Перейти до змісту

Знайдено гроші в районі тролейбусного депо 09.05.2014

vlyapun

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайдено гроші в районі тролейбусного депо 09.05.2014. Загубив мотоцикліст близько 15,00 год. 09.05.2014. Звертайтесь за тел. 0502634814

Опубліковано

В наш час повертати загублені гроші власнику, це дуже благородний вчинок, великий Вам респект, що хоть намагаєтесь це зробити!!! :_25:

Опубліковано

Останім часм в існування справжніх ЛЮДЕЙ вірю тільки на просторах борди, то гроші повертають, то золоту прикрасу, я прихиляюсь перед вами, як то кажуть респект вам і уважуха))).

Але останім часом віра в справжніх людей поза межами борди, нажаль, закінчуєється((( *(Попрошу не кидатись в мене тапками), ось вам історія із сьогоднішньго гіркого досвіду: чоловіка відправила з старшим малим до свекрухи, а сама з меньшим відправилась в місто. "Люди" траплялись цілий день, спершу коли пробувала сісти в маршрутку (де переважно їхали чоловіки) з каляскою, і до мене таки проявили"жест доброї волі" - один мужчина аж зійшов з походу щоб я могла туди зайти і занести возика. Потім мені прийшлось "переходити" міст на вокзалі, коляска-тростинка з подвійними колесами і ширшою колесною базою, незмогла зовсім наїхати на ті штучки для візочків (не можу підібрати іншого слова, язик не повертається, так і хочеться дати візок з дитиною в руки конструктору), склавши візок (вага якого 9 кг) і взявши його і малого (12 кг) на руки я почала підійматись, малий весь час викручувався,. Людей мимо мене проходило дуже багато, і не один!!! не один з них, навіть не запропонував свою поміч (хоча коли я піднялась на верх, то ставала на "перекур" кожні 1,5 метри, каляска і малий весь час вислсзали з рук. Отам людська байдужість мене просто добила!!! Тільки коли я зійшла на другий поверх "Каравану" мене догнала жіночка і запрпонувала допомогти!!!

Я пишу це не про те, що хтось зобовязаний допомагати мені з моїми дітьми, а про те що ніхто навіть не спробував запропонувати мені допомогу, (хоча мені було реально важко)! Останім часом людська байдужість вражає, але коли заходиш на сторінки рідної борди і бачиш такі пости, то віра в справжніх людей відроджується!))) Чомусь не хочеться вірити в те, що наша ментальність - "моя хата з краю", а хочеться вірити в те що добрих людей все такі більше))). Великий вам + за ваші добрі вчинки!!!

Опубліковано

А озвучте, будь ласка суму, можна й після повернення. Просто цікаво, та й треба ж потім переказувати таку бувальщину, нехай знають люди, які суми повертають!

Опубліковано

А озвучте, будь ласка суму, можна й після повернення. Просто цікаво, та й треба ж потім переказувати таку бувальщину, нехай знають люди, які суми повертають!

Суму має озвучити той, хто її втратив. На даний час це - єдина інформація, яка дозволить встановити, чи власник звернувся до топікстартера, чи хтось інший.

Опубліковано

Суму має озвучити той, хто її втратив. На даний час це - єдина інформація, яка дозволить встановити, чи власник звернувся до топікстартера, чи хтось інший.

Будемо надіятись, що БордЛуцьк - дУУже популярний ресурс. Або ж спрацює БіБіСі

Опубліковано

Я, наприклад, часто дуже приблизно знаю суму готівки у своєму гаманці...

Опубліковано

Сьогодні іду до кума в гості (район ГПЗ), обов"язково розкажу про це оголошення, нехай він з кумою на свому районі про це розтриндять))

Опубліковано

На даний час це - єдина інформація, яка дозволить встановити

ну,можуть ще банківські картки бути....

Опубліковано

Добре тобі! У мене ж взагалі гаманця немає... :(

Опубліковано

Добре тобі! У мене ж взагалі гаманця немає... :(

В такому разі, купуйте рюкзачок )

Опубліковано

є нормальні люди. в мене знайомий маршрутчик, повернув вже 6 телефонів мобільних. сам видзвонює, шукає хто згубив і нічого при цьому не вимагаючи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...