Перейти до змісту

Натто тоже захотело потренироваться у нас 25 мая...

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

Поразминать косточки, чёто давно не стреляли. А тут как раз ,,трёхцветние жуки" появятся у наших границ...

Вернее им предложил Турчинов.

,, ...Верховная рада и и.о. президента Александр Турчинов объявили о проведении в стране военных учений с участием войск НАТО.

Специальным постановлением украинский парламент временно разрешил иностранным армиям войти на территорию Украины.

По предварительным данным, в «многонациональных» военных учениях примут участие военные подразделения Польши, США, Молдавии и Румынии.

По материалам сайта

Korrespondent.net

P.S. Честно говоря достал уже єтот КГБешний кролик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарно... це зводить до нуля шанси, що кацапня попре на нашу землю на вибори, або після них)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тролінг Москалів 80 level :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поразминать косточки, чёто давно не стреляли. А тут как раз ,,трёхцветние жуки" появятся у наших границ...

,, ...Верховная рада и и.о. президента Александр Турчинов объявили о проведении в стране военных учений с участием войск НАТО.

Специальным постановлением украинский парламент временно разрешил иностранным армиям войти на территорию Украины.

По предварительным данным, в «многонациональных» военных учениях примут участие военные подразделения Польши, США, Молдавии и Румынии.

По материалам сайта

Korrespondent.net

Щось я цієї новини більше ніде не зустрічав.

Сам придумав?

Давай посилання на інші ресурси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По материалам сайта

Korrespondent.net

Щось я цієї новини більше ніде не зустрічав.

Сам придумав?

Давай посилання на інші ресурси.

ТОП-ТЕМА: РОССИЙСКО-УКРАИНСКИЙ КОНФЛИКТ

УКРАИНА И НАТО ПРОВЕДУТ СОВМЕСТНЫЕ УЧЕНИЯ НА СЛЕДУЮЩЕЙ НЕДЕЛЕ

Представители обеих сторон уже обсудили такую возможность и в ближайшее время объявят дату проведения учений.

Вот силка http://ubr.ua/ukraine-and-world/power/ukraina-i-nato-provedut-sovmestnye-ucheniia-na-sleduushei-nedele-283160

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0155: вот так поворот.....надіюсь вони не в морі плавати будуть, а десь якщо не під Харковом то хоча б в Одеській, Миколаївській областях....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це зводить до нуля шанси, що кацапня попре на нашу землю на вибори, або після них)

вірите у святість НАТО?

Джон пульне Івану в потрібне місце, і втече до себе в Штати(тощо).

А винним лишиться наш Петро і його сім'я.

Ніхто нам допомагати небуде окрім нас самих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це зводить до нуля шанси, що кацапня попре на нашу землю на вибори, або після них)

вірите у святість НАТО?

Джон пульне Івану в потрібне місце, і втече до себе в Штати(тощо).

А винним лишиться наш Петро і його сім'я.

Ніхто особливо і не розраховував на чиюсь допомогу, але як аргумент, присутність Нато, для путлєра перед виборами буде не поганий :_02: .
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо і буде то не без своєї вигоди.

Як колись був студентом, то ніколи не любив спільної роботи в підгрупі - бо її виконував лише я (або 90% я), а оцінки ставили всім однакові.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я надіюсь хоть америкоси свої танки віддавати нахаляву як деякі наші солдатики небудуть. Я думаю то буде правильно, навряд москаль захоче чіпати осине гніздо (НАТО) неважливо на якій території воно знаходиться і які навчання проводить, на мою думку то на користь буде державі.

П.С. а яйцеголовий дійсно починає діставати своєю пі...жжю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...