Перейти до змісту

Потрібна послуга дитячої анімації

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Треба завтра дитині 4 років в садку провести анімаційну програму для діток (типу Лунтік, пірати, тощо). Може хто замовляв подібне, порекомендуйте з власного чи чужого досвіду. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба завтра дитині 4 років в садку провести анімаційну програму для діток
Ого! Це тепер просто роздати цукерочки не модно???

В минулий понеділок кума замовляла для шестирічного іменинника Губку Боба. Перетягували канат, повторювали рухи, бігали "паровозиком", малювали на кульках, ловили мильні бульбашки. Все це на вулиці. 400грн/год. Якщо цікавить - запитаю тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За там-тутом..на площадці дитячій, канторка є, то вони таким займаються - Весела кулька здається! Десь колись бачив у ВК їх сторінку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0669001744 Лунтік, Губка Боб, Панда і інші мультяшні герої.

0997400276 анімаційні програми, розваги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба завтра дитині 4 років в садку провести анімаційну програму для діток
Ого! Це тепер просто роздати цукерочки не модно???

В минулий понеділок кума замовляла для шестирічного іменинника Губку Боба. Перетягували канат, повторювали рухи, бігали "паровозиком", малювали на кульках, ловили мильні бульбашки. Все це на вулиці. 400грн/год. Якщо цікавить - запитаю тел.

Дякую, цікаво.

А цукерки теж будуть і торт для вихователів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За там-тутом..на площадці дитячій, канторка є, то вони таким займаються - Весела кулька здається! Десь колись бачив у ВК їх сторінку.

.

Знайшов телефони і їх сайт. дзвоню. не беруть трубки, напевне всі в роботі :0124:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто в тємє - то тіки для маленьких організовують? Чи для трошки старших теж? /vaz75, поділись контактами плз/

Може відгуками про роботу цих аніматорів хтось поділиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може відгуками про роботу цих аніматорів хтось поділиться?

Оце я про них писала.

Був мужчинка - такий трошки спокійненький. Кажу йому - Ви кричіть голосніше, бадьоріше, а він мені - допомагайте, бо мене на годину не вистачить.

То я мусила допомагати)))

Дітки були в захваті. post-8000-0-09260000-1398789985_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще пораджу. http://www.tsukerochka.com/p/dytyache-svyato.html Замовляли, залишились задоволені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...