Rodomsky Опубліковано 16 Травня, 2014 в 14:56 #1 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 14:56 Поразминать косточки, чёто давно не стреляли. А тут как раз ,,трёхцветние жуки" появятся у наших границ...Вернее им предложил Турчинов.,, ...Верховная рада и и.о. президента Александр Турчинов объявили о проведении в стране военных учений с участием войск НАТО.Специальным постановлением украинский парламент временно разрешил иностранным армиям войти на территорию Украины.По предварительным данным, в «многонациональных» военных учениях примут участие военные подразделения Польши, США, Молдавии и Румынии.По материалам сайта Korrespondent.netP.S. Честно говоря достал уже єтот КГБешний кролик.
INVICTUS Опубліковано 16 Травня, 2014 в 14:59 #2 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 14:59 гарно... це зводить до нуля шанси, що кацапня попре на нашу землю на вибори, або після них)
Kompolom Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:08 #4 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:08 Тролінг Москалів 80 level
BACbOK Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:38 #5 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:38 Поразминать косточки, чёто давно не стреляли. А тут как раз ,,трёхцветние жуки" появятся у наших границ...Вернее им предложил Турчинов.,, ...Верховная рада и и.о. президента Александр Турчинов объявили о проведении в стране военных учений с участием войск НАТО.Специальным постановлением украинский парламент временно разрешил иностранным армиям войти на территорию Украины.По предварительным данным, в «многонациональных» военных учениях примут участие военные подразделения Польши, США, Молдавии и Румынии.По материалам сайтаKorrespondent.netP.S. Честно говоря достал уже єтот КГБешний кролик.Щось я цієї новини більше ніде не зустрічав.Сам придумав?Давай посилання на інші ресурси.
Rodomsky Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:44 Автор #6 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:44 Поразминать косточки, чёто давно не стреляли. А тут как раз ,,трёхцветние жуки" появятся у наших границ...Вернее им предложил Турчинов.,, ...Верховная рада и и.о. президента Александр Турчинов объявили о проведении в стране военных учений с участием войск НАТО.Специальным постановлением украинский парламент временно разрешил иностранным армиям войти на территорию Украины.По предварительным данным, в «многонациональных» военных учениях примут участие военные подразделения Польши, США, Молдавии и Румынии.По материалам сайтаKorrespondent.netP.S. Честно говоря достал уже єтот КГБешний кролик.Щось я цієї новини більше ніде не зустрічав.Сам придумав?Давай посилання на інші ресурси.ТОП-ТЕМА: РОССИЙСКО-УКРАИНСКИЙ КОНФЛИКТ УКРАИНА И НАТО ПРОВЕДУТ СОВМЕСТНЫЕ УЧЕНИЯ НА СЛЕДУЮЩЕЙ НЕДЕЛЕПредставители обеих сторон уже обсудили такую возможность и в ближайшее время объявят дату проведения учений.Вот силка http://ubr.ua/ukraine-and-world/power/ukraina-i-nato-provedut-sovmestnye-ucheniia-na-sleduushei-nedele-283160
Barugan Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:47 #7 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:47 вот так поворот.....надіюсь вони не в морі плавати будуть, а десь якщо не під Харковом то хоча б в Одеській, Миколаївській областях....
amadey777 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:57 #8 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 15:57 це зводить до нуля шанси, що кацапня попре на нашу землю на вибори, або після них)вірите у святість НАТО?Джон пульне Івану в потрібне місце, і втече до себе в Штати(тощо).А винним лишиться наш Петро і його сім'я.Ніхто нам допомагати небуде окрім нас самих.
bublik007 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 16:18 #9 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 16:18 це зводить до нуля шанси, що кацапня попре на нашу землю на вибори, або після них) вірите у святість НАТО? Джон пульне Івану в потрібне місце, і втече до себе в Штати(тощо). А винним лишиться наш Петро і його сім'я. Ніхто нам допомагати небуде окрім нас самих. Ніхто особливо і не розраховував на чиюсь допомогу, але як аргумент, присутність Нато, для путлєра перед виборами буде не поганий .
host1303 Опубліковано 17 Травня, 2014 в 07:57 #10 Опубліковано 17 Травня, 2014 в 07:57 Ніхто нам допомагати небуде окрім нас самих.А якщо і буде то не без своєї вигоди.Як колись був студентом, то ніколи не любив спільної роботи в підгрупі - бо її виконував лише я (або 90% я), а оцінки ставили всім однакові.
woodwork Опубліковано 17 Травня, 2014 в 08:24 #11 Опубліковано 17 Травня, 2014 в 08:24 ну я надіюсь хоть америкоси свої танки віддавати нахаляву як деякі наші солдатики небудуть. Я думаю то буде правильно, навряд москаль захоче чіпати осине гніздо (НАТО) неважливо на якій території воно знаходиться і які навчання проводить, на мою думку то на користь буде державі.П.С. а яйцеголовий дійсно починає діставати своєю пі...жжю.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.