Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Ви послухалиб про що там мова на тому каналі,а потім говорилиб про відношення до теми!А блогер цього каналу зайняв перше місце в Україні!

Змінено користувачем vadim7000
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Твої останні 5 повідомлень - це реклама ідіотського ютуб-каналу, який не має жодного відношення до теми.

Андрій Полтава дуже цікаві речі розповідає і показує справжнє лице "братушок"

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано

З яких пір, розмови з різними довбой**ами в чат-рулетці, стали цікавими речами7

Він там не тільки з ватою говорить.Він розповідає цікаві речі по історії, розказує про політику, армію.Допомагає армії.

Опубліковано

Цікаві речі про історію, політику і армію я сам можу нагуглити.

Угу, і паралельно сам потрошки заробляє.

Ви можете нагуглити, а інші не будуть цього спеціально робити.Волонтери теж люди і хочуть їсти.

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)

Я впевнений на 99,9%, що ви цього не нагуглили самостійно,і як наслідок не знали !

Змінено користувачем vadim7000
  • +1 1
  • -1 2
Опубліковано

Ти спочатку дізнайся,що і про кого ти хочеш ляпнути а потім ляпай,а не обсираєш нормальних людей а потім язика до дупи тягнеш.

• -1 3
Опубліковано
18 годин тому, vadim7000 сказано:

А блогер цього каналу зайняв перше місце в Україні!

То може ти всі його відео сюди перепостиш?

Крім того, є така штука - спойлер називається, спробуй покористуватись. І якщо вже й дійсно вважаєш ті стьоби вартим цієї теми, то вже виклади їх "оптом", але під спойлер, і кому цікаво, то загляне

• +1 2
Опубліковано
8 годин тому, vadim7000 сказано:

Я впевнений на 99,9%, що ви цього не нагуглили самостійно,і як наслідок не знали !

Та ну! Якщо для тебе це відкриття, почитай якісь підручники, чи що...

І не суди по собі про інших...

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, zaHARE сказано:

Стара і бородата херня. Читав це як анекдот років 10 тому. Перекроїли під росію і україну и пустили по новому))

Змінено користувачем Dima4s
  • +1 3
Опубліковано
2 часа назад, Dima4s сказал:

Стара і бородата херня. Читав це як анекдот років 10 тому. Перекроїли під росію і україну и пустили по новому))

Я служив в СА і можу підтвердити,що так воно і є Це типовий персонаж.  Всім українцям регулярно приходили посилки з хавчиком. І ми ділились зі всіма,навіть татарва з азерами сало жерли. Зі всієї роти тільки ми,три  "бєндєровца" могли назбирати в лісі по відру лисичок і опеньок і накормити всю роту.Інші не могли відрізнити опенька від поганки.
 І все рівно кацапи розмовляли з нами крізь зуби і ненавиділи. Обзивали при  нагодім "хахламі" і "бєндєрамі" і крали(ті ж самі,які їли нашу ковьбасу і сало) у нас все,що можна було в циган виміняти на горілку або вино з дімідролом. По п'яні постійно погоржували,що вночі ми будемо вішатись. Якби не боялись ,що в  "бєндєр" вдома є зброя і вони безбашенні,то нам би там  було б не солодко. 
ЗІ: ще посилки з хлібом і урюком отримували узбеки.Але через 3 місяці вони,разом з азерами і таджиками всі звалили з частини додому.Поки були в частині узбеки і азера,то вони чмурили кацапів.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 час назад, zaHARE сказал:

Я служив в СА і можу підтвердити,що так воно і є Це типовий персонаж.  Всім українцям регулярно приходили посилки з хавчиком. І ми ділились зі всіма,навіть татарва з азерами сало жерли. Зі всієї роти тільки ми,три  "бєндєровца" могли назбирати в лісі по відру лисичок і опеньок і накормити всю роту.Інші не могли відрізнити опенька від поганки.
 І все рівно кацапи розмовляли з нами крізь зуби і ненавиділи. Обзивали при  нагодім "хахламі" і "бєндєрамі" і крали(ті ж самі,які їли нашу ковьбасу і сало) у нас все,що можна було в циган виміняти на горілку або вино з дімідролом. По п'яні постійно погоржували,що вночі ми будемо вішатись. Якби не боялись ,що в  "бєндєр" вдома є зброя і вони безбашенні,то нам би там  було б не солодко. 
ЗІ: ще посилки з хлібом і урюком отримували узбеки.Але через 3 місяці вони,разом з азерами і таджиками всі звалили з частини додому.Поки були в частині узбеки і азера,то вони чмурили кацапів.

думалось, щось, що тобі років від 30 до 40, а тут *вон оно чьо міхалич* получаєтся, під 50, а то і більше

Змінено користувачем MANJAK11
  • Ха-ха 3
  • +1 2
Опубліковано
14 часов назад, MANJAK11 сказал:

думалось, щось, що тобі років від 30 до 40, а тут *вон оно чьо міхалич* получаєтся, під 50, а то і більше

на ботоферму вже таких не беруть))))
Ладно,на Ви можеш не переходити))).

• -1 1
Опубліковано
14 часов назад, zaHARE сказал:

на ботоферму вже таких не беруть))))
Ладно,на Ви можеш не переходити))).

ну тоді все гірше, ніж вважалось, мабуть й до тебе старість прийшла одна

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...