Перейти до змісту

прихильники кандидата Гриценка є?

Андрій Віталійович

Рекомендовані повідомлення

особисто я є прихильником Гриценка й на даний момент працюю у його обласному виборчому штабі.

тему створюю в першу чергу для тих, хто хоче приєднатись/допомогти передвиборчій кампанії.

на даний момент у нас є ось такі розтяжки на балкон

%D1%80%D0%BE%D0%B7%D1%82%D1%8F%D0%B6%D0%BA%D0%B0.jpg

розмір 1х2 метра. цікавлять люди, які є прихильниками й згодні вивісити такі розтяжки на своїх балконах. кількість розтяжок обмежена (бюджет у нас мінімальний, ага), тому бажано балкони які виходять на "людяні" місця. пишіть в лічку.

по друге, мене цікавлять думки про самого Гриценка, як кандидата. думки як негативні, так й позитивні.

п.с. до модераторів, якщо вважаєте, що тема суперечить правилам розділу то видаляйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча, при цьому, він сам добре замішаний у розвалі армії. Та й, велика кількість військових вважає його диванним генералом, який здатний все робити лише на словах.

чув таке. але коли прошу деталей, то якось мова зводиться нанівець.

я не військовий, тому самому судити важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как бывший министр обороны Анатолий Гриценко должен понимать, что любые распри внутри Украины сейчас выгодны России, чтобы она имела аргументы о недовольстве новой властью всех украинцев.

Такое мнение высказал политтехнолог Тарас Березовец, сообщает Цензор.НЕТ.

"Сейчас нельзя никоим образом подыгрывать России в борьбе против Украины. Мне кажется, тут Анатолий Степанович заигрался уже. Я достаточно критически отношусь к некоторым действиям и.о. президента Александра Турчинова

, но следует быть откровенными - нет на сегодня в Верховной Раде человека, который наберет достаточное количества голосов от депутатов.

Если снять Турчинова сейчас - это означает лишить страну Главнокомандующего, что крайне неразумно", - считает он.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гриценка рахую порядною людиною, але йому не місце в кріслі президента. Занадто прямий, впертий та твердолобий. Потрібно трошки гнучкості. Посада міністра оборони йому більше пасує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме в 2005-му році на армію остаточно плюнули і і надалі стали виділяти на неї кошти по принципу "що залишиться". Дійшло до того, що льотчики по року не бачили неба.

о, накінець хтось почав відповідати))

поцікавлюсь для себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

У ЛУЦЬКУ КРАДУТЬ ПЛАКАТИ КАНДИДАТА НА ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА

Зі сцени Майдану у Луцьку зникла агітація за Анатолія Гриценка. Про це повідомили у Волинському обласному виборчому штабі кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка.

Три розтяжки-банери кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка в ніч з 9 на 10 травня зловмисники нахабно зірвали зі сцени ГО «Волинські патріоти», що на Театральному майдані в Луцьку.

Нагадаємо, банери були розміщені на сцені напередодні візиту кандидата на Волинь 22 квітня.

За день до цього було зірвано три плакати в Любешівському районі Волинської області та в селі Маяки. У районі ДПЗ у Луцьку плакат зірвати не змогли, але порізали і пошкодили.

від себе додам, агітаторам в наметах постійно погрожують.

видно наш штаб комусь таки сильно заважає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від себе додам, агітаторам в наметах постійно погрожують.

видно наш штаб комусь таки сильно заважає...

Очевидно ЖЮльці та Порошенку..., хоча я думаю більше першій... імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосуватиму за нього у першому турі... але навряд він пройде.. там вже за нас рішили шо Порошок буде... у другому турі голосуваиму "не пітримую жодно з кандидатів" мабуть...

Але це все настілкьи відносно...

Юлька своє візьме всерівно..це ж відьма))))

сча конституцію нову приймуть шо презик ніц не рішає взагалі... він сча тільки оборону і зовнішню політику шось там тримає.... а обріжуть і те... і буде порошок маріонетка...а Юлька в парламенті своє візьме...і ітиме на прем"єра...

пічалька...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Принцип вибору:

1) Є не більше чотирьох кандидатів, тоді людина роздумує і вибирає прискіпливо і по критеріям.

2) Ті хто мислять ті вибирають завжди по критеріях, маса тоді починає розбиратись між чотирма і вибирати чітко.

3) Коли до чотирьох добавляють ще з десяток фіктивних кандидатів, автоматично нівелюється такий принцип як взнати щось про кандидата.

бо дуже багато інформації тре читати.

4) І тоді вмикається принцип хто більше засвітився, хто більше реклами дає, хто більше лапши вішає на вуха і бреше той має шанси.

Гриценко мало реклами дає, мало листівок по населених пунктах. Тому у нього низькі шанси. Дати йому більше реклами на рівні з пропіареними і він реальний кандидат!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гриценко мало реклами дає, мало листівок по населених пунктах. Тому у нього низькі шанси.

ну бюджет реально з пожертв на виборчу кампанію й не фінансується олігархами.

а шанси у нього не низькі, головне щоб люди не велись "у нього не має шансів, тому проголосую за порошенка". на це зараз йде розрахунок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне щоб люди не велись "у нього не має шансів, тому проголосую за порошенка". на це зараз йде розрахунок...

На жаль, дуже багато людей голосують саме за таким принципом(((

Якраз сьогодні переконав (так мені здається) одну людину, щоб голосував розумом, а не за притягнутим за вуха "рейтингом"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякий час я був би віддав свій голос за Ляшка, але... Здається занадто він емоційний... перемкнувся на Гриценка... десь бачив в інтернеті його номер мобілки, казав що вже 14 років не міцяв номер... подзвоню - дізнаюся чи то його номер чи ні :)... а так то здається толковий дядько, думаю голосувати за нього...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко - людина яка на свою агітацію в Луцьку витратила приблизно 200 бронежилетів і 160 автоматів АК, і так в кожному місті де активно проводилася агітація, в той час як всім миром збирають на армію, наштовхує на потребу тричі подумати перед вибором такого кандидата.

Прошу довести що Гриценко не лише на словах патріот, а й на ділі, самому цікаво?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу довести що Гриценко не лише на словах патріот, а й на ділі, самому цікаво?

друже, я нічого доводити не буду. не мій принцип, я хоч й за Гриценка, але не Гриценко.

дивись, читай, думай сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я тебе про це й не прошу...

Зачекай трішки, почнеться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та всі вони одинакові!

Гриценко росповідає який він чесний, а коли приїжав в Луцьк міліцію заставляли його охороняти. Кого він боїться, народу? Грош ціна тоді такому президенту!

Найбільш смішно з коментарів аля не голосуйте за Порошенка голосуйте розумом. Пардон, а "розум" це хто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

риценко росповідає який він чесний, а коли приїжав в Луцьк міліцію заставляли його охороняти

та ти шо? :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко - людина яка на свою агітацію в Луцьку витратила приблизно 200 бронежилетів і 160 автоматів АК, і так в кожному місті де активно проводилася агітація, в той час як всім миром збирають на армію, наштовхує на потребу тричі подумати перед вибором такого кандидата.

Якщо він такий патріот чому його син не демобілізований до лав ЗСУ показати реально що не тільки молодь середнього класу а і сини майбутніх президентів готові виконати обов'язок перед Батьківщиною може стати щитом захистом Батьківщини .Особисто проходив військову службу за часі Кузьмука і Гриценка різниці ніякої (говорить заслухаєся а реально :() Також батько служив в авіації наведу приклад отримати квартиру це з розряду фантастики хоча вони надавались але житлова комісія це клан який як на аукціоні розпродавали квартири замісь того щоб надавати їх згідно черги (списків) Тому я і моя родина за дану кандидатуру голосувати не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо він такий патріот чому його син не демобілізований до лав ЗСУ показати реально що не тільки молодь середнього класу а і сини майбутніх президентів готові виконати обов'язок перед Батьківщиною може стати щитом захистом Батьківщини .

Заради справедливості:

Сина Гриценка призвали в армію

Сина кандидата у президенти України Анатолія Гриценка Олексія, одного з лідерів автомайдану, призвали в армію.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам Гриценко.

Гриценко розповів, що йому зателефонував старший син Олексій і повідомив, що перебуває у військкоматі, проходить медичну комісію: «Призивають на службу і терміново, сьогодні ж відправляють у військову частину у Львівській області». «Батьківська настанова була короткою: держава довірила тобі зброю – захищай країну гідно!» - зазначив Гриценко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

риценко росповідає який він чесний, а коли приїжав в Луцьк міліцію заставляли його охороняти

та ти шо? :_07: :_07: :_07:

Шо та ти шо? Знайомий мєнт росповідав що у вихідний його заставляли виходити на роботу із-за приїзду Гриценка.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

працюю у його обласному виборчому штабі.

І скіко платять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо він такий патріот чому його син не демобілізований до лав ЗСУ показати реально що не тільки молодь середнього класу а і сини майбутніх президентів готові виконати обов'язок перед Батьківщиною може стати щитом захистом Батьківщини .

Заради справедливості:

Сина Гриценка призвали в армію

Сина кандидата у президенти України Анатолія Гриценка Олексія, одного з лідерів автомайдану, призвали в армію.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам Гриценко.

Гриценко розповів, що йому зателефонував старший син Олексій і повідомив, що перебуває у військкоматі, проходить медичну комісію: «Призивають на службу і терміново, сьогодні ж відправляють у військову частину у Львівській області». «Батьківська настанова була короткою: держава довірила тобі зброю – захищай країну гідно!» - зазначив Гриценко.

Якби його призвали ютуб був би забитий ФАКТИ в студію а далі будем дискувати Про що я і говорив м'яко кажучи пустомеля По кіщо бачив одного бійця з кандидатів у призеденти Ляшка Гриценко теж має шанс не позувати з калашом на фотках а рельно хоча б намагатись відбити терористів. А Гриценку слабо ?????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо та ти шо? Знайомий мєнт росповідав що у вихідний його заставляли виходити на роботу із-за приїзду Гриценка.

то може той мєнт тобі розкаже про протокол, який існує під час офіційно зареєстрованих масових зібрань людей?

чи не тойво? :_07:

І скіко платять?

мало. на основній "роботі" я стільки заробляю за три дні))

Щас замінусує тебе )))

по собі судиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І скіко платять? мало. на основній "роботі" я стільки заробляю за три дні))

Тоді значить ідейний.Але ж сам признаєш, що вже у першому турі Порошенко візьме 45%.Тобто уГриценка шансівнема.

То в чому підводні камені такої роботи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то може той мєнт тобі розкаже про протокол, який існує під час офіційно зареєстрованих масових зібрань людей?

чи не тойво? :_07:

Чо ж тих героїв не було видно під час масових заворушень? Драпали з місьвідділу як криси, а політик приїхав - давайахраняй?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...