Перейти до змісту

Зимнее велопати!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Я вот не пойму, шо за тишина???

Мы с кумом прокатались сьодня в корабль и назад - гипервеликолепные ощущения!!! Заносит, дует, отмораживает - просто великолепный букет! Кто не ездил- не поймет!..

и, сука , ни разу не упали! Это капец...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и, [censored] , ни разу не упали!

Всё ещё впереди, если снег не растает :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А мая лісапеда паламатая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Урааа

зима прийшла,

а я ковбашусь по повній, в четверг ломанув на лище, потім гараджі, ліс, струмівка, але тоді було ще мокро і грязно

вчора політав по парку, замку, радянській , але вже поставив на перед шипавку, так що непадав,

але заднє колесо тільки на асфальти не ковзала, а так тільки вліво і вправо задок кидало, бо я спокійно не їхав, а газував і газував

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кое-кто ( не будем показывать пальцем !) должен был в субботу ремонтировать велик!!!!!

Ну и ???? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кое-кто ( не будем показывать пальцем !) должен был в субботу ремонтировать велик!!!!!

Ну и ???? :)

Если он в пятницу :) отпраздновал День Связиста, так же как и я День работника Радио и Телевидения, до делать он ничего не может .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Холоддддноооооо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ну и ???? :D

Зявтра тра зустрітись!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То шо, на 10:00 у кориблису?

Я пашоль!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1-й ап

ЗИМОВИЙ СЕЗОН відкритий!!!

було морозно, сніжно типу зимова казка і льодовидо.

Сцуко ульотно. Холодно не було, я був гарячий і мокренький, ібо 1-3 , 1-4 передачі і пульс 170-190 і буксуєш....

ще було фотосесія байка і мене в кар'єр, я там випадково на Лопатні(з старікв) наткнувся коли він краєвиди фоткав

скажу фоткі убойні, бо я там трохи дещо відбив при "позування" , скоро викладу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда.. вчора впала 3рази, сьогодні раз 10!

добре, що сніг дозволяє гарно приземлитись :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ех ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"игигииг" - почувся гомеричний сміх мартенза

шо ж ви блін відсиджуєтесь на печах

от він кайф прийшов то у вигляді снігу, льоду болотиська

а як пречудово тріщав сніг під колесами чи то може тріщали байки під нашим невпинним напором

а як побачиш зимовий ліс так і рветься з горлянки "а красотіща ж то яка, йоб...рот гм ротор"

ну не можна ж втрачати таких нагод

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маньяки, пора схаменутись і не пустувати. Травми гарантовані іза необачності і градусних напоїв.

Пропоную влаштувати показовий завал навпроти Цуму з перекритям руху на 30 хв. :) , з викликами швидкої і пожежників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маньяки, пора схаменутись і не пустувати. Травми гарантовані іза необачності і градусних напоїв.

Пропоную влаштувати показовий завал навпроти Цуму з перекритям руху на 30 хв. :D , з викликами швидкої і пожежників.

Не стращай народ за зря ;)

Кто пробовал, тот знает.

Травматизьм снижается: скорость падает, падения в снежок только веселят, и не только окружающих, но и павшего :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я вже замінив контакти на топталки, замінив задні тормоза.

Сьогодні ставлю переднє колесо і надіюсь зможу поставити заднє.

І тоді в неділю я з вами, якщо все буде добре. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хроніка неділі.

Виїхав зранку..... Форма одежі зимова, морозець.....Люкс....

Проїхався трохи... розігрівся....

Їду, дивлюсь Андрюха гребе.... Догнав його і поїхали далі разом.....

Приїхали до Колібраса, затарились..... Збори сцуко дістали мля.....

Збирались більше години...... мля..... ВИЇХАЛИ..........

Повернули біля колишнього літака направо на об"їзну... там трошки під гірку і в поля......

КРАСА..... Й...в...Р...... (Ротор :D )

Польовою дорогою пришпорили коней і вперед..................

Щоб уникнути заносів давили на педалі....... ;) допомагало........

За рахунок курсової стійкості не встигає розвернути поперек дороги, чи викинути з колії...........

Виїхавши в Струмівці приспустив ще й переднє колесо, бо до заднього, одітого в Швальбе Блек Джек з бутилом і з пониженим тиском питань не було, тримало, як звір. Боїться сцуко тільки відкритого льоду... на якому не спасає нічого, крім металевих шипів.

Домовився з ОРВом взяти на тест Смарт Сем.... опишу, як поведе себе зимою....

..... Діждались інших відморожених райдерів і погнали до лісу.......

Ліс це взагалі пісня. Тільки в"їхали зразу промайнула думка в голові "тут нам і піз......ц :) " з розгону влетів в замерзлу калюжу проламав кригу, наступаю на педалі, фонтан гівна з під заднього колеса, понижена передача, ще одне зусилля...... ВИГРІБ!!!! ЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄСССССССССССС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Після себе залишив величезну яму....... кайф...... Далі гонка по лісі........... Покришки тримають, дозволяють розвивати хорошу швидкість, перескакував з колії в колію, спеціально тормозив задком на віражах щоб заносило, розклучуєш на спуску по максимуму ....... спуск......... дерево........... по гальмах........ ДИСКОВІ ГАЛЬМА РУЛЯТЬ, понижена передача....об"зд перешкоди, і вперед доганяти Андрюху. Добрались до косогору. А там ПІСНЯ... печена картошечка з сальцем під водочку і оселедець..... гра в "Корову" до судорожного ржання від слів-загадок і способів їх розгадок.... чайок.

Далі дорога назад...... поїхав з Ірою, Лілею і Даманом дівчат провести, бо назад через ліс вони їхати відмовились. Іра десь пропала, я повернувся майже до косогору, вирішивши, що вона поїхала ішою дорогою поїхали далі, потім я засік її сліди в одному з виїздів....... Наступив на педалі 32-33 можна було їхати. Догнав Іру біля Луцька зупинився біля лавочки.... Іра поїхала далі......хм.... я дочекався Дамана і Ліллю. Даман поїхав на ГПЗ, а я провів Лілю додому (впала вона за вчора внатурі разів 10 :D), розвалили, по дорозі додому знову зустрів Іру :D біля історичного корпусу ВДУ.......ну думаю забібуба що доїхала.... Провели час просто супер, але це ще не кінець.......

Далі погнав додому за полотенцем милом і шампунем, погребли в сауну, ще й мля в Теремно. Від мене від дому майже 10 км..... піндєц.

Сауна це взагалі повний абзац...... 11 чоловік пиво, джакузі, парилка, масаж....... Хоча сауна сама по собі не дуже. Провели Танюшку Мартенз і Андрюха забрали вели і ми погребли в центр, там ще зустріли Колю (гонщика) поговорили з ним, стоячи почали підмерзати, попрощались, розїхались. Спокійно проїхались з Мартензом, поговорили по дорозі про те... се..... Розвалили.

Неділя пройшла просто супер..........активний відпочинок рулить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вело квест буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха .............

Канєчна будє........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы играли когда-нибудь в квача? В парке? На байке? Зимой? Ночью? В полнолунье :)

Попробуйте.

Не пожалеете.

Правда, Мартенz?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А розкажіть досвідчені велосипедюги, що краще одягнути на капєц холодну погоду, якщо немає зимової фелоформи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо будеш їздити - любі непродуваємі штани, дві пари носків, кросівки, футболку, кофту в міру теплу і непродуваєму куртку. Якшо стояти - те саме плюс валянки і тулуп.

ЗІ основний принцип: рухомим частинам тіла буде жарко в любому непродуваємому одязі, а от кінцівки треба захистити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в дворових дорогах сцуко колії льодові поробили машини. їдеш, їдеш, руля тіпа вліво повернуть хочеш - а фіг, ще й гепнув з велом набік так нормально....

а шиповка зимова на 26" дорога? буде сенс тільки 1 купити на перед?

о яку штуку найшов на veloonline.com - Маска Commandor FANTOM

maska__commandor_fantom_936.jpg

96 наших

Описание : Маска для катания в холодную погоду.

Материал : Tкань Windbloc объединяет в себе теплоизолирующие и дышащие свойства Polartec и ветро и влагостойкость внешнего слоя одежды. Мембрана блокирует ветер, а внутренний флисовый слой приятный для тела и отводит лишнюю влагу. Исследования доказали, что ткань Windbloc обеспечивает 100%-ую защиту от ветра, который дует со скоростью 50 км/час! Этот материал идеально подходит для спортивной экипировки, которая имеет повыщенные требования к защите от ветра, холода и ненастья.

хто там хотів флеш-моб влаштувати в центрі - те що треба, якщо всім учасникам таке вдіти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пристойна - 60 баксів

так, для маневрування по таким льодовим завалам можна тіко перед

ЗІ зимою заднє гальмо краще взагалі зняти :)

ЗЗІ але якшо і зад зашипувати, то краще хай буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...