Перейти до змісту

Вибір велоконя

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 903
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
  В 24.05.2020 в 21:38, Cherman сказав:

Гріпси варто міняти, якщо намотка зносилася.

Показати  

Там не намотка, там чорна тряпчана ізолєнта. Клей на ній вже висох і вона постійно розмотувалася - і це єдине, що мене дратувало під час поїздки. Але мабуть ти правий: треба намотку поміняти, а не гріпси. На алі щось таке є? Чи де краще (дешевше)?

Опубліковано
  В 25.05.2020 в 10:49, Deemon сказав:

ліпше лишай ту шо з динамкою чим таку ставити :)

Показати  

Це ти про яку?

В мене взаді якийсь ліхтар стоїть, лише треба перевірити чи працює і підключити, а передня фара розбита. Тому про маячок я зараз не думаю, хіба не зможу заднього болотніка відремонтувати, на якому він вчеплений, бо болотнік розломаний якраз трохи вище нижнього кріплення.

Опубліковано

я про фару головного світла, з того комплекту що пропонує маніяк, це кгм, бутафорія.

щоб бути замєтним в темну пору для зустрічного транспорту\інших учасників ДР, накинь спереду будь-де, однобаксовий силіконовий маячок 

Louis will Bicycle Light - Front and Rear Silicone LED Bike Light ...

• +1 2
Опубліковано

Світло - це останнє, що мене зараз турбує. У велосипедний період день достатньо довгий, щоб встигнути все в світлу пору доби. Я про світло згадав лише тому що вел з динамо, а фара розбита. Мене зараз більше турбують покришки, але не встиг зробити фото щоб вам показати і отримати пораду. Треба велозамок, бо не знаю чи зручно мені буде його в приміщення на роботі затягувати і чи не буде вел заважати в приміщенні, можливо буде на вулиці стояти, але це малоймовірно. Далі дзеркала, намотка, фляга, фара. Розмістив по пріоритету для мене. Світло на останньому місці. :)

Опубліковано (змінено)
  В 25.05.2020 в 13:18, nickel сказав:

У велосипедний період день достатньо довгий, щоб встигнути все в світлу пору доби

Показати  

зима близько

В 25.05.2020 в 13:18, nickel сказав:

фляга

Показати  

Можна прикрутити таке кріплення , тримає пляшки з мінералкою 1-0,75л

Кріплення для фляги Trinx TH12 Black (TH_12) - фото від покупців 4

Змінено користувачем case_l
  • +1 1
Опубліковано
  В 25.05.2020 в 13:30, case_l сказав:

зима близько

Показати  

Зимою хай коні на ровері їздять :)

1 минуту назад, case_l сказал:

Можна прикрутити таке кріплення , тримає пляшки з мінералкою 1-0,75л

Показати  

О, якраз таку на Алі бачив.

Опубліковано
Опубліковано
  В 25.05.2020 в 10:31, nickel сказав:

На 18650 що є? Бо пальчики замахаюся купляти.

Показати  

щоб так як той дешевий набор кріпилось, немає, тільки окремо кріплення і окремо ліхтарі, то такі є

Опубліковано
  В 27.05.2020 в 05:57, sirgo сказав:

Нічого на борді не змінилось... Нажаль...

Показати  

А що ви хотіли почути? Що це нормальні велосипеди? Все ж залежить від ціни, якщо вона не велика то можна подумати бо міняти запчастини на ньому точно треба буде, можливо зразу ж після покупки. Велосипед повинен виконувати свої функціїї а не бути виставочним експонатом.

• +1 3
Опубліковано

@sirgo , Роман тобі іронічно натякнув, що це параша, а не велосипеди, на що ображатись?

Який опис? 21 передача Шимано, це як би ти купляв авто, і там було - двигун 4 циліндри, і все...

Не вартий грошей жоден, ні той що на спицях, ні той що на маховиках від січкарні, там навіть не налаштувати толком перекидки і гальма, про якість матеріалів - мовчу, розчарування буде більшим чим кайф від нового придбання.

• Ха-ха 1
Опубліковано
  В 27.05.2020 в 08:49, Deemon сказав:

@sirgo , Роман тобі іронічно натякнув, що це параша, а не велосипеди, на що ображатись?

Показати  

Хто сказав що я образився... 

Просто лишній раз переконався в своїй думці...

В 27.05.2020 в 05:40, romanc сказав:

Показати  

Опубліковано (змінено)
  В 27.05.2020 в 08:49, Deemon сказав:

Який опис? 21 передача Шимано, це як би ти купляв авто, і там було - двигун 4 циліндри, і все...

Не вартий грошей жоден, ні той що на спицях, ні той що на маховиках від січкарні, там навіть не налаштувати толком перекидки і гальма, про якість матеріалів - мовчу, розчарування буде більшим чим кайф від нового придбання.

Показати  

не,  просто 4 цилиндра, а китайское авто 2020года выпуска с карбюратором и тремя передачами несинхронизированными, диагональными камерными шинами и барабанными механическими тормозами.

велосипеды - китайские копии брендовых велов 90-х трещетка, турней,вибрейки, грипшифты, рама и колеса из Т31. как адибас на рынке.

Змінено користувачем romanc
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...