагає армії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зозуля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаві речі про історію, політику і армію я сам можу нагуглити.

Угу, і паралельно сам потрошки заробляє.

Ви можете нагуглити, а інші не будуть цього спеціально робити.Волонтери теж люди і хочуть їсти.

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я впевнений на 99,9%, що ви цього не нагуглили самостійно,і як наслідок не знали !

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти спочатку дізнайся,що і про кого ти хочеш ляпнути а потім ляпай,а не обсираєш нормальних людей а потім язика до дупи тягнеш.

• -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 годин тому, vadim7000 сказано:

А блогер цього каналу зайняв перше місце в Україні!

То може ти всі його відео сюди перепостиш?

Крім того, є така штука - спойлер називається, спробуй покористуватись. І якщо вже й дійсно вважаєш ті стьоби вартим цієї теми, то вже виклади їх "оптом", але під спойлер, і кому цікаво, то загляне

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поклонська вимагає від роскомнадзора видалити з інтернету цю жабку

FB_IMG_1527254111527.jpg.40fbe949c2f041a34882b2749ed3fb15.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, vadim7000 сказано:

Я впевнений на 99,9%, що ви цього не нагуглили самостійно,і як наслідок не знали !

Та ну! Якщо для тебе це відкриття, почитай якісь підручники, чи що...

І не суди по собі про інших...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, zaHARE сказано:

Стара і бородата херня. Читав це як анекдот років 10 тому. Перекроїли під росію і україну и пустили по новому))

Змінено користувачем Dima4s
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Dima4s сказал:

Стара і бородата херня. Читав це як анекдот років 10 тому. Перекроїли під росію і україну и пустили по новому))

Я служив в СА і можу підтвердити,що так воно і є Це типовий персонаж.  Всім українцям регулярно приходили посилки з хавчиком. І ми ділились зі всіма,навіть татарва з азерами сало жерли. Зі всієї роти тільки ми,три  "бєндєровца" могли назбирати в лісі по відру лисичок і опеньок і накормити всю роту.Інші не могли відрізнити опенька від поганки.
 І все рівно кацапи розмовляли з нами крізь зуби і ненавиділи. Обзивали при  нагодім "хахламі" і "бєндєрамі" і крали(ті ж самі,які їли нашу ковьбасу і сало) у нас все,що можна було в циган виміняти на горілку або вино з дімідролом. По п'яні постійно погоржували,що вночі ми будемо вішатись. Якби не боялись ,що в  "бєндєр" вдома є зброя і вони безбашенні,то нам би там  було б не солодко. 
ЗІ: ще посилки з хлібом і урюком отримували узбеки.Але через 3 місяці вони,разом з азерами і таджиками всі звалили з частини додому.Поки були в частині узбеки і азера,то вони чмурили кацапів.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, zaHARE сказал:

Я служив в СА і можу підтвердити,що так воно і є Це типовий персонаж.  Всім українцям регулярно приходили посилки з хавчиком. І ми ділились зі всіма,навіть татарва з азерами сало жерли. Зі всієї роти тільки ми,три  "бєндєровца" могли назбирати в лісі по відру лисичок і опеньок і накормити всю роту.Інші не могли відрізнити опенька від поганки.
 І все рівно кацапи розмовляли з нами крізь зуби і ненавиділи. Обзивали при  нагодім "хахламі" і "бєндєрамі" і крали(ті ж самі,які їли нашу ковьбасу і сало) у нас все,що можна було в циган виміняти на горілку або вино з дімідролом. По п'яні постійно погоржували,що вночі ми будемо вішатись. Якби не боялись ,що в  "бєндєр" вдома є зброя і вони безбашенні,то нам би там  було б не солодко. 
ЗІ: ще посилки з хлібом і урюком отримували узбеки.Але через 3 місяці вони,разом з азерами і таджиками всі звалили з частини додому.Поки були в частині узбеки і азера,то вони чмурили кацапів.

думалось, щось, що тобі років від 30 до 40, а тут *вон оно чьо міхалич* получаєтся, під 50, а то і більше

Змінено користувачем MANJAK11
  • Ха-ха 3
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, MANJAK11 сказал:

думалось, щось, що тобі років від 30 до 40, а тут *вон оно чьо міхалич* получаєтся, під 50, а то і більше

на ботоферму вже таких не беруть))))
Ладно,на Ви можеш не переходити))).

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, zaHARE сказал:

на ботоферму вже таких не беруть))))
Ладно,на Ви можеш не переходити))).

ну тоді все гірше, ніж вважалось, мабуть й до тебе старість прийшла одна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...